Weergaloze viering met een ‘Vaantje’ voor het 1-jarig bestaan van Taba dames 1-30+!

Op 15 juli vond bij Taba de viering van het 1-jarig bestaan van Taba dames plaats. De dames werkten zich eerst in het zweet tijdens de kickboks-clinic van Richardo Fyeet, zelfs in de felle zon en stortregen bleven ze scherp. 

[foto: Een trots Taba dames 1-30+ elftal. Middenin in Tabageel voetbalvedette Gerald Vanenburg. Achterin Guno Reingoud, oud-voetballer en mede-eigenaar van sportzaak Smit Cruyff uit de Jordaan]

Het werd een geweldige dag op Taba, met als klap op de vuurpijl een bezoek van niemand minder dan voetbalvedette Gerald Vanenburg, speler van het legendarische Nederlands kampioenselftal van 1988! Wie kent hem niet… Allemaal geregeld door de mannen van Smit Cruyff, More Than Goals en door een aantal super dames uit het team.

 

Overbodig te zeggen is dat het een prachtige avond werd, gevuld met: voetbaltips, inzichten, ontroering, dansen, gezelligheid en mooie contacten voor nog meer voetbalplezier. Als aandenken kregen zij een origineel oranje voetbalshirt uit 1988, met handtekeningen van Gerald Vanenburg en (tromgeroffel) kampioenselftal collega Frank Rijkaard. Een dag om nooit meer te vergeten en genoeg energie om er een nieuw seizoen vol tegenaan te gaan. Maar goed, qua mentaliteit zijn ze nu al winnaar van de poule ;-).

 

1 jaar geleden

Taba zoekt sponsor

Laat deze unieke kans niet liggen! Word shirtsponsor van onze TABA 1
Neem contact op met het bestuur voor verdere details

Lees verder

1 jaar geleden

Zaterdag 6 Kampioenen!

Met de winst tegen Jos kon Taba Zaterdag 6 de kurken laten knallen: Terechte kampioenen!

Van harte gefeliciteerd!

Lees verder

1 jaar geleden

Beterschap Hans!

Afgelopen maandag ging Hans voor controle naar het AMC. De controle werd helaas een blijvend bezoek. Binnen 14 dagen wacht hem een bypass operatie.

Lees verder

1 jaar geleden

Welkom Ferry, Hoofd Opleiding Jeugd

We zijn verheugd te melden dat we per 1 juli voor de jeugd en de ouders een nieuwe Hoofd Opleiding verwelkomen.

Ferry van der Meulen
gedreven, perfectionistische, zelfkritisch, 32 jaar en trotse vader van bonusdochtertje

Lees verder

1 jaar geleden

Taba geeft overwinning tegen Zwanenburg uit handen

Op een koude zondagmiddag kwam de nummer 4 Zwanenburg op bezoek bij de nummer 7 AFC Taba. Beide ploegen hoopten hun goede reeks van afgelopen weken voort te kunnen zetten.

Lees verder

9 maanden geleden

Help je mee? Taba zoekt een sportverzorger/fysio

Wij hechten veel waarde aan de gezondheid en het welzijn van onze spelers. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste (aankomend) sportverzorger of fysiotherapeut die ons selectieteam wil versterken. Ken of ben jij dé verzorger die wij zoeken?

Lees verder

6 maanden geleden Zon1

Na knotsgek duel door naar de volgende bekerronde

In een werkelijk knotsgek duel, dat alle kanten op ging, heeft TABA zich weten te verzekeren van de volgende ronde in het KNVB bekertoernooi, ten koste van Forza Almere. Er moesten uiteindelijk penalty’s aan te pas komen om de uiteindelijke winnaar te bepalen.

Lees verder

11 maanden geleden

Taba op vakantie

Vanaf vrijdag 30 juni is Taba gesloten. Wij gaan weer open op maandag 28 augustus. Dat betekent dat ...

Lees verder