Contractverlenging Carel van der Velden

Carel van der Velden is ook komend seizoen de trainer van AFC Taba Zondag 1 en streeft samen met zijn hechte technische staf de Zondag 1 te laten groeien tot een stabiele derdeklasser!

De trainer had een aflopend contract, vanwege wisselingen dit afgelopen seizoen. Samen met Ricardo Fernandes Nazaré van de Seniorencommisie is Taba tot een overeenkomst gekomen het contract met 1 jaar te verlengen.

Handhaving in de derde klasse is dit seizoen het doel, al is dat met de huidige degradatieregelingen een behoorlijke uitdaging. Wie de nacompetitie wil ontlopen, moet minimaal als achtste eindigen. AFC Taba bezet op dit moment de tiende plaats.

Carel is echter positief over de kwaliteiten van zijn selectie en heeft vertrouwen in een goed vervolg van het seizoen:

“De sfeer is goed en de spelers passen goed bij elkaar. Het team heeft dit seizoen al 2 coaches door gezondheid redenen meegemaakt. Dit vraagt een hoop van de spelers. We hebben weinig tijd gehad om ons aan te passen. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat die achtste plaats haalbaar is.”

Met die gedachte is Carel ook alvast bezig met komend seizoen:
“Ik heb al contact met een aantal spelers die naar ons toe willen komen en zijn nog gericht op zoek naar andere spelers.
Daarnaast gaan we natuurlijk in gesprek met de huidige spelers, waarvan het grootste deel waarschijnlijk zal blijven en ook een aantal naar een vriendenteam zullen gaan."

Uiteindelijk hoopt Carel dat AFC Taba Zondag 1, inclusief de samenwerkende Zondag 2, met hem én zijn hechte technische staf uitgroeit tot een stabiele derdeklasser:
“Dat is een mooi en realistisch streven. Ik kijk uit naar het restant van dit spannende seizoen en heb volop vertrouwen in aankomend seizoen, met onze jongens van de Zondag 1 en 2."

 

8 maanden geleden

Bijeenkomst: Fluiten is leuk! (donderdag 15 sept.)

Elke week gonst het door het hoofd van menig teamleider “Help, een scheidsrechter?” Zonder scheidsrechter geen wedstrijd. Wat te doen?

Lees verder

2 dagen geleden

Taba op vakantie

Vanaf vrijdag 30 juni is Taba gesloten. Wij gaan weer open op maandag 28 augustus. Dat betekent dat ...

Lees verder

8 maanden geleden

ma 3 okt: Keepers Clinic voor 6 tm 12 jaar

Op maandag 3 oktober om 18.00 uur verzorgt voetbalschool Raysem Soccer Academy een gratis clinic voor de jonge keepers van TABA, van 6 t/m 12 jaar.

 

Lees verder

1 jaar geleden

Samen in actie, de JO14-2 is al begonnen

Maak jouw team aan, scoor doelpunten.
Alle kleine beetjes helpen!
www.inactievoorgiro555.nl

Lees verder

3 maanden geleden

Noteer in je agenda & schrijf je in: Taba Jeugdtoernooi weekend van 3 & 4 juni

Tijdens dit jubileumweekend van Taba (90 jaar!) strijdt de jongste jeugd (JO7 t/m JO12) op zaterdag 3 juni om de roem, de felbegeerde beker en/of het lintje. De oudere jeugd (JO13 t/m JO18) doet dat op zondag 4 juni. Schrijf je in via dit formulier.

Lees verder

5 maanden geleden

Kunstgras is coming!

Het ziet er naar uit dat Taba een tweede kunstgrasveld krijgt. Als alles goed gaat zal op 1 juni de eerste schop de grond in gaan en is veld 1 op 31 augustus ook een kunstgrasveld.

Lees verder

11 maanden geleden

Taba 35+ 1-spits scoort eindelijk weer eens

Wink Sabée, de spits van ons eerste 35+-veteranenteam heeft eindelijk weer eens het net weten te vinden.

Lees verder

2 jaar geleden

19 september: World Cleanup Day … ook rondom Taba

Graag je aandacht voor een leuk buurtinitiatief

Samen geven we de wereld op deze dag de grootste schoonmaakbeurt ooit. Wij beginnen in Amsteldorp.

Het doel?
Opruimen van zoveel mogelijk zwerfvuil!

Lees verder