Krappe veldindeling voor competitie

De afgelopen weken hebben het bestuur, de TC en de wedstrijdsecretaris samen getracht de knelpunten weg te werken in de veldindeling voor de competitie tot kerst.

Dit is grotendeels gelukt. We konden echter niet alles meer rechttrekken. Dank aan de teams die vrijwillig 'uit' spelen ipv thuis.

TABA heeft een totaal aantal teams dat past bij twee verlichte (kunstgras)velden, dus we komen simpelweg capaciteit te kort in de wintertijd. Herindelen op Drieburg is zeer beperkt mogelijk, vrijwel alles zit vol, zeker op zaterdag. Het is niet altijd mogelijk om naar Wartburgia veld 3 te herindelen vanwege de staat van veld 1, dus dan wordt een wedstrijd afgelast.

In overleg hebben we besloten om veld 1 voor komend weekend af te keuren, omdat het op dit moment onbespeelbaar is.

Voor de komende weken, graag aandacht voor de komende zaken:

  • Is het echt nodig/wenselijk in te halen? Zo ja, dan het weekend van 16/17 dec gebruiken. Dit geldt alleen voor categorie A, daar is het verplicht om wedstrijden in te halen.
  • Als dat niet lukt, kan het doordeweeks op een jeugd slot (dus tot 19:00 uur), bij voorkeur op het veld/tijdstip van de training van desbetreffend team. Andere teams die daar zouden trainen graag indikken op een ander veld, of een training overslaan. In goed overleg moet dit met elkaar op te lossen zijn
  • Overweeg om thuis/uit om te draaien 

We willen graag alle teams laten voetballen voor het donker wordt, dus de planning is krap en het schema wordt wellicht nog wat verder in elkaar geschoven op veld 1. Voor de pupillen: ruim de goals op na je wedstrijd, etc. Ontstaat er toch uitloop? Skip de penalties, kortere rust, etc. Graag doorgeven aan betreffende teams.

We hopen op drogere weken de komende tijd en dat de ombouw naar kunstgras start conform planning.

 

Dank & groeten,
Het bestuur en de TC

2 maanden geleden

TABA na sensationele slotfase tegen DESTO door in districtsbeker

TABA Zondag 1 heeft zaterdag de volgende ronde van het bekertoernooi behaald ten koste van DESTO. Onze jongens moesten tot het uiterste gaan om een 2-4 overwinning uit het vuur te slepen.

Lees verder

4 maanden geleden

Missie geslaagd!

Het Amsterdamsche Voetbal kopt 'm in: "SELECTIE: TABA wil het bewogen verlopen seizoen een beter vervolg geven".
Met 17 vertrekkende spelers uit de selectie was het een uitdaging voor de staf. Maar de missie is geslaagd! De selectie staat ...

Lees verder

1 maand geleden Zon1

Verdiende 5-2 overwinning van onze Zondag 1

Heerlijk weer, een goed veld en 2 teams die beide de 3 punten mee naar huis wilde nemen. Taba begon sterk aan de wedstrijd en liet dominant voetbal zien.

Lees verder

1 jaar geleden

Dank voor zoveel support en steun!

De Taba zondagselectie, de technische staf en alle betrokkenen willen graag van de gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken, die ons de afgelopen twee weken in de nacompetitie zoveel support en steun hebben gegeven.

Lees verder

6 maanden geleden

Welkom Alex, nieuwe trainer Zondag 2

Mijn naam is Alex Andrews Garin, 31 jaar oud. Woonachtig in Amsterdam zuidoost. Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe stap om als hoofdtrainer te functioneren bij senioren 2. Ik ben nu 7 jaar werkzaam als personal trainer/performance coach.

Lees verder

1 jaar geleden

Nieuwe wedstrijdsecretaris!

VACATURE INGEVULD:

Welkom Fatih Kurnaz!
bereikbaar op wedstrijdsecretaris@afctaba.nl

Lees verder

1 jaar geleden

Zaterdag 6 Kampioenen!

Met de winst tegen Jos kon Taba Zaterdag 6 de kurken laten knallen: Terechte kampioenen!

Van harte gefeliciteerd!

Lees verder

4 weken geleden

Hevige blessure, de schrik van iedere Tabakker

Zo ook afgelopen zondag ... Hilal Barrak O23-1 raakte geblesseerd aan zijn enkel tijdens een thuiswedstrijd. Volgende week staat de operatie op de agenda. De Seniorencommisie Ricardo Fernandes Nazaré kwam namens Taba langs met een troostboeketje: "Sterkte Hilal!"

Lees verder