TABA met ruime cijfers langs KDO

TABA Zondag 1 is de tweede seizoenshelft goed begonnen met een ruime overwinning op KDO sv. Op sportpark Drieburg wonnen we met 5-0.

Van onderschatting was bij beide partijen voorafgaand aan de wedstrijd geen sprake. TABA staat 3e in de competitie en ook KDO heeft dit seizoen mooie resultaten geboekt, waaronder een knap gelijkspel tegen koploper Sporting ’70.
 

De wedstrijd begon erg rommelig. KDO kwam niet tot opbouwen door de hoge druk van de Amsterdammers. Echter was de thuisploeg te gehaast in balbezit en koos vaak te snel voor de lange dieptebal vooruit. 


Het duurde echter niet lang voordat TABA de score opende. De Italiaanse spits Zottoli kreeg de bal vanaf rechts voorgezet en schoot de bal via een KDO verdediger het doel in voor de 1-0. KDO kreeg nog een goede kans op de 1-1, maar keeper Roel Hoek wist met een sterke ingreep een 100% kans onschadelijk te maken. Even later stond de 2-0 alweer op het scorebord. KDO-keeper Oudshoorn werkte de bal verkeerd weg in de voeten van middenvelder Oord, die de bal zonder aan te nemen knap in het KDO doel werkte. Met name de 3-0 was van hoge kwaliteit. TABA bouwde op vanaf de keeper naar de rechtsback, waarna de bal via alle drie de centrale verdedigers van TABA belandde bij de linksback Van Vark. Deze stak middenvelder Hilmi weg die met een messcherpe voorzet spits Pelli bereikte. De vlugge dribbelaar kapte de keeper uit en rolde de bal in het doel.

In de tweede helft bouwde de thuisploeg de voorsprong verder uit. Het was weer Zottoli die de bal uit een vrije trap strak in de linker bovenhoek plaatste voor de 4-0. Het slotstuk was voor Maxim Perels. Met een droge knal zette hij de 5-0 eindstand op het scorebord.
Volgende week treft TABA een andere Amsterdamse ploeg, namelijk WV-HEDW

1 jaar geleden

Mee op kamp? Laatste kans: deadline = donderdag 2 juni 23:59u

Vrijdag 17 juni - zondag 19 juni juni is het zover. Dit wil je niet missen. Lees verder voor het aanmeldformulier.
 

Lees verder

11 maanden geleden

Voetballers gezocht!

De jeugdafdeling van TABA is springlevend en erg populair. De meeste leeftijdsgroepen zitten vol, maar ben jij geboren in 2015 of 2006/07 en wil je voetballen bij de leukste club van Amsterdam?

Lees verder

1 jaar geleden

1e Tabarbeque Toernooi zeer geslaagd!

10 teams, twee poules... 3 bekers, een troostprijs en voor iedereen een heerlijke Tabarbeque!

Lees verder

10 maanden geleden

Welkom Alex, nieuwe trainer Zondag 2

Mijn naam is Alex Andrews Garin, 31 jaar oud. Woonachtig in Amsterdam zuidoost. Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe stap om als hoofdtrainer te functioneren bij senioren 2. Ik ben nu 7 jaar werkzaam als personal trainer/performance coach.

Lees verder

1 jaar geleden

Kunstgras is coming!

Het ziet er naar uit dat Taba een tweede kunstgrasveld krijgt. Als alles goed gaat zal op 1 juni de eerste schop de grond in gaan en is veld 1 op 31 augustus ook een kunstgrasveld.

Lees verder

1 jaar geleden

ALV 7 november 2022

Update: verslag / notulen van de ALV op 7 november 2022 vind je hier

Lees verder

1 jaar geleden

Oliebollentoernooi geslaagd!

Het  nieuwe jaar is voor de Taba Jeugd afgelopen weekend gezellig gestart met het Oliebollentoernooi! Meer foto's zien?

Lees verder

2 jaar geleden

Nieuwe wedstrijdsecretaris!

VACATURE INGEVULD:

Welkom Fatih Kurnaz!
bereikbaar op wedstrijdsecretaris@afctaba.nl

Lees verder