Welkom Ferry, Hoofd Opleiding Jeugd

We zijn verheugd te melden dat we per 1 juli voor de jeugd en de ouders een nieuwe Hoofd Opleiding verwelkomen.

Ferry van der Meulen
gedreven, perfectionistische, zelfkritisch, 32 jaar en trotse vader van bonusdochtertje

Op 11 jarige leeftijd verruilde Ferry het dagelijkse straatvoetbal voor een gestructureerd lidmaatschap bij Swift. Als voetballer vond hij zichzelf niet goed. Hij bekeek het spel tot zijn 17e vanuit het doel. Keepen was meer zijn ding. Zijn jeugdheld was dan ook Oliver Kahn.

Toen hij 18 en volwassen werd belandde hij in een vriendenteam bij Jos Watergraafsmeer, dat met plezier wedstrijden aan ging, en even zo hard de derde helft speelde.

Toen kwam het moment daar: Ferry wist het! Vanuit het doel al bekeken, zag hij meer heil in het trainerschap. Respectievelijk volgde hij de KNVB opleiding pupillen, junioren, UEFA-C en Hoofd Opleiding-C. Met deze diploma’s op zak was hij jarenlang als jeugdtrainer, hoofdtrainer tot Technisch Jeugd Coördinator aan de slag bij o.a. GeuzenMiddenmeer, Purmerend, WV-HEDW, SV De Meer en Wartburgia. Zijn ambitie wat opleidingen betreft? Binnen drie jaar het UEFA-B en HO-B in the pocket!

Wat heeft Ferry in petto bij Taba?
Hij kent Taba nog niet goed, maar heeft veel over de jeugd gehoord, en over de enthousiaste ouders die vragen om handvatten. Dat wordt zijn aandachtspunt. Hij wil de ouders van de jongste jeugd geleidelijk meenemen, samen circuit trainingen uitzetten en hen een keer in de 6 weken in een interactieve bijeenkomst theorie en vooral ook de praktijk uitleggen.
De ouders en trainers van de junioren zal hij pro-actief coachend benaderen, en hen staat het vrij hem om advies te vragen.

“Ik wil ouders en trainers het gevoel geven dat ze er niet alleen voor staan, met de doelstelling trainen en leren trainen. Samen brengen we de Taba jeugd voetballend beter, met behoud van het plezier. En daar moeten we de tijd voor uittrekken.”

Wat dit in praktijk betekent?
Ferry wil iedereen leren kennen! En hopelijk is dat wederzijds. Vanaf 1 juli zal hij al aanwezig zijn op de club, op maandag, woensdag en donderdag.

 

Succes Ferry!

1 jaar geleden

Nieuwe wedstrijdsecretaris!

VACATURE INGEVULD:

Welkom Fatih Kurnaz!
bereikbaar op wedstrijdsecretaris@afctaba.nl

Lees verder

10 maanden geleden

Techniektrainingen voor jeugd ook in mei en juni

We zijn alweer in de laatste week aangekomen van de eerste cyclus van de techniektrainingen. V-Sport en Begeleiding en Taba zijn verheugd over de opkomst en de positieve feedback van zowel de spelers als alle ouders.

Lees verder

4 maanden geleden

Strijdlustig TABA haalt eerste 3 punten van het seizoen

TABA afc heeft zondagmiddag de eerste overwinning van het seizoen gepakt. In een intens duel werd Alliance ’22 sv. met een 4-1 nederlaag huiswaarts gestuurd.

Lees verder

4 weken geleden

Ferry van der Meulen, onze Hoofd Opleidingen Jeugd gaat Taba verlaten.

Zijn besluit was een moeilijke afweging, zegt hij zelf, waarbij de doorslag heeft gegeven dat hij vaker bij zijn gezin in Zwaag wil zijn. Bij Taba gaan we hem natuurlijk ontzettend missen. Het bestuur gaat met de Technische Commissie op zoek naar een geschikte opvolger.

Lees verder

9 maanden geleden

Taba 35+ 1-spits scoort eindelijk weer eens

Wink Sabée, de spits van ons eerste 35+-veteranenteam heeft eindelijk weer eens het net weten te vinden.

Lees verder

1 jaar geleden

Nieuwsbrief: Agenda ALV, aanvullende bestuursleden, corona-update

8 maanden geleden

Aad in het zonnetje na heftige operatie

Het gaat elke dag iets beter met clubman Aad. We verwachten hem snel weer bij Taba te zien. Ricardo bracht hem namens het bestuur een passend presentje.

Lees verder

11 maanden geleden

De techniektrainingen voor jeugd (JO8 t/m JO15) gaan weer van start!

Vanaf vrijdag 8 april verzorgen wij in samenwerking met V-Sport en Begeleiding weer wekelijkse techniektrainingen voor de jeugd.

Lees verder