Pak deze kans!

Bij de voetbalvereniging AVV SDV te Amsterdam gaat binnenkort een cursus verenigingsscheidsrechter van start. Vanuit de vereniging is aangegeven dat er nog enkele plaatsen vrij zijn om deel te nemen aan deze cursus.

Pak die kans als je graag deze cursus wil gaan volgen, vanaf 14 jaar.

In onderstaande link vind je extra uitleg over de cursus:

https://www.knvb.nl/assist-scheidsrechters/opleidingen/verenigingsscheidsrechter 

Mocht blijken dat de lesdagen op avonden zijn dat een cursist niet kan, dan kan er altijd 14 dagen vooraf les 1 nog gratis geannuleerd worden.

Gaat het om 1 lesavond dat ze niet kunnen, dan kunnen wij de cursist opties aanbieden die les ergens anders in te halen, kortom we hebben verschillende mogelijkheden.

Voor extra info en aanmelding graag via mij.
Kosten zijn voor rekening van AFC Taba.

Kind regards,
Richard Egelie

4 maanden geleden Zon1

Een rommelig begin, maar .... [wedstrijdverslag Zon1 tegen AFC Quick 1890]

De wedstrijd tussen van de AFC Taba en AFC Quick 1890 werd op een regenachtige zondagmiddag op Sportpark Drieburg gespeeld. Iets over 15:00 trappen we af. Begint rommelig...

Lees verder

1 jaar geleden

Techniektraining voor de jeugd t/m O14 begint weer!

Vrijdag 10 maart beginnen de techniektrainingen van Club de Sport weer. De trainingen zijn ontworpen om spelers van alle niveaus te helpen bij het verbeteren van hun techniek en het opbouwen van hun vertrouwen op het veld.

Lees verder

5 maanden geleden

Krappe veldindeling voor competitie

De afgelopen weken hebben het bestuur, de TC en de wedstrijdsecretaris samen getracht de knelpunten weg te werken in de veldindeling voor de competitie tot kerst.

Lees verder

2 maanden geleden Zon1

TABA verliest na knotsgekke slotfase

Op Sportpark Drieburg stond op zondagmiddag een Amsterdams onderonsje op het programma. TABA ging op bezoek bij WV-HEDW, wat tegelijkertijd een wedstrijd was tussen de nummers 3 en 4 in de 3e klasse C. 

Lees verder

3 jaar geleden

AFC TABA – CTO: 3e overwinning een feit!

Na twee overwinningen ging TABA opzoek naar de derde competitie overwinning oprij. Kon TABA de goede vorm doortrekken naar deze wedstrijd? Helaas moesten de mannen deze wedstrijd de trouwe en fanatieke aanhang missen, want het was de eerste officiële wedstrijd zonder publiek.

Lees verder

2 jaar geleden

Tien doelstellingen van het nieuwe TABA-bestuur!

In de ALV van maandag 31 januari jl. heeft de ALV haar goedkeuring uitgesproken over uitbreiding van het bestuur met Marcel de Nes, Sander Kes, Ricardo Fernandes Nazare en Marcus Staphorst

Lees verder

6 maanden geleden

Interessante avond voor ouders jongste Tabajeugd

1 jaar geleden

Contractverlenging Carel van der Velden

Carel van der Velden is ook komend seizoen de trainer van AFC Taba Zondag 1 en streeft samen met zijn hechte technische staf de Zondag 1 te laten groeien tot een stabiele derdeklasser!

Lees verder