Welkom Ferry, Hoofd Opleiding Jeugd

We zijn verheugd te melden dat we per 1 juli voor de jeugd en de ouders een nieuwe Hoofd Opleiding verwelkomen.

Ferry van der Meulen
gedreven, perfectionistische, zelfkritisch, 32 jaar en trotse vader van bonusdochtertje

Op 11 jarige leeftijd verruilde Ferry het dagelijkse straatvoetbal voor een gestructureerd lidmaatschap bij Swift. Als voetballer vond hij zichzelf niet goed. Hij bekeek het spel tot zijn 17e vanuit het doel. Keepen was meer zijn ding. Zijn jeugdheld was dan ook Oliver Kahn.

Toen hij 18 en volwassen werd belandde hij in een vriendenteam bij Jos Watergraafsmeer, dat met plezier wedstrijden aan ging, en even zo hard de derde helft speelde.

Toen kwam het moment daar: Ferry wist het! Vanuit het doel al bekeken, zag hij meer heil in het trainerschap. Respectievelijk volgde hij de KNVB opleiding pupillen, junioren, UEFA-C en Hoofd Opleiding-C. Met deze diploma’s op zak was hij jarenlang als jeugdtrainer, hoofdtrainer tot Technisch Jeugd Coördinator aan de slag bij o.a. GeuzenMiddenmeer, Purmerend, WV-HEDW, SV De Meer en Wartburgia. Zijn ambitie wat opleidingen betreft? Binnen drie jaar het UEFA-B en HO-B in the pocket!

Wat heeft Ferry in petto bij Taba?
Hij kent Taba nog niet goed, maar heeft veel over de jeugd gehoord, en over de enthousiaste ouders die vragen om handvatten. Dat wordt zijn aandachtspunt. Hij wil de ouders van de jongste jeugd geleidelijk meenemen, samen circuit trainingen uitzetten en hen een keer in de 6 weken in een interactieve bijeenkomst theorie en vooral ook de praktijk uitleggen.
De ouders en trainers van de junioren zal hij pro-actief coachend benaderen, en hen staat het vrij hem om advies te vragen.

“Ik wil ouders en trainers het gevoel geven dat ze er niet alleen voor staan, met de doelstelling trainen en leren trainen. Samen brengen we de Taba jeugd voetballend beter, met behoud van het plezier. En daar moeten we de tijd voor uittrekken.”

Wat dit in praktijk betekent?
Ferry wil iedereen leren kennen! En hopelijk is dat wederzijds. Vanaf 1 juli zal hij al aanwezig zijn op de club, op maandag, woensdag en donderdag.

 

Succes Ferry!

1 week geleden

TABA zet de lijn naar boven door en neemt 3 punten mee uit de Wormer

Na iets moois komt iets simpel is een wijs voetbal gezegde. Nadat TABA vorige week de eerste 3 “mooie” punten van het seizoen had behaald was het de vraag hoe het team “simpel” 3 punten uit de Wormer kon meenemen. 

Lees verder

2 maanden geleden

Fluiten is leuk: meer info over scheidsrechter & grensrechter

De informatie avond 'Fluiten is leuk' was goed bezocht. Wij hopen dat de aanwezigen een stuk wijzer zijn geworden en met veel vertrouwen, maar vooral, veel plezier het veld in kunnen stappen.

Lees verder

7 maanden geleden

Gezocht: Hoofd Opleidingen

Ben of ken jij dé Hoofd Opleidingen die ons technisch jeugdbeleidsplan wil helpen uitvoeren?
De belangrijkste taak voor de HO is om het niveau van het trainen en coachen in de jeugd te verhogen.

Lees verder

4 maanden geleden

Contributie komend seizoen

Begin september gaat de factuur voor de contributie van het seizoen 2022-2023 de deur uit. Net als vorig seizoen maken we hiervoor gebruik van ClubCollect.

Lees verder

1 maand geleden

Start Hooghoudtoernooi jeugd, voorafgaand aan elke thuiswedstrijd van Zondag 1

Met veel vreugd kondigen wij in samenwerking met de techniektrainingen van Club de Sport het allereerste Taba X Club de Sport Hooghoudtoernooi aan!

Lees verder

10 maanden geleden

Geslaagd oliebollentoernooi!

Helaas door corona niet een zaalvoetbalevenement zoals altijd, maar op deze zachte winterse dag (14 graden) een zeer geslaagd oliebollentoernooi thuis op Tabaveld!

Lees verder

5 maanden geleden

Taba promoveert naar de derde klasse!

0-1 met rust, 0-3 bij het fluitsignaal... Super voetbal, keihard werken is beloond, en terecht: Voor het eerst in de clubhistorie promotie naar de 3e klasse!
 

Lees verder

2 jaar geleden

Nieuw seizoen net even anders dan anders

Beste leden,

Een hittegolf, een tweede golf… we beginnen dit seizoen in ieder geval volop in beweging. Het kleedkamergebouw achter is in de zomer voorzien van een prachtige muurschildering.
Er kan in deze bijzondere periode gelukkig worden getraind en ook de bekerwedstrijden zijn door de KNVB ingeroosterd. Om te kunnen blijven sporten, zullen we voorzichtig moeten blijven en de richtlijnen van de overheid blijven opvolgen. We kijken uit naar veel voetbalplezier en hopen op het uitblijven van verdere beperkende maatregelen.

Lees verder