Taba Jeugdkamp vacature + save the date

 Zet het vast in de agenda en kom helpen vanaf februari, vooral ouders van de JO8, JO9 en JO10 roepen we op voor continuiteit en gezelligheid! Lees hier hoeveel [hoe weinig] tijd het kost...

In 2024 organiseren we weer het Taba Jeugdkamp in Austerlitz, en wel op 28 t/m 30 juni.

Wat is het Taba Jeugdkamp?

Sinds jaar en dag organiseert Taba in het late voorjaar het Taba Jeugdkamp in de bossen van Austerlitz voor de JO8 t/m JO11. De dagen worden gevuld met toernooitjes, (voetbal)spelen, de Taba Penaltybokaal, een spannend avondspel, en natuurlijk ook lekker ouwehoeren met zijn allen!

Wat behelst de organisatie?

Om het kamp soepel en verantwoordelijk te laten lopen, moet er van tevoren wel wat geregeld en doorgesproken worden: wat gaan we doen & wat en wie hebben we ervoor nodig? Daarnaast zijn er facilitaire zaken als inschrijvingen/communicatie, ouderbegeleiding, eet- en snackmomenten, kamerindelingen & corvee, etc. Voor eten wordt gezorgd, koken hoeft dus niet.

Hoe verloopt de organisatie?

De huidige commissie bestaat uit Willemijn Rijpma,, Martien Swart, Bastiaan Hetebrij, Johan Meulenkamp (allen uit de JO11) en Michiel Smit (JO10).

We organiseren dit kamp dit jaar voor de derde keer samen, en alles is inmiddels goed gedocumenteerd. Een geoliede machine. 

Tijdens het kamp wordt de commissie geholpen door ouders uit alle deelnemende teams, die meegaan als begeleiding.

Wie hebben we nodig?

Een of twee ouders uit achtereenvolgens de JO8, de JO9 en nog iemand uit de JO10 (wegens oververtegenwoordiging uit andere jaren).

Je kunt meedraaien in de voetbalorganisatie, de spelorganisatie of je met de meer facilitaire kant bezighouden. Op basis van wat je kan en leuk vindt, vinden we een passende rol voor iedereen.

We hopen dat je de ervaring die je dit jaar opdoet, ook volgend jaar weer wilt inzetten.

Wat is de tijdsinvestering?

We komen twee keer bij elkaar in de periode februari tot het kamp. Daarnaast ben je thuis ook een paar avonden bezig met organiseren. Natuurlijk ben je ook aanwezig op het kamp zelf. Heb je meer of minder tijd, dan houden we daar rekening mee!

Is het leuk om te doen?

Ja! Je doet de voorbereiding met een aantal enthousiaste ouders, en het is een plezier om bij te dragen aan een leuk weekend waarin je al die gastjes blij ziet rondrennen, en daarnaast heb je daar zelf ook een leuke tijd te hebben met de andere Taba-hulpouders.

Meer informatie

Lijkt het je leuk met ons mee te draaien, stuur dan een mail naar afctaba.jeugdkamp@gmail.com of neem contact op met Willemijn Rijpma via 0610106275. We kijken uit naar je reactie!

 

Impressie van vorig jaar? Bekijk hier wat plaatjes ;-)

 

 

7 maanden geleden Zon1

TABA wint verdiend, maar moeizaam

In een lastige wedstrijd is Taba er in geslaagd om 3 punten mee te nemen naar Amsterdam. Op sportpark Marco van Basten werd PVC, de huidige nummer 9 van de 3e klasse C, met 0-2 verslagen. 

Lees verder

1 jaar geleden

Prachtig zonnig Taba voetbalweekend

De Zondag 1 én vrouwen Zondag 1 hebben beiden de 3 punten gepakt! En de vrouwen 30+...

Lees verder

3 weken geleden

Teamindeling jeugd O8 t/m O19 seizoen '24/'25

We zijn blij verheugd te melden dat de jeugdafdeling van AFC TABA populair en springlevend is, en ook komend seizoen weer met het maximale aantal jeugdteams aantreedt in de competitie wat mogelijk is op onze velden.

Lees verder

8 maanden geleden

Krappe veldindeling voor competitie

De afgelopen weken hebben het bestuur, de TC en de wedstrijdsecretaris samen getracht de knelpunten weg te werken in de veldindeling voor de competitie tot kerst.

Lees verder

2 jaar geleden

Techniektrainingen voor jeugd ook in mei en juni

We zijn alweer in de laatste week aangekomen van de eerste cyclus van de techniektrainingen. V-Sport en Begeleiding en Taba zijn verheugd over de opkomst en de positieve feedback van zowel de spelers als alle ouders.

Lees verder

2 maanden geleden

Play-offs gehaald: op naar promotie 2e klasse!

Allereerst dank aan het hele team en de staf en iedereen die heeft meegewerk aan deze prestatie,
Juich onze jongens naar de 2e klasse!

Lees verder

2 jaar geleden

Zondag 1 pakt 2e periode en gaat voor promotie naar 3e klasse

9 maanden geleden Zon1

3e overwinning in the pocket!

De introductie van de stadionspeaker beloofde wat hoor. Een stukje geschiedenis van Taba werd omgeroepen door de speakers. We waren gekomen om aan te vallen en creëerden meteen twee goede kansen.

Lees verder