Taba JO13-1 tweede op Germany Cup Dortmund

Tijdens het Paasweekend bereikte TABA JO13-1 de finale een internationaal toernooi in Dortmund. Van de twaalf teams uit Duitsland, Zweden, België en Nederland moest TABA na een fantastische eindstrijd alleen het Zweedse team van VEGA FC voor laten gaan.

De eerste toernooidag bracht TABA drie mooie overwinningen en twee gelijke spelen tegen sterke tegenstanders. Goed voor de tweede plaats in de poule.

Op de zonovergoten tweede dag werd de halve finale met 2-0 gewonnen, waarna voor de tweede maal de Zweden de tegenstander waren. De finale ging na het gelijke spel op dag 1 helaas met 2-0 verloren, maar dat maakte de prestatie er niet minder om.

De meegereisde fans zagen mooi voetbal en veel spannende wedstrijden. Met voorafgaand aan de finales een bezoek aan het Signal Iduna Park van Borussia Dortmund een weekend om niet snel te vergeten!

 

Wedstrijden dag 1: poulefase
Germany Cup 2023 - Dortmund - U13 - Group B
meinturnierplan.de

7 maanden geleden

Taba is weer bijgespijkerd, gezond en weet te handelen in nood!

De AED cursus is weer met vlag en wimpel afgerond door Tabakkers René, Lux, Katinka en Dirk! Laten we hopen dat het bij de cursus blijft en dat de Taba harten blijven kloppen, ook al is de strijd op het veld soms adembenemend spannend.

Lees verder

1 jaar geleden

Scheidsrechters kunnen weer vooruit!

De scheidsrechter commissie heeft de scheidsrechter kit weer aangevuld met nieuwe benodigheden. Wees er zuinig op ajb.

Lees verder

1 jaar geleden

In memoriam Jerry van Beers

Teun van de Keuken schreef in de Volkskrant een treffende column over Jerry.
Jerry was de vader van Taba jeugdvoetballer Jip en man van Joline, en daarnaast al jaren een betrokken teamleider.

Lees verder

1 jaar geleden

Contracten voor volgend seizoen liggen klaar

Terwijl Taba Zondag 1, onder bezielende leiding van René van Vark, in de laatste wedstrijden als vechtersbazen gaan voor het kampioenschap, heeft het bestuur en de seniorencommissie onder leiding van Ricardo Fernandes Nazaré de contracten voor komend jaar klaar om ondertekend te worden.

Lees verder

1 jaar geleden

Systeemstoring bij afkeuring velden Drieburg

Helaas, vanochtend (zaterdag 26 nov) was een tegenvaller voor velen die thuis speelden op veld 1. Mooi weer, op vrijdag nauwelijks regen gevallen, lekker voetballen op zaterdag.

Lees verder

7 maanden geleden Zon1

Hees met nipte overwinning op TABA in KNVB districtsbeker

Hees 1 heeft afgelopen weekend een 2-3 overwinning geboekt op TABA 1. De ploeg uit Soest sprong effectief met de kansen om, maar moest op het einde nog vrezen voor een gelijkspel.

Lees verder

1 jaar geleden

Nieuwe namen voor veldindeling

Het kan je even verwarren, maar het veld blijft als vanouds, slechts de naam is gewijzigd.

Lees verder

3 weken geleden

Zaterdag is het zover:

Aanstaande zaterdag is het zover: het seniorentoernooi bij AFC Taba. Hieronder nog even de belangrijkste informatie op een rijtje

Lees verder