TABA JO 14-1 plaatst zich voor NK!

TABA JO14-1 heeft zich op zondag 14 januari geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap op zaterdag 1 juni in Boxtel.

Op het districtskampioenschap van West I bij AFC Quick in Amersfoort bereikte TABA heel knap de finale.

Na een ruime overwinning met 7-0 tegen DIOS JO14-1, volgde een 2-2 gelijk spel tegen AS’80 JO14-1 en een 4-1 overwinning op Forza Almere JO14-2. In de halve finale werd het 1-1 tegen Volewijkers JO14-1, waarna TABA de strafschoppen beter nam (3 uit 3). In de finale volgde nogmaals AS’80, dat dit maal met 3-0 zijn status als vierde divisieteam onderstreepte tegen hoofdklasser TABA. De TABA spelers kijken er enorm naar uit om zich te mogen meten de beste amateurteams onder 14 uit heel Nederland.

Een betere voorbereiding op het internationale toernooi in Ootsduinkerke, België,twee weken later kon coach Marcus zich niet wensen!

1 jaar geleden

Ook de O17 kampioen seizoen 21/22

Had de tegenstander van onze O17 nu gewonnen met 14-0 dan ....

Lees verder

2 jaar geleden

De techniektrainingen voor jeugd (JO8 t/m JO15) gaan weer van start!

Vanaf vrijdag 8 april verzorgen wij in samenwerking met V-Sport en Begeleiding weer wekelijkse techniektrainingen voor de jeugd.

Lees verder

9 maanden geleden

Help je mee? Taba zoekt een sportverzorger/fysio

Wij hechten veel waarde aan de gezondheid en het welzijn van onze spelers. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste (aankomend) sportverzorger of fysiotherapeut die ons selectieteam wil versterken. Ken of ben jij dé verzorger die wij zoeken?

Lees verder

5 maanden geleden

Contract met Carel van der Velden verlengd

Het contract met Carel van der Velden is verlengd t/m 30 juni 2025. Dit staat in lijn met de nieuwe doelstelling vanuit Taba om op termijn in de 2e klasse terecht te komen.

Lees verder

1 jaar geleden

Uitnodiging JO7 t/m JO12: Kick-off nieuwe seizoen (27 juni)

Kom samen met Ferry (HO) interactief meesparren over de ontwikkeling van onze jeugd! Maandag 27 juni van 19.30 - 21.00 in de kantine

Lees verder

10 maanden geleden

Welkom Ilias, Maxim, Niels, John, Danillo, Milan: Versterking voor de Zondag 1

Onze selectie gaat sterk het nieuwe seizoen in. Na Gilbert Oort en Anders Hoek, sluiten aan:

Lees verder

1 jaar geleden

Tot 31 maart kun je je kind inschrijven voor Tabakamp!

16, 17 & 18 juni is het zover: Taba kamp in de bossen van Austerlitz voor de JO8 t/m JO12. En dat is sneller dan je denkt. Hier vind je de inschrijfformulieren voor kind & ouder!

Lees verder

1 jaar geleden

Pak deze kans!

Bij de voetbalvereniging AVV SDV te Amsterdam gaat binnenkort een cursus verenigingsscheidsrechter van start. Vanuit de vereniging is aangegeven dat er nog enkele plaatsen vrij zijn om deel te nemen aan deze cursus.

Lees verder