Hevige blessure, de schrik van iedere Tabakker

Zo ook afgelopen zondag ... Hilal Barrak O23-1 raakte geblesseerd aan zijn enkel tijdens een thuiswedstrijd. Volgende week staat de operatie op de agenda. De Seniorencommisie Ricardo Fernandes Nazaré kwam namens Taba langs met een troostboeketje: "Sterkte Hilal!"

1 jaar geleden

Uitnodiging JO7 t/m JO12: Kick-off nieuwe seizoen (27 juni)

Kom samen met Ferry (HO) interactief meesparren over de ontwikkeling van onze jeugd! Maandag 27 juni van 19.30 - 21.00 in de kantine

Lees verder

3 jaar geleden

Nieuw seizoen net even anders dan anders

Beste leden,

Een hittegolf, een tweede golf… we beginnen dit seizoen in ieder geval volop in beweging. Het kleedkamergebouw achter is in de zomer voorzien van een prachtige muurschildering.
Er kan in deze bijzondere periode gelukkig worden getraind en ook de bekerwedstrijden zijn door de KNVB ingeroosterd. Om te kunnen blijven sporten, zullen we voorzichtig moeten blijven en de richtlijnen van de overheid blijven opvolgen. We kijken uit naar veel voetbalplezier en hopen op het uitblijven van verdere beperkende maatregelen.

Lees verder

10 maanden geleden

Jeff wint de gouden schoen bij Vets Za 45+2!

Het was feest bij de Zat 45+2: Jeff van Schaik, de uitblinker van het (training)jaar, kreeg uit handen van leider Martin Dobbelaar de gouden schoen uitgereikt! Jeff was er heel blij mee en had een kort doch emotioneel commentaar: "Ik heb het verdiend".

Lees verder

6 maanden geleden Zon1

Na knotsgek duel door naar de volgende bekerronde

In een werkelijk knotsgek duel, dat alle kanten op ging, heeft TABA zich weten te verzekeren van de volgende ronde in het KNVB bekertoernooi, ten koste van Forza Almere. Er moesten uiteindelijk penalty’s aan te pas komen om de uiteindelijke winnaar te bepalen.

Lees verder

1 jaar geleden

Kom Taba 1 supporten. Draag je gele Tabashirt al in de TABABUS

Zondag 19 juni: Wees op tijd als je met de bus mee wilt.
Verzamelen: kantine 12:30u
Vertrek: stipt om 13:00u

Eigen vervoer: Sportpark Schuilhoeve, Badhoevedorp (Pancratius)

Lees verder

1 jaar geleden

Help Turkije en Syriƫ: Taba zamelt spullen in (!) Tot zondag 12 febr. 16:00u

Na het schokkende nieuws en op verzoek van onze wedstrijdsecretaris Fatih Kurnaz, wiens familie gelukkig veilig is, gaat ook Taba graag in actie met deze oproep: Spullen zijn hard nodig!

Lees verder

5 maanden geleden Zon1

Wedstrijdverslag Taba - Sporting 70

Op 19 november 2023 vond op Sportpark Voordorp in Utrecht een boeiende wedstrijd plaats tussen AFC TABA en Sporting 70. De weersomstandigheden waren uitdagend, met veel wind, en het publiek was in groten getale aanwezig. Het beloofde een waar spektakel te worden tussen de nummer 2 en nummer 6 van de competitie.

Lees verder

1 jaar geleden

Techniektrainingen voor jeugd ook in mei en juni

We zijn alweer in de laatste week aangekomen van de eerste cyclus van de techniektrainingen. V-Sport en Begeleiding en Taba zijn verheugd over de opkomst en de positieve feedback van zowel de spelers als alle ouders.

Lees verder