Weergaloze viering met een ‘Vaantje’ voor het 1-jarig bestaan van Taba dames 1-30+!

Op 15 juli vond bij Taba de viering van het 1-jarig bestaan van Taba dames plaats. De dames werkten zich eerst in het zweet tijdens de kickboks-clinic van Richardo Fyeet, zelfs in de felle zon en stortregen bleven ze scherp. 

[foto: Een trots Taba dames 1-30+ elftal. Middenin in Tabageel voetbalvedette Gerald Vanenburg. Achterin Guno Reingoud, oud-voetballer en mede-eigenaar van sportzaak Smit Cruyff uit de Jordaan]

Het werd een geweldige dag op Taba, met als klap op de vuurpijl een bezoek van niemand minder dan voetbalvedette Gerald Vanenburg, speler van het legendarische Nederlands kampioenselftal van 1988! Wie kent hem niet… Allemaal geregeld door de mannen van Smit Cruyff, More Than Goals en door een aantal super dames uit het team.

 

Overbodig te zeggen is dat het een prachtige avond werd, gevuld met: voetbaltips, inzichten, ontroering, dansen, gezelligheid en mooie contacten voor nog meer voetbalplezier. Als aandenken kregen zij een origineel oranje voetbalshirt uit 1988, met handtekeningen van Gerald Vanenburg en (tromgeroffel) kampioenselftal collega Frank Rijkaard. Een dag om nooit meer te vergeten en genoeg energie om er een nieuw seizoen vol tegenaan te gaan. Maar goed, qua mentaliteit zijn ze nu al winnaar van de poule ;-).

 

2 weken geleden

Samen Sterk Op én Naast het Veld, ook in de kantine!

Veel handen maken licht werk en iedereen wil toch een kopje koffie in de ochtend, een derde helft in de middag, en gastvrij zijn voor onze gastclubs?!

Dat kan niet zonder jou als vrijwilliger!

Lees verder

1 jaar geleden

Zondag 1 pakt 2e periode en gaat voor promotie naar 3e klasse

1 jaar geleden

Taba op weg naar promotie

Winst na strafschoppen: check de compilatievideo

Lees verder

2 maanden geleden

Help je mee? Taba zoekt een sportverzorger/fysio

Wij hechten veel waarde aan de gezondheid en het welzijn van onze spelers. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste (aankomend) sportverzorger of fysiotherapeut die ons selectieteam wil versterken. Ken of ben jij dé verzorger die wij zoeken?

Lees verder

3 jaar geleden

19 september: World Cleanup Day … ook rondom Taba

Graag je aandacht voor een leuk buurtinitiatief

Samen geven we de wereld op deze dag de grootste schoonmaakbeurt ooit. Wij beginnen in Amsteldorp.

Het doel?
Opruimen van zoveel mogelijk zwerfvuil!

Lees verder

8 maanden geleden

Oliebollentoernooi geslaagd!

Het  nieuwe jaar is voor de Taba Jeugd afgelopen weekend gezellig gestart met het Oliebollentoernooi! Meer foto's zien?

Lees verder

3 maanden geleden

Jeff wint de gouden schoen bij Vets Za 45+2!

Het was feest bij de Zat 45+2: Jeff van Schaik, de uitblinker van het (training)jaar, kreeg uit handen van leider Martin Dobbelaar de gouden schoen uitgereikt! Jeff was er heel blij mee en had een kort doch emotioneel commentaar: "Ik heb het verdiend".

Lees verder

2 maanden geleden

Indeling Zondag 1 & 2 seizoen '23-'24

De indelingen van het nieuwe seizoen zijn bekend.

Zondag 1 is ingedeeld in 3e klasse C
Zondag 2 is ingedeeld in 2e klasse  C

Lees verder