Taba Jeugdkamp vacature + save the date

 Zet het vast in de agenda en kom helpen vanaf februari, vooral ouders van de JO8, JO9 en JO10 roepen we op voor continuiteit en gezelligheid! Lees hier hoeveel [hoe weinig] tijd het kost...

In 2024 organiseren we weer het Taba Jeugdkamp in Austerlitz, en wel op 28 t/m 30 juni.

Wat is het Taba Jeugdkamp?

Sinds jaar en dag organiseert Taba in het late voorjaar het Taba Jeugdkamp in de bossen van Austerlitz voor de JO8 t/m JO11. De dagen worden gevuld met toernooitjes, (voetbal)spelen, de Taba Penaltybokaal, een spannend avondspel, en natuurlijk ook lekker ouwehoeren met zijn allen!

Wat behelst de organisatie?

Om het kamp soepel en verantwoordelijk te laten lopen, moet er van tevoren wel wat geregeld en doorgesproken worden: wat gaan we doen & wat en wie hebben we ervoor nodig? Daarnaast zijn er facilitaire zaken als inschrijvingen/communicatie, ouderbegeleiding, eet- en snackmomenten, kamerindelingen & corvee, etc. Voor eten wordt gezorgd, koken hoeft dus niet.

Hoe verloopt de organisatie?

De huidige commissie bestaat uit Willemijn Rijpma,, Martien Swart, Bastiaan Hetebrij, Johan Meulenkamp (allen uit de JO11) en Michiel Smit (JO10).

We organiseren dit kamp dit jaar voor de derde keer samen, en alles is inmiddels goed gedocumenteerd. Een geoliede machine. 

Tijdens het kamp wordt de commissie geholpen door ouders uit alle deelnemende teams, die meegaan als begeleiding.

Wie hebben we nodig?

Een of twee ouders uit achtereenvolgens de JO8, de JO9 en nog iemand uit de JO10 (wegens oververtegenwoordiging uit andere jaren).

Je kunt meedraaien in de voetbalorganisatie, de spelorganisatie of je met de meer facilitaire kant bezighouden. Op basis van wat je kan en leuk vindt, vinden we een passende rol voor iedereen.

We hopen dat je de ervaring die je dit jaar opdoet, ook volgend jaar weer wilt inzetten.

Wat is de tijdsinvestering?

We komen twee keer bij elkaar in de periode februari tot het kamp. Daarnaast ben je thuis ook een paar avonden bezig met organiseren. Natuurlijk ben je ook aanwezig op het kamp zelf. Heb je meer of minder tijd, dan houden we daar rekening mee!

Is het leuk om te doen?

Ja! Je doet de voorbereiding met een aantal enthousiaste ouders, en het is een plezier om bij te dragen aan een leuk weekend waarin je al die gastjes blij ziet rondrennen, en daarnaast heb je daar zelf ook een leuke tijd te hebben met de andere Taba-hulpouders.

Meer informatie

Lijkt het je leuk met ons mee te draaien, stuur dan een mail naar afctaba.jeugdkamp@gmail.com of neem contact op met Willemijn Rijpma via 0610106275. We kijken uit naar je reactie!

 

Impressie van vorig jaar? Bekijk hier wat plaatjes ;-)

 

 

1 jaar geleden

Aangeboden: Leuke bijbaan in de voetbalsfeer!

Beste Tabanezen,
Voor onze winkel aan de Middenweg zoeken wij sportieve mensen die in ieder geval op zaterdag ons team willen versterken.

Lees verder

1 jaar geleden

Winnen of verliezen...

We kunnen winnen of verliezen maar een mooiere club dan deze is er niet!
 

Lees verder

1 jaar geleden

Zondag 1 pakt 2e periode en gaat voor promotie naar 3e klasse

1 jaar geleden

Dames 1 (35+) zoekt met spoed keepster!

2 jaar geleden

Geslaagd oliebollentoernooi!

Helaas door corona niet een zaalvoetbalevenement zoals altijd, maar op deze zachte winterse dag (14 graden) een zeer geslaagd oliebollentoernooi thuis op Tabaveld!

Lees verder

6 maanden geleden

TABA na sensationele slotfase tegen DESTO door in districtsbeker

TABA Zondag 1 heeft zaterdag de volgende ronde van het bekertoernooi behaald ten koste van DESTO. Onze jongens moesten tot het uiterste gaan om een 2-4 overwinning uit het vuur te slepen.

Lees verder

3 jaar geleden

AFC Taba 35+2 – AFC Ajax 35+1

Een echte bekerwedstrijd tegen Ajax wil je wel een keer in je leven spelen, ook al weet je op voorhand waar de winst naartoe gaat. De veteranen van Taba 35+2 kregen dit genoegen in de schoot geworpen na vorig jaar een zeldzaam zeer goed seizoen in de derde klasse te hebben gedraaid, maar o.a. mede door Corona geen kampioen zijn geworden.

Lees verder

3 jaar geleden

Tabar To Go!

In coronatijd met de steeds veranderende maatregelen wordt onze roemruchte Tabar de ‘Tabar To Go’

Lees verder