Lancering nieuw ARAG-scheidsrechters Tenue met fotoshoot

Kijk niet gek op als je zaterdag aanstaande (6 april) een flim/fotoploeg bij Taba ziet. Tijdens een aantal Taba wedstrijden worden diverse foto’s geschoten van onze scheidsrechter(s), die zijn gekleed in het nieuwe scheidsrechters tenue van ARAG en de KNVB.

Deze foto’s zullen gebruikt worden in de campagne van de ARAG en KNVB en te zien zijn op diversen online kanalen. Wij als Taba dragen onze scheidsrechters een warm hart toe en wij hebben onze medewerking hierin toegezegd.

De foto’s zullen enkel geschoten worden van de scheidsrechters en eventueel grensrechters, die hiervoor vooraf op de hoogte zijn gebracht en toestemming hebben gegeven.

Spelers / speelsters en publiek zullen niet in beeld worden gebracht.

Mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact op met Richard Egelie van de Scheidsrechterscommissie.

11 maanden geleden

Taba op vakantie

Vanaf vrijdag 30 juni is Taba gesloten. Wij gaan weer open op maandag 28 augustus. Dat betekent dat ...

Lees verder

1 jaar geleden

Taba op weg naar promotie

Winst na strafschoppen: check de compilatievideo

Lees verder

8 maanden geleden

Bijeenkomst: Fluitend het weekend in! (dinsdag 5 sept.)

Elke week gonst het door het hoofd van menig teamleider “Help, een scheidsrechter?” Zonder scheidsrechter geen wedstrijd. Wat te doen? Onze verenigingsscheidsrechters zijn er voor je en spijkeren je bij!

Lees verder

7 maanden geleden

Overlijden Ton Damen

5 september j.l. is Ton Damen uiteindelijk overleden aan zijn ziekte, in een hospice in Drachten. Hij was bij leven vader van zoon Thomas, die vanaf zijn jeugd bij de club speelde.

Lees verder

3 jaar geleden

AFC Taba 35+2 – AFC Ajax 35+1

Een echte bekerwedstrijd tegen Ajax wil je wel een keer in je leven spelen, ook al weet je op voorhand waar de winst naartoe gaat. De veteranen van Taba 35+2 kregen dit genoegen in de schoot geworpen na vorig jaar een zeldzaam zeer goed seizoen in de derde klasse te hebben gedraaid, maar o.a. mede door Corona geen kampioen zijn geworden.

Lees verder

1 jaar geleden

Zondag 1 pakt 2e periode en gaat voor promotie naar 3e klasse

1 jaar geleden

Beterschap Hans!

Afgelopen maandag ging Hans voor controle naar het AMC. De controle werd helaas een blijvend bezoek. Binnen 14 dagen wacht hem een bypass operatie.

Lees verder

1 jaar geleden

Nieuwe namen voor veldindeling

Het kan je even verwarren, maar het veld blijft als vanouds, slechts de naam is gewijzigd.

Lees verder