Tot 31 maart kun je je kind inschrijven voor Tabakamp!

16, 17 & 18 juni is het zover: Taba kamp in de bossen van Austerlitz voor de JO8 t/m JO12. En dat is sneller dan je denkt. Hier vind je de inschrijfformulieren voor kind & ouder!

Vorig jaar is er een last minute corona doorstart gemaakt, dit jaar gewoon weer business as usual…behalve dan dat dit jaar de JO12 bij wijze van proef ook mee mag (op verzoek van zowel kinderen als de hulpouders).

(!) Belangrijk: Het Tabakamp is niet alleen voor de spelers, maar zeker ook voor hun ouders… want zoals elk jaar hebben we ouders nodig om de kampdagen in goede banen te leiden, uit élk team dat meegaat. Onvoldoende ouders betekent dat een team niet mee kan.

Hieronder de inschrijfformulieren.
In de inleiding van de formulieren vind je alle info die je nodig hebt!

Formulier inschrijven kinderen ==> deadline: 31 maart
Formulier inschrijven hulpouders ==> deadline: 15 april

We zien de inschrijvingen graag binnenstromen!

Ten slotte zijn we nog op zoek naar een ouder die voor de jongste jeugd (t/m JO10) het activiteitenprogramma kan helpen herzien: de basis ligt er maar een frisse blik is gewenst. Tijdsinvestering: keertje bij elkaar komen of online meeten, daarnaast paar uurtjes input leveren. Graag mailen naar tabakamp@afctaba.nl

Met vriendelijke groet,

de Taba Kampcommissie

 

1 jaar geleden

Techniektrainingen voor jeugd ook in mei en juni

We zijn alweer in de laatste week aangekomen van de eerste cyclus van de techniektrainingen. V-Sport en Begeleiding en Taba zijn verheugd over de opkomst en de positieve feedback van zowel de spelers als alle ouders.

Lees verder

2 weken geleden

Zaterdag is het zover:

Aanstaande zaterdag is het zover: het seniorentoernooi bij AFC Taba. Hieronder nog even de belangrijkste informatie op een rijtje

Lees verder

1 jaar geleden

Pak deze kans!

Bij de voetbalvereniging AVV SDV te Amsterdam gaat binnenkort een cursus verenigingsscheidsrechter van start. Vanuit de vereniging is aangegeven dat er nog enkele plaatsen vrij zijn om deel te nemen aan deze cursus.

Lees verder

1 jaar geleden

Kunstgras is coming!

Het ziet er naar uit dat Taba een tweede kunstgrasveld krijgt. Als alles goed gaat zal op 1 juni de eerste schop de grond in gaan en is veld 1 op 31 augustus ook een kunstgrasveld.

Lees verder

10 maanden geleden

90ste verjaardag van Taba goed gevierd!

wat rest zijn de foto's...
Op naar het volgende jubileum!

Lees verder

2 maanden geleden Zon1

TABA verliest na knotsgekke slotfase

Op Sportpark Drieburg stond op zondagmiddag een Amsterdams onderonsje op het programma. TABA ging op bezoek bij WV-HEDW, wat tegelijkertijd een wedstrijd was tussen de nummers 3 en 4 in de 3e klasse C. 

Lees verder

8 maanden geleden

Taba spik en span

Ze draaien bij elkaar wel meer dan 50 jaar mee binnen de club!

Lees verder

4 maanden geleden Zon1

TABA wint verdiend, maar moeizaam

In een lastige wedstrijd is Taba er in geslaagd om 3 punten mee te nemen naar Amsterdam. Op sportpark Marco van Basten werd PVC, de huidige nummer 9 van de 3e klasse C, met 0-2 verslagen. 

Lees verder