Opzeggen

LET OP: opzeggen van het lidmaatschap moet gebeurd zijn vóór 15 juni van het lopende seizoen. Bij opzeggingen die later binnenkomen worden kosten in rekening* gebracht! Taba moet namelijk voor elk lid die na deze datum bij de KNVB staat ingeschreven voor het volgende seizoen de volle KNVB-kosten betalen.

Als je te laat hebt opzegt (na 15 juni maar voor aanvang seizoen) brengt de club 45 euro inschrijfkosten in rekening, na 31 augustus is 50% van de contributie verschuldigd.

(!) Opzeggen is alleen mogelijk via het digitale opzegformulier.

Door gebruik te maken van het opzegformulier kun je ook altijd aantonen, dat je hebt opgezegd en wanneer je dat hebt gedaan. Je ontvangt namelijk per E-mail een kopie van het opzegformulier in jouw mailbox.

Mondelinge opzeggingen bij teamleider, coach, trainer, coördinator of welke andere medewerker dan ook worden niet geaccepteerd! Veelal wordt namelijk vergeten om dit bijtijds door te geven.

Hoe dan ook hopen we dat je met plezier terugkijkt op de tijd dat je bij ons lid bent geweest en wie weet zien we je nog eens terug bij wedstrijden of in de kantine of kom je weer een keer voetballen en plezier maken bij Taba.

Met een hartelijke groet!

 

* Kosten bij opzegging:

Opzeggen ná 15 juni

€ 45

Opzeggen ná 31 augustus

50%

Opzeggen ná 31 december

100%