Top scheidsrechters van Taba schitteren in promotie film ARAG en KNVB

De ARAG en de KNVB kwamen bij Taba op bezoek om hun promo film te schieten van het nieuwe scheidsrechterstenue voor seizoen 2024/2025.

Nuno Castro, Jaap van den Berg en Richard Egelie schitteren in de nieuwe outfits in de promotiefilm, en ook enkele dames van onze VR1 team. 

Dat de productiemaatschappij voor Taba koos is niet gek natuurlijk. Authentiek voetbal kan je bij Taba goed in beeld brengen, en ook onze gemoedelijkheid en laagdrempeligheid deed men niet lang twijfelen.

Wij zijn trots dat Taba op deze manier in beeld is gebracht én uiteraard op onze scheidsrechters!

Wil jij ook in de toekomst schitteren in de nieuwste kledij van de ARAG – KNVB en de volgende promotie film meemaken?  Word dan scheidsrechter bij Taba, meld je aan bij Richard Egelie (scheidsrechterscommissie).

1 jaar geleden

Fluiten is leuk: meer info over scheidsrechter & grensrechter

De informatie avond 'Fluiten is leuk' was goed bezocht. Wij hopen dat de aanwezigen een stuk wijzer zijn geworden en met veel vertrouwen, maar vooral, veel plezier het veld in kunnen stappen.

Lees verder

1 jaar geleden

Systeemstoring bij afkeuring velden Drieburg

Helaas, vanochtend (zaterdag 26 nov) was een tegenvaller voor velen die thuis speelden op veld 1. Mooi weer, op vrijdag nauwelijks regen gevallen, lekker voetballen op zaterdag.

Lees verder

9 maanden geleden

Help je mee? Taba zoekt een sportverzorger/fysio

Wij hechten veel waarde aan de gezondheid en het welzijn van onze spelers. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste (aankomend) sportverzorger of fysiotherapeut die ons selectieteam wil versterken. Ken of ben jij dé verzorger die wij zoeken?

Lees verder

1 jaar geleden

Zaterdag 6 Kampioenen!

Met de winst tegen Jos kon Taba Zaterdag 6 de kurken laten knallen: Terechte kampioenen!

Van harte gefeliciteerd!

Lees verder

1 jaar geleden

Zondag vrouwen 1 zoekt versterking!

Goed nieuws: We krijgen weer een vrouwenteam!

Lees verder

1 maand geleden

Zaterdag is het zover:

Aanstaande zaterdag is het zover: het seniorentoernooi bij AFC Taba. Hieronder nog even de belangrijkste informatie op een rijtje

Lees verder

1 jaar geleden

Het WK bij TABA: Jeugd na training voor de TV met pizza!

De eerste wedstrijd van het WK, uitgezonden na de training van de jeugd op maandagmiddag.Dat werd een volle kantine: 100 kids en even zoveel pizza's.

Lees verder

5 maanden geleden Zon1

Wedstrijdverslag Taba - Sporting 70

Op 19 november 2023 vond op Sportpark Voordorp in Utrecht een boeiende wedstrijd plaats tussen AFC TABA en Sporting 70. De weersomstandigheden waren uitdagend, met veel wind, en het publiek was in groten getale aanwezig. Het beloofde een waar spektakel te worden tussen de nummer 2 en nummer 6 van de competitie.

Lees verder