Gilbert Oort is de eerste nieuwe aanwinst: Welkom!

Gilbert is een linker centrale verdediger die kopsterk is en sterk in de duels is en daarnaast over een geweldige trap beschikt.

Gilbert was aandachtig toeschouwer bij de wedstrijd tegen WSV gisteren en zag dat Taba duidelijk de bovenliggende partij was en zeker de 3 punten hadden verdient.

Gilbert is begonnen in de jeugd bij Zeeburgia en is daar na gaan spelen bij SV Hoofddorp. Ook heeft hij in Amerika gespeeld bij Tucson. Daarnaast heeft hij ook nog bij Jos Watergraafsmeer en AFC Almere gespeeld.

 

Welkom Gilbert!

1 maand geleden

Contractverlenging Carel van der Velden

Carel van der Velden is ook komend seizoen de trainer van AFC Taba Zondag 1 en streeft samen met zijn hechte technische staf de Zondag 1 te laten groeien tot een stabiele derdeklasser!

Lees verder

1 jaar geleden

Nieuwsbrief: Agenda ALV, aanvullende bestuursleden, corona-update

2 jaar geleden

Nieuw seizoen net even anders dan anders

Beste leden,

Een hittegolf, een tweede golf… we beginnen dit seizoen in ieder geval volop in beweging. Het kleedkamergebouw achter is in de zomer voorzien van een prachtige muurschildering.
Er kan in deze bijzondere periode gelukkig worden getraind en ook de bekerwedstrijden zijn door de KNVB ingeroosterd. Om te kunnen blijven sporten, zullen we voorzichtig moeten blijven en de richtlijnen van de overheid blijven opvolgen. We kijken uit naar veel voetbalplezier en hopen op het uitblijven van verdere beperkende maatregelen.

Lees verder

1 jaar geleden

Aangeboden: Leuke bijbaan in de voetbalsfeer!

Beste Tabanezen,
Voor onze winkel aan de Middenweg zoeken wij sportieve mensen die in ieder geval op zaterdag ons team willen versterken.

Lees verder

1 jaar geleden

Gezocht: Hoofd Opleidingen

Ben of ken jij dé Hoofd Opleidingen die ons technisch jeugdbeleidsplan wil helpen uitvoeren?
De belangrijkste taak voor de HO is om het niveau van het trainen en coachen in de jeugd te verhogen.

Lees verder

4 maanden geleden

Hoofdtrainer gevonden! Welkom Carel van der Velden

Allereerst willen we Ferry van der Meulen (onze HO) hartelijk danken voor de afgelopen periode als trainer van onze Zondag 1, en Hans Bergsma sterkte wensen in zijn herstel. Tot het eind van dit seizoen verwelkomen we Carel van der Velden! Wie hij is?

Lees verder

2 weken geleden

Laat de zon, zomer maar komen!

Het Tabaterras is gereed, nog even de bouwmaterialen aan de kant, en genieten maar!

Lees verder

11 maanden geleden

Zondag 1 pakt 2e periode en gaat voor promotie naar 3e klasse