3e overwinning in the pocket!

De introductie van de stadionspeaker beloofde wat hoor. Een stukje geschiedenis van Taba werd omgeroepen door de speakers. We waren gekomen om aan te vallen en creëerden meteen twee goede kansen.

Dios had de 1-0 ook nog kunnen maken in de beginfase. Maar in de 15e minuut sloegen de bezoekers toe. Maxim en Ilias, die voor creativiteit moeten zorgen bij Taba, wisten te verlengen op de opkomende linksback Jasper, die overzicht bewaarde en panklaar voorgaf op spits Luigi Zottoli. De fase hierna kwamen beide ploegen wat moeilijker aan voetballen toe tot de linksback van Dios, de beste man van de thuisploeg, de bal veroverde en de linksbuiten de diepte in stuurde. Toch gingen we rusten met een 0-1 stand.

Na rust kon de grensrechter van Dios de 0-2 niet voorkomen. Een vrije trap werd verlengd en Luigi maakte met zijn hoofd alweer zijn 5e van het seizoen. Dios leek even van zich af te bijten en veroverde door goed druk zetten op het middenveld de bal en dribbelde het strafschopgebied in tot Hidde Vermaas aan de handrem trok. De snelle en sterke verdediger maakt dit seizoen indruk. De penalty werd matig ingeschoten en/of goed gepareerd door Jari. Dezelfde Jari kreeg een paar minuten later een indirecte vrije trap tegen vanwege het te lang de bal in zijn handen houden. Is dat een regel? De ruimtes werden groter en daar profiteerde Taba van door de 0-3 binnen te schieten. Ilias Hamdi legde terug op Maxim Perels, die zijn basisplek met een fraai afstandsschot terugbetaalde. 

Dios kwam vandaag met te weinig om Taba pijn te doen. Maar het lijkt er ook een beetje op dat de puzzelstukjes langzaam op zijn plek beginnen te vallen bij de ploeg van Carel van der Velden. Met 9 punten uit vier wedstrijden is de ploeg uit Oost sterk begonnen in de 3e klasse C.

 

Volgende week treft de club Forza Almere voor de beker en een week later is Fc Aalsmeer te gast, wederom thuis op Sportpark Drieburg in Oost.

 

 

2 maanden geleden Zon1

TABA verliest na knotsgekke slotfase

Op Sportpark Drieburg stond op zondagmiddag een Amsterdams onderonsje op het programma. TABA ging op bezoek bij WV-HEDW, wat tegelijkertijd een wedstrijd was tussen de nummers 3 en 4 in de 3e klasse C. 

Lees verder

1 jaar geleden

Toernooischema Tabarbeque is bekend!

Met 10 teams en zon op de velden belooft het eerste Tabarbeque Toernooi mooi te worden.

Klik hier voor Toernooischema & alle informatie!
(of lees hieronder verder)

Lees verder

1 jaar geleden

Noteer in je agenda & schrijf je in: Taba Jeugdtoernooi weekend van 3 & 4 juni

Tijdens dit jubileumweekend van Taba (90 jaar!) strijdt de jongste jeugd (JO7 t/m JO12) op zaterdag 3 juni om de roem, de felbegeerde beker en/of het lintje. De oudere jeugd (JO13 t/m JO18) doet dat op zondag 4 juni. Schrijf je in via dit formulier.

Lees verder

2 jaar geleden

Gezocht: Hoofd Opleidingen

Ben of ken jij dé Hoofd Opleidingen die ons technisch jeugdbeleidsplan wil helpen uitvoeren?
De belangrijkste taak voor de HO is om het niveau van het trainen en coachen in de jeugd te verhogen.

Lees verder

4 weken geleden

Lancering nieuw ARAG-scheidsrechters Tenue met fotoshoot

Kijk niet gek op als je zaterdag aanstaande (6 april) een flim/fotoploeg bij Taba ziet. Tijdens een aantal Taba wedstrijden worden diverse foto’s geschoten van onze scheidsrechter(s), die zijn gekleed in het nieuwe scheidsrechters tenue van ARAG en de KNVB.

Lees verder

5 maanden geleden

Onze geliefde Tabar

Jullie hebben het vast al gemerkt, er borrelt van alles rondom onze geliefde Tabar.

Lees verder

3 maanden geleden

De poedersuiker is opgetrokken...

Vorige week werd er traditiegetrouw gestreden om de oliebol én de beker(s) op het oliebollenzaalvoetbaltoernooi voor de jeugd. Hier de statistieken én beeld:

Lees verder

8 maanden geleden

Taba spik en span

Ze draaien bij elkaar wel meer dan 50 jaar mee binnen de club!

Lees verder