Contractverlenging Carel van der Velden

Carel van der Velden is ook komend seizoen de trainer van AFC Taba Zondag 1 en streeft samen met zijn hechte technische staf de Zondag 1 te laten groeien tot een stabiele derdeklasser!

De trainer had een aflopend contract, vanwege wisselingen dit afgelopen seizoen. Samen met Ricardo Fernandes Nazaré van de Seniorencommisie is Taba tot een overeenkomst gekomen het contract met 1 jaar te verlengen.

Handhaving in de derde klasse is dit seizoen het doel, al is dat met de huidige degradatieregelingen een behoorlijke uitdaging. Wie de nacompetitie wil ontlopen, moet minimaal als achtste eindigen. AFC Taba bezet op dit moment de tiende plaats.

Carel is echter positief over de kwaliteiten van zijn selectie en heeft vertrouwen in een goed vervolg van het seizoen:

“De sfeer is goed en de spelers passen goed bij elkaar. Het team heeft dit seizoen al 2 coaches door gezondheid redenen meegemaakt. Dit vraagt een hoop van de spelers. We hebben weinig tijd gehad om ons aan te passen. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat die achtste plaats haalbaar is.”

Met die gedachte is Carel ook alvast bezig met komend seizoen:
“Ik heb al contact met een aantal spelers die naar ons toe willen komen en zijn nog gericht op zoek naar andere spelers.
Daarnaast gaan we natuurlijk in gesprek met de huidige spelers, waarvan het grootste deel waarschijnlijk zal blijven en ook een aantal naar een vriendenteam zullen gaan."

Uiteindelijk hoopt Carel dat AFC Taba Zondag 1, inclusief de samenwerkende Zondag 2, met hem én zijn hechte technische staf uitgroeit tot een stabiele derdeklasser:
“Dat is een mooi en realistisch streven. Ik kijk uit naar het restant van dit spannende seizoen en heb volop vertrouwen in aankomend seizoen, met onze jongens van de Zondag 1 en 2."

 

3 jaar geleden

Tabar To Go!

In coronatijd met de steeds veranderende maatregelen wordt onze roemruchte Tabar de ‘Tabar To Go’

Lees verder

6 maanden geleden

90ste verjaardag van Taba goed gevierd!

wat rest zijn de foto's...
Op naar het volgende jubileum!

Lees verder

4 weken geleden

Hevige blessure, de schrik van iedere Tabakker

Zo ook afgelopen zondag ... Hilal Barrak O23-1 raakte geblesseerd aan zijn enkel tijdens een thuiswedstrijd. Volgende week staat de operatie op de agenda. De Seniorencommisie Ricardo Fernandes Nazaré kwam namens Taba langs met een troostboeketje: "Sterkte Hilal!"

Lees verder

1 maand geleden

Interessante avond voor ouders jongste Tabajeugd

3 maanden geleden

Voorlopige selectie Taba Zondag 1 bekend!

Na een goede voorbereiding en 4 oefenwedstrijden maakt hoofdtrainer Carel van der Velden het (voorlopige) selectieteam bekend. Uiteraard hoort daar een nieuwe teamfoto bij!

Lees verder

1 jaar geleden

JO10-1 pakt cup in de duinen!

Zondag 12 juni deed de JO10-1 mee aan het Duinpiepers toernooi in Zantvoort. Check de winnaars op video

Lees verder

3 maanden geleden

Taba pakte door!

Taba kwam als winnaar uit de bus - met een ruime overwinning van 0-5 zijn de 3 punten gepakt! Hoe?

Lees verder

1 jaar geleden

Prachtig zonnig Taba voetbalweekend

De Zondag 1 én vrouwen Zondag 1 hebben beiden de 3 punten gepakt! En de vrouwen 30+...

Lees verder