Taba Jeugdkamp vacature + save the date

 Zet het vast in de agenda en kom helpen vanaf februari, vooral ouders van de JO8, JO9 en JO10 roepen we op voor continuiteit en gezelligheid! Lees hier hoeveel [hoe weinig] tijd het kost...

In 2024 organiseren we weer het Taba Jeugdkamp in Austerlitz, en wel op 28 t/m 30 juni.

Wat is het Taba Jeugdkamp?

Sinds jaar en dag organiseert Taba in het late voorjaar het Taba Jeugdkamp in de bossen van Austerlitz voor de JO8 t/m JO11. De dagen worden gevuld met toernooitjes, (voetbal)spelen, de Taba Penaltybokaal, een spannend avondspel, en natuurlijk ook lekker ouwehoeren met zijn allen!

Wat behelst de organisatie?

Om het kamp soepel en verantwoordelijk te laten lopen, moet er van tevoren wel wat geregeld en doorgesproken worden: wat gaan we doen & wat en wie hebben we ervoor nodig? Daarnaast zijn er facilitaire zaken als inschrijvingen/communicatie, ouderbegeleiding, eet- en snackmomenten, kamerindelingen & corvee, etc. Voor eten wordt gezorgd, koken hoeft dus niet.

Hoe verloopt de organisatie?

De huidige commissie bestaat uit Willemijn Rijpma,, Martien Swart, Bastiaan Hetebrij, Johan Meulenkamp (allen uit de JO11) en Michiel Smit (JO10).

We organiseren dit kamp dit jaar voor de derde keer samen, en alles is inmiddels goed gedocumenteerd. Een geoliede machine. 

Tijdens het kamp wordt de commissie geholpen door ouders uit alle deelnemende teams, die meegaan als begeleiding.

Wie hebben we nodig?

Een of twee ouders uit achtereenvolgens de JO8, de JO9 en nog iemand uit de JO10 (wegens oververtegenwoordiging uit andere jaren).

Je kunt meedraaien in de voetbalorganisatie, de spelorganisatie of je met de meer facilitaire kant bezighouden. Op basis van wat je kan en leuk vindt, vinden we een passende rol voor iedereen.

We hopen dat je de ervaring die je dit jaar opdoet, ook volgend jaar weer wilt inzetten.

Wat is de tijdsinvestering?

We komen twee keer bij elkaar in de periode februari tot het kamp. Daarnaast ben je thuis ook een paar avonden bezig met organiseren. Natuurlijk ben je ook aanwezig op het kamp zelf. Heb je meer of minder tijd, dan houden we daar rekening mee!

Is het leuk om te doen?

Ja! Je doet de voorbereiding met een aantal enthousiaste ouders, en het is een plezier om bij te dragen aan een leuk weekend waarin je al die gastjes blij ziet rondrennen, en daarnaast heb je daar zelf ook een leuke tijd te hebben met de andere Taba-hulpouders.

Meer informatie

Lijkt het je leuk met ons mee te draaien, stuur dan een mail naar afctaba.jeugdkamp@gmail.com of neem contact op met Willemijn Rijpma via 0610106275. We kijken uit naar je reactie!

 

Impressie van vorig jaar? Bekijk hier wat plaatjes ;-)

 

 

9 maanden geleden

Help je mee? Taba zoekt een sportverzorger/fysio

Wij hechten veel waarde aan de gezondheid en het welzijn van onze spelers. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste (aankomend) sportverzorger of fysiotherapeut die ons selectieteam wil versterken. Ken of ben jij dé verzorger die wij zoeken?

Lees verder

1 jaar geleden

Oproep Technische Commissie Jeugd: Doe jij volgend seizoen weer mee?

Wij hopen van wel! Niet meer voetballen bij Taba?
Dat vinden we jammer. Zeg je lidmaatschap op via het opzegformulier vóór 1 mei aanstaande. We willen namelijk zo snel mogelijk met de nieuwe teamindelingen aan de slag.

Lees verder

3 jaar geleden

Nog meer sfeer op Taba’s uniek kleedgebouw

1 jaar geleden

Taba zoekt sponsor

Laat deze unieke kans niet liggen! Word shirtsponsor van onze TABA 1
Neem contact op met het bestuur voor verdere details

Lees verder

3 maanden geleden

TABA JO 14-1 plaatst zich voor NK!

TABA JO14-1 heeft zich op zondag 14 januari geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap op zaterdag 1 juni in Boxtel.

Lees verder

1 jaar geleden

TABA zet de lijn naar boven door en neemt 3 punten mee uit de Wormer

Na iets moois komt iets simpel is een wijs voetbal gezegde. Nadat TABA vorige week de eerste 3 “mooie” punten van het seizoen had behaald was het de vraag hoe het team “simpel” 3 punten uit de Wormer kon meenemen. 

Lees verder

9 maanden geleden

Weergaloze viering met een ‘Vaantje’ voor het 1-jarig bestaan van Taba dames 1-30+!

Op 15 juli vond bij Taba de viering van het 1-jarig bestaan van Taba dames plaats. De dames werkten zich eerst in het zweet tijdens de kickboks-clinic van Richardo Fyeet, zelfs in de felle zon en stortregen bleven ze scherp. 

Lees verder

1 jaar geleden

Toernooischema Tabarbeque is bekend!

Met 10 teams en zon op de velden belooft het eerste Tabarbeque Toernooi mooi te worden.

Klik hier voor Toernooischema & alle informatie!
(of lees hieronder verder)

Lees verder