Welkom Ferry, Hoofd Opleiding Jeugd

We zijn verheugd te melden dat we per 1 juli voor de jeugd en de ouders een nieuwe Hoofd Opleiding verwelkomen.

Ferry van der Meulen
gedreven, perfectionistische, zelfkritisch, 32 jaar en trotse vader van bonusdochtertje

Op 11 jarige leeftijd verruilde Ferry het dagelijkse straatvoetbal voor een gestructureerd lidmaatschap bij Swift. Als voetballer vond hij zichzelf niet goed. Hij bekeek het spel tot zijn 17e vanuit het doel. Keepen was meer zijn ding. Zijn jeugdheld was dan ook Oliver Kahn.

Toen hij 18 en volwassen werd belandde hij in een vriendenteam bij Jos Watergraafsmeer, dat met plezier wedstrijden aan ging, en even zo hard de derde helft speelde.

Toen kwam het moment daar: Ferry wist het! Vanuit het doel al bekeken, zag hij meer heil in het trainerschap. Respectievelijk volgde hij de KNVB opleiding pupillen, junioren, UEFA-C en Hoofd Opleiding-C. Met deze diploma’s op zak was hij jarenlang als jeugdtrainer, hoofdtrainer tot Technisch Jeugd Coördinator aan de slag bij o.a. GeuzenMiddenmeer, Purmerend, WV-HEDW, SV De Meer en Wartburgia. Zijn ambitie wat opleidingen betreft? Binnen drie jaar het UEFA-B en HO-B in the pocket!

Wat heeft Ferry in petto bij Taba?
Hij kent Taba nog niet goed, maar heeft veel over de jeugd gehoord, en over de enthousiaste ouders die vragen om handvatten. Dat wordt zijn aandachtspunt. Hij wil de ouders van de jongste jeugd geleidelijk meenemen, samen circuit trainingen uitzetten en hen een keer in de 6 weken in een interactieve bijeenkomst theorie en vooral ook de praktijk uitleggen.
De ouders en trainers van de junioren zal hij pro-actief coachend benaderen, en hen staat het vrij hem om advies te vragen.

“Ik wil ouders en trainers het gevoel geven dat ze er niet alleen voor staan, met de doelstelling trainen en leren trainen. Samen brengen we de Taba jeugd voetballend beter, met behoud van het plezier. En daar moeten we de tijd voor uittrekken.”

Wat dit in praktijk betekent?
Ferry wil iedereen leren kennen! En hopelijk is dat wederzijds. Vanaf 1 juli zal hij al aanwezig zijn op de club, op maandag, woensdag en donderdag.

 

Succes Ferry!

1 jaar geleden

Beterschap Hans!

Afgelopen maandag ging Hans voor controle naar het AMC. De controle werd helaas een blijvend bezoek. Binnen 14 dagen wacht hem een bypass operatie.

Lees verder

1 jaar geleden

Fluiten is leuk: meer info over scheidsrechter & grensrechter

De informatie avond 'Fluiten is leuk' was goed bezocht. Wij hopen dat de aanwezigen een stuk wijzer zijn geworden en met veel vertrouwen, maar vooral, veel plezier het veld in kunnen stappen.

Lees verder

1 jaar geleden

Taba JO12-1 goes Germany Cup

Het afgelopen zonovergoten weekend speelde het team een internationaal toernooi op het terrein van de Venlosche Boys.

Lees verder

1 jaar geleden

Nieuwe namen voor veldindeling

Het kan je even verwarren, maar het veld blijft als vanouds, slechts de naam is gewijzigd.

Lees verder

3 maanden geleden

Hevige blessure, de schrik van iedere Tabakker

Zo ook afgelopen zondag ... Hilal Barrak O23-1 raakte geblesseerd aan zijn enkel tijdens een thuiswedstrijd. Volgende week staat de operatie op de agenda. De Seniorencommisie Ricardo Fernandes Nazaré kwam namens Taba langs met een troostboeketje: "Sterkte Hilal!"

Lees verder

5 maanden geleden

TABA na sensationele slotfase tegen DESTO door in districtsbeker

TABA Zondag 1 heeft zaterdag de volgende ronde van het bekertoernooi behaald ten koste van DESTO. Onze jongens moesten tot het uiterste gaan om een 2-4 overwinning uit het vuur te slepen.

Lees verder

4 maanden geleden Zon1

Na knotsgek duel door naar de volgende bekerronde

In een werkelijk knotsgek duel, dat alle kanten op ging, heeft TABA zich weten te verzekeren van de volgende ronde in het KNVB bekertoernooi, ten koste van Forza Almere. Er moesten uiteindelijk penalty’s aan te pas komen om de uiteindelijke winnaar te bepalen.

Lees verder

1 jaar geleden

Taba op weg naar promotie

Winst na strafschoppen: check de compilatievideo

Lees verder