Taba verliest opnieuw punten in slotfase

Op zondagmiddag 25 februari stond de wedstrijd tussen TABA en Swift op de planning. Beide teams doen het goed in de competitie, dus het beloofde een mooie wedstrijd te worden...

TABA had de laatste twee wedstrijden in de slotfase al punten verspeeld, dus het was gebrand om wat goed te maken. Swift wilde daarentegen haar positie bovenaan de ranglijst versterken en een gat slaan met TABA.

De wedstrijd begon wat rommelig. Swift had veelal de bal, maar kon dit niet in kansen omzetten. TABA was daarentegen slordig in de omschakeling. Dit resulteerde in veel balbezit rondom de middenlijn voor Swift. Rond de 30e minuut kon TABA-aanvaller Duko de Vries in de omschakeling toch loskomen van zijn tegenstander. Hij kwam 1-op-1 voor de keeper, maar werd teruggefloten door de scheidsrechter wegens hands. Zodoende gingen beide ploegen rusten met een 0-0 stand.

Na de rust zagen de toeschouwers hetzelfde spelbeeld, alhoewel het spel wel wat meer opentrok. Na ongeveer 20 minuten gespeeld te hebben in de tweede helft hield Duko de Vries zijn tegenstander wat te opzichtig vast. Volgens de scheidsrechter was dit genoeg om hem zijn tweede gele kaart te geven, waardoor de Vries vroegtijdig mocht gaan douchen en TABA met een man minder de wedstrijd moest volmaken. Dit resulteerde dan ook in een handvol kansen voor Swift. Echter werden deze gemist of gepareerd door de uitstekend keepende Roel Hoek van TABA. Tot in de (opnieuw) laatste minuut, na opnieuw een redding van Hoek, Swift alsnog de 1-0 kon maken. Even werd nog getwijfeld of voorafgaand aan dit doelpunt iemand buitenspel stond, maar hier wilde de scheidsrechter niets van weten. Hierna was er geen tijd meer over voor TABA om nog wat terug te doen.

Zo verliest TABA opnieuw in de laatste minuut punten en doet Swift goede zaken bovenin de 3e klasse C. Volgende week gaat TABA op bezoek bij ROAC en ontvangt Swift PVC.

1 jaar geleden

Verslag Zon 1 'De ene helft is zeker de andere niet'

De gure december zondag begon voor interim coach Ferry van der Meulen met wat ziekmeldingen. Dus moesten er vervangers worden opgetrommeld. Deze kwamen uit de O19.

Lees verder

3 maanden geleden

TABA JO 14-1 plaatst zich voor NK!

TABA JO14-1 heeft zich op zondag 14 januari geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap op zaterdag 1 juni in Boxtel.

Lees verder

4 maanden geleden

Taba Jeugdkamp vacature + save the date

Zet het vast in de agenda en kom helpen vanaf februari, vooral ouders van de JO8, JO9 en JO10 roepen we op voor continuiteit en gezelligheid! Lees hier hoeveel [hoe weinig] tijd het kost...

Lees verder

6 maanden geleden Zon1

Verdiende 5-2 overwinning van onze Zondag 1

Heerlijk weer, een goed veld en 2 teams die beide de 3 punten mee naar huis wilde nemen. Taba begon sterk aan de wedstrijd en liet dominant voetbal zien.

Lees verder

11 maanden geleden

Nieuwe HO Jeugd: Mo EL Abdallaoui

Wij heten Mo El Abdallaoui van harte welkom als nieuwe HO, opvolger van Ferry. Wie hij is? Taba interviewde hem:

Lees verder

1e Tabarbeque Toernooi zeer geslaagd!

10 teams, twee poules... 3 bekers, een troostprijs en voor iedereen een heerlijke Tabarbeque!