Nieuw seizoen net even anders dan anders

Beste leden,

Een hittegolf, een tweede golf… we beginnen dit seizoen in ieder geval volop in beweging. Het kleedkamergebouw achter is in de zomer voorzien van een prachtige muurschildering.
Er kan in deze bijzondere periode gelukkig worden getraind en ook de bekerwedstrijden zijn door de KNVB ingeroosterd. Om te kunnen blijven sporten, zullen we voorzichtig moeten blijven en de richtlijnen van de overheid blijven opvolgen. We kijken uit naar veel voetbalplezier en hopen op het uitblijven van verdere beperkende maatregelen.

Corona
We willen je graag nogmaals wijzen de coronamaatregelen in acht te blijven nemen, waarbij anderhalve meter voorop staat en wanneer je ziekteverschijnselen vertoont niet naar Taba komt. Voor de kantine, kleedkamers en langs de lijn gelden specifieke regels waar iedereen zich aan moet houden. Deze regels lees je op de club, in de mail en/of op de website. Personeel en Bestuur mag je naar huis sturen bij het niet navolgen van de regels/instructies.

Vrijwillige inzet
Hoewel Taba er nog gezond voorstaat, zijn we zonder vrijwilligers niet meer levensvatbaar.
We hebben nog geen geschikte kandidaten gevonden op onze vacatures van penningmeester, Tabar- en vrijwilligerscoördinator. Deze vacatures zijn noodzakelijk om onze club in stand te houden.

Wie kan en wil ons team versterken?
Zie ons vorig bericht voor alle details.

Kantine
Corona drukt zwaar op onze roemruchte kantine. Zeker door de extra eisen die de overheid stelt met een registratieplicht. Met maximaal 30 mensen in de kantine zijn we bezig om te kijken hoe we dit op korte termijn goed in kunnen regelen. Let wel dat juist bij slecht weer de kantine zeer beperkt toegankelijk is.
Daarnaast hebben we ook echt meer medewerkers nodig om de kantine open te houden tijdens wedstrijden, maar ook tijdens trainingen.

Zolang het mooi weer blijft ziet Taba’s clubleven er zonnig uit. Wordt het slechter weer dan is het nog een grote vraag hoe we de kantine open kunnen houden, als wij door de gemeente en het rijk genoodzaakt blijven tot de coronaproof inrichting van onze kantine. We zullen je dus frequent op de hoogte houden van corona- en kantinenieuws.

Kleedkamers
Uitgangspunt blijft uiteraard 1,5 meter afstand houden. Onze kleedkamers zijn te klein voor een heel team dus kleed je om in etappes of nog beter kom omgekleed naar de vereniging. Douche bij voorkeur thuis en geef elkaar de ruimte ook in de gangen!

Langs de lijn
Vergeet niet dat nog steeds de 1,5 meter afstand geldt, niet alleen als supporter maar ook als trainers/begeleiders, wisselspeler, verzorger etc. Ook even wennen is dat geforceerd stemgebruik zoals schreeuwen en spreekkoren niet zijn toegestaan.

Taba materialen
Taba stelt materialen beschikbaar zoals ballen en hesjes. Raak je wat kwijt? Dan zul je als team dit zelf moeten aanvullen!
Voor kleding kan je zoals gebruikelijk terecht bij 100%Football Amsterdam, dat inmiddels voetbalshop.nl heet. Let op dat als je een nieuw tenue bestelt wat er achterop komt te staan. Als je als team nieuwe tenues aanschaft, wordt dat Voetbalshop.nl. Losse shirts blijven nog even 100%Football. Een webshop wordt in het najaar verwacht.

Wij wensen je ondanks deze bijzondere periode een heel sportief en gezellig nieuw Taba seizoen.

Met vriendelijke groeten,
Foeke, Jozef, Domien en Eva

8 maanden geleden

Mee op kamp? Laatste kans: deadline = donderdag 2 juni 23:59u

Vrijdag 17 juni - zondag 19 juni juni is het zover. Dit wil je niet missen. Lees verder voor het aanmeldformulier.
 

Lees verder

10 maanden geleden

Nieuwe wedstrijdsecretaris!

VACATURE INGEVULD:

Welkom Fatih Kurnaz!
bereikbaar op wedstrijdsecretaris@afctaba.nl

Lees verder

2 jaar geleden

19 september: World Cleanup Day … ook rondom Taba

Graag je aandacht voor een leuk buurtinitiatief

Samen geven we de wereld op deze dag de grootste schoonmaakbeurt ooit. Wij beginnen in Amsteldorp.

Het doel?
Opruimen van zoveel mogelijk zwerfvuil!

Lees verder

8 maanden geleden

In memoriam Jerry van Beers

Teun van de Keuken schreef in de Volkskrant een treffende column over Jerry.
Jerry was de vader van Taba jeugdvoetballer Jip en man van Joline, en daarnaast al jaren een betrokken teamleider.

Lees verder

9 maanden geleden

Techniektrainingen voor jeugd ook in mei en juni

We zijn alweer in de laatste week aangekomen van de eerste cyclus van de techniektrainingen. V-Sport en Begeleiding en Taba zijn verheugd over de opkomst en de positieve feedback van zowel de spelers als alle ouders.

Lees verder

1 maand geleden

Taba Disco 14 januari 20:23u!

2 maanden geleden

Scheidsrechters kunnen weer vooruit!

De scheidsrechter commissie heeft de scheidsrechter kit weer aangevuld met nieuwe benodigheden. Wees er zuinig op ajb.

Lees verder

2 maanden geleden

Het WK bij TABA: Jeugd na training voor de TV met pizza!

De eerste wedstrijd van het WK, uitgezonden na de training van de jeugd op maandagmiddag.Dat werd een volle kantine: 100 kids en even zoveel pizza's.

Lees verder