Weergaloze viering met een ‘Vaantje’ voor het 1-jarig bestaan van Taba dames 1-30+!

Op 15 juli vond bij Taba de viering van het 1-jarig bestaan van Taba dames plaats. De dames werkten zich eerst in het zweet tijdens de kickboks-clinic van Richardo Fyeet, zelfs in de felle zon en stortregen bleven ze scherp. 

[foto: Een trots Taba dames 1-30+ elftal. Middenin in Tabageel voetbalvedette Gerald Vanenburg. Achterin Guno Reingoud, oud-voetballer en mede-eigenaar van sportzaak Smit Cruyff uit de Jordaan]

Het werd een geweldige dag op Taba, met als klap op de vuurpijl een bezoek van niemand minder dan voetbalvedette Gerald Vanenburg, speler van het legendarische Nederlands kampioenselftal van 1988! Wie kent hem niet… Allemaal geregeld door de mannen van Smit Cruyff, More Than Goals en door een aantal super dames uit het team.

 

Overbodig te zeggen is dat het een prachtige avond werd, gevuld met: voetbaltips, inzichten, ontroering, dansen, gezelligheid en mooie contacten voor nog meer voetbalplezier. Als aandenken kregen zij een origineel oranje voetbalshirt uit 1988, met handtekeningen van Gerald Vanenburg en (tromgeroffel) kampioenselftal collega Frank Rijkaard. Een dag om nooit meer te vergeten en genoeg energie om er een nieuw seizoen vol tegenaan te gaan. Maar goed, qua mentaliteit zijn ze nu al winnaar van de poule ;-).

 

1 week geleden

Noteer in je agenda:

Tot ziens op de tussentijdse Algemene Ledenvergadering!

Lees verder

1 jaar geleden

Hoofdtrainer gevonden! Welkom Carel van der Velden

Allereerst willen we Ferry van der Meulen (onze HO) hartelijk danken voor de afgelopen periode als trainer van onze Zondag 1, en Hans Bergsma sterkte wensen in zijn herstel. Tot het eind van dit seizoen verwelkomen we Carel van der Velden! Wie hij is?

Lees verder

7 maanden geleden Zon1

3e overwinning in the pocket!

De introductie van de stadionspeaker beloofde wat hoor. Een stukje geschiedenis van Taba werd omgeroepen door de speakers. We waren gekomen om aan te vallen en creëerden meteen twee goede kansen.

Lees verder

1 jaar geleden

Contributie komend seizoen

Begin september gaat de factuur voor de contributie van het seizoen 2022-2023 de deur uit. Net als vorig seizoen maken we hiervoor gebruik van ClubCollect.

Lees verder

8 maanden geleden

Taba is weer bijgespijkerd, gezond en weet te handelen in nood!

De AED cursus is weer met vlag en wimpel afgerond door Tabakkers René, Lux, Katinka en Dirk! Laten we hopen dat het bij de cursus blijft en dat de Taba harten blijven kloppen, ook al is de strijd op het veld soms adembenemend spannend.

Lees verder

3 jaar geleden

Tabar To Go!

In coronatijd met de steeds veranderende maatregelen wordt onze roemruchte Tabar de ‘Tabar To Go’

Lees verder

2 jaar geleden

Nieuwe wedstrijdsecretaris!

VACATURE INGEVULD:

Welkom Fatih Kurnaz!
bereikbaar op wedstrijdsecretaris@afctaba.nl

Lees verder

2 jaar geleden

Nieuwsbrief: Agenda ALV, aanvullende bestuursleden, corona-update