Tot 31 maart kun je je kind inschrijven voor Tabakamp!

16, 17 & 18 juni is het zover: Taba kamp in de bossen van Austerlitz voor de JO8 t/m JO12. En dat is sneller dan je denkt. Hier vind je de inschrijfformulieren voor kind & ouder!

Vorig jaar is er een last minute corona doorstart gemaakt, dit jaar gewoon weer business as usual…behalve dan dat dit jaar de JO12 bij wijze van proef ook mee mag (op verzoek van zowel kinderen als de hulpouders).

(!) Belangrijk: Het Tabakamp is niet alleen voor de spelers, maar zeker ook voor hun ouders… want zoals elk jaar hebben we ouders nodig om de kampdagen in goede banen te leiden, uit élk team dat meegaat. Onvoldoende ouders betekent dat een team niet mee kan.

Hieronder de inschrijfformulieren.
In de inleiding van de formulieren vind je alle info die je nodig hebt!

Formulier inschrijven kinderen ==> deadline: 31 maart
Formulier inschrijven hulpouders ==> deadline: 15 april

We zien de inschrijvingen graag binnenstromen!

Ten slotte zijn we nog op zoek naar een ouder die voor de jongste jeugd (t/m JO10) het activiteitenprogramma kan helpen herzien: de basis ligt er maar een frisse blik is gewenst. Tijdsinvestering: keertje bij elkaar komen of online meeten, daarnaast paar uurtjes input leveren. Graag mailen naar tabakamp@afctaba.nl

Met vriendelijke groet,

de Taba Kampcommissie

 

3 maanden geleden

Kunstgras is coming!

Het ziet er naar uit dat Taba een tweede kunstgrasveld krijgt. Als alles goed gaat zal op 1 juni de eerste schop de grond in gaan en is veld 1 op 31 augustus ook een kunstgrasveld.

Lees verder

8 maanden geleden

Foeke neemt bij volgende ALV afscheid van het bestuur

Foeke heeft gisteren tijdens de bestuursvergadering aangegeven dat zijn bestuurstaken de laatste tijd teveel tijd en energie van hem wegnamen.

Lees verder

2 jaar geleden

Op bezoek bij de clubheld Tabakker Wessel Moerkamp

De voetbalkantines mogen weer open! Hoewel het uitsluitend onder strikte maatregelen is toegestaan, biedt het voetbalclubs de mogelijkheid om het verenigingsleven weer enigszins op te starten. In de rubriek Op bezoek bij de clubheld gaan wij langs bij enkele drijvende krachten van voetbalverenigingen.

Lees verder

10 maanden geleden

Aangeboden: Leuke bijbaan in de voetbalsfeer!

Beste Tabanezen,
Voor onze winkel aan de Middenweg zoeken wij sportieve mensen die in ieder geval op zaterdag ons team willen versterken.

Lees verder

3 maanden geleden

Taba geeft overwinning tegen Zwanenburg uit handen

Op een koude zondagmiddag kwam de nummer 4 Zwanenburg op bezoek bij de nummer 7 AFC Taba. Beide ploegen hoopten hun goede reeks van afgelopen weken voort te kunnen zetten.

Lees verder

2 jaar geleden

Onvervalste derby TABA – TOG

Na lange tijd was er eindelijk weer een competitiewedstrijd te aanschouwen op het mooie sportpark Drieburg.
De seizoensopening en niet zomaar een wedstrijd een onvervalste derby TABA-TOG.

Lees verder

9 maanden geleden

Taba zoekt sponsor

Laat deze unieke kans niet liggen! Word shirtsponsor van onze TABA 1
Neem contact op met het bestuur voor verdere details

Lees verder

10 maanden geleden

Techniektrainingen voor jeugd ook in mei en juni

We zijn alweer in de laatste week aangekomen van de eerste cyclus van de techniektrainingen. V-Sport en Begeleiding en Taba zijn verheugd over de opkomst en de positieve feedback van zowel de spelers als alle ouders.

Lees verder