Nog meer sfeer op Taba’s uniek kleedgebouw

Na de schilderbeurt binnen, was buiten aan de beurt. In deze barre tijden van corona ellende eindelijk iets positiefs. Met als basis een oud stripboek staan twee helden van weleer geposteerd op de kleedkamermuur, gecombineerd met een foto van ome Harry zaliger, zie je het resultaat op de foto’s, met dank aan kunstenaar Cooder. Met als kers op de taart het Taba logo en het stadswapen, en een filosofische touch. Ga maar googelen. De betekenis wordt duidelijk, of niet. Dat is aan de kijker.

Deze opvrolijking van de gevel geeft de vereniging toch wel weer een aparte status.

Lang leve het  komend seizoen……..voor alle verenigingen

Groet, Aad

1 jaar geleden

Noteer in je agenda & schrijf je in: Taba Jeugdtoernooi weekend van 3 & 4 juni

Tijdens dit jubileumweekend van Taba (90 jaar!) strijdt de jongste jeugd (JO7 t/m JO12) op zaterdag 3 juni om de roem, de felbegeerde beker en/of het lintje. De oudere jeugd (JO13 t/m JO18) doet dat op zondag 4 juni. Schrijf je in via dit formulier.

Lees verder

1 jaar geleden

Uitnodiging JO7 t/m JO12: Kick-off nieuwe seizoen (27 juni)

Kom samen met Ferry (HO) interactief meesparren over de ontwikkeling van onze jeugd! Maandag 27 juni van 19.30 - 21.00 in de kantine

Lees verder

10 maanden geleden

Taba op vakantie

Vanaf vrijdag 30 juni is Taba gesloten. Wij gaan weer open op maandag 28 augustus. Dat betekent dat ...

Lees verder

8 maanden geleden

Weergaloze viering met een ‘Vaantje’ voor het 1-jarig bestaan van Taba dames 1-30+!

Op 15 juli vond bij Taba de viering van het 1-jarig bestaan van Taba dames plaats. De dames werkten zich eerst in het zweet tijdens de kickboks-clinic van Richardo Fyeet, zelfs in de felle zon en stortregen bleven ze scherp. 

Lees verder

9 maanden geleden

Help je mee? Taba zoekt een sportverzorger/fysio

Wij hechten veel waarde aan de gezondheid en het welzijn van onze spelers. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste (aankomend) sportverzorger of fysiotherapeut die ons selectieteam wil versterken. Ken of ben jij dé verzorger die wij zoeken?

Lees verder

7 maanden geleden

TABA na sensationele slotfase tegen DESTO door in districtsbeker

TABA Zondag 1 heeft zaterdag de volgende ronde van het bekertoernooi behaald ten koste van DESTO. Onze jongens moesten tot het uiterste gaan om een 2-4 overwinning uit het vuur te slepen.

Lees verder

1 jaar geleden

Aangeboden: Leuke bijbaan in de voetbalsfeer!

Beste Tabanezen,
Voor onze winkel aan de Middenweg zoeken wij sportieve mensen die in ieder geval op zaterdag ons team willen versterken.

Lees verder

1 jaar geleden

Kunstgras is coming!

Het ziet er naar uit dat Taba een tweede kunstgrasveld krijgt. Als alles goed gaat zal op 1 juni de eerste schop de grond in gaan en is veld 1 op 31 augustus ook een kunstgrasveld.

Lees verder