Contributie

Het bankrekeningnummer van AFC TABA is NL72 INGB 0005 0113 93.

Wacht alsjeblieft met betalen tot je de contributienota hebt ontvangen (doorgaans begin september). Dat scheelt de administratie dubbel werk en jou misschien de ergernis om ons erop te moeten wijzen dat je al hebt betaald. Ook kan het zijn dat er bijv. op jou nog KNVB-boetes moeten worden verhaald uit het vorige seizoen.

In de contributietabel hieronder is te zien dat de hoogte van de contributie afhangt van de leeftijdscategorie waarin je speelt (ook als je ouder bent en met dispensatie in een lagere leeftijdscategorie uitkomt). Speel je echter hoger dan de categorie van jouw leeftijd, dan betaal je niet meer dan het bedrag dat voor jouw leeftijdscategorie geldt.

Scholierenvergoeding

Ouders met een bijstandsinkomen kunnen gebruikmaken van de scholierenvergoeding. Iedereen op bijstandsniveau heeft hiervoor een declaratieformulier ontvangen. Kijk voor verdere informatie op www.amsterdam.nl.

Tip

De scholierenvergoeding hoeft niet gebruikt te worden om contributie te betalen. Via een tussenpersoon (leerkracht of hulpverlener) kan een beroep worden gedaan op het jeugdsportfonds. De tegemoetkoming van het jeugdsportfonds wordt niet in mindering gebracht op de scholierenvergoeding van de gemeente. Doe dus eerst een beroep op het jeugdsportfonds. De scholierenvergoeding kan dan in zijn geheel voor iets anders gebruikt worden.

Kijk voor meer informatie op de website van het jeugdsportfonds.

Stadspas

Ook mensen met een stadspas komen in aanmerking voor een korting. Als je van de stadpas gebruik wilt maken, neem dan contact op met de penningmeester. Deze kan je precies vertellen wat zoal de mogelijkheden zijn van de stadspas en wat de procedure is.

Studentenkorting

Studenten kunnen een vaste korting krijgen. Hiervoor moet aan het begin van het seizoen wel een kopie van de studentenpas worden ingeleverd bij de penningmeester.

De studentenkorting is uiteraard alleen bedoeld voor jongeren die van een studiefinanciering rond moeten komen en geen aanspraak kunnen maken op een andere vergoeding.

Slotadvies

Neem hoe dan ook bijtijds contact op met de penningmeester als je denkt in aanmerking te komen voor een korting/vergoeding of niet in staat bent om vóór 1 november het hele contributiebedrag ineens te betalen. Je kunt dan altijd een betalingsregeling treffen.

AFC TABA – Contributietabel 2020/21
Onder 7 (mini’s) € 105
Onder 8-9 € 175
Onder 10-11 € 190
Onder 12-13 € 205
Onder 14-15 € 220
Onder 16-17 € 235
Onder 18-19 € 250
Senioren € 265
Teamcontributie senioren (m.u.v. selectieteams, max 25 personen) € 4.500
Reservespeler senioren € 105
Alleen trainen € 75
Aanmaningskosten € 20
Opzeggen ná 15 juni € 40
Opzeggen ná 31 augustus 50%
Opzeggen ná 31 december 100%
Korting vanaf 2e lid binnen één gezin tot 18 jaar € 20
Studentenkorting € 40

december 2020