Hees met nipte overwinning op TABA in KNVB districtsbeker

Hees 1 heeft afgelopen weekend een 2-3 overwinning geboekt op TABA 1. De ploeg uit Soest sprong effectief met de kansen om, maar moest op het einde nog vrezen voor een gelijkspel.

Beide ploegen begonnen afwachtend aan de partij. De extreme hitte zorgde ervoor dat beide ploegen minder energie konden leveren dan gewoonlijk. Hees was in de eerste helft de bovenliggende partij met het meeste balbezit. Toch kwam de thuisploeg in de openingsfase bijna op voorsprong. Na een knappe dribbel van Duko de Vries ramde de lange spits de bal uit schier onmogelijke hoek op de lat.

Het was De Vries die even later alsnog de score opende. Na een slimme schouderduw schoof hij de bal langs de keeper: 1-0. Even later was het alweer 1-1. Een afstandsschot werd zwak weggewerkt door de TABA defensie waarna rechtsbuiten Chidar de bal in de korte hoek schoot. Vlak voor rust ging het mis na balverlies op het middenveld bij TABA. Na een dieptebal kon Hees de 1-2 binnen schuiven.

De tweede helft schoot TABA uit de startblokken en had het voor het grootste gedeelte het overwicht. Door vlot combinatievoetbal op het middenveld werd Hees terug gedrongen op eigen helft. Via een handsbal verdiende TABA een strafschop die binnen geschoven werd door Gilbert Oord: 2-2. Nog geen vijf minuten later kwam Hees alweer op voorsprong. Na een slimme één-twee kon Hees met een mooi lobje voor 2-3 kon zorgen.

Het slotstuk van de wedstrijd zorgde nog voor enkele hachelijke momenten voor Hees toen Gilbert Oord in kansrijke positie naast het doel kopte. Ook werd een duidelijke strafschop voor Hees over het hoofd gezien door de scheidsrechter.

Door de overwinning staan DESTO en Hees bovenaan in de groep. Omdat JOS 2 zich heeft teruggetrokken uit de beker hebben zowel DESTO, TABA en Hees nog kans om door te gaan in de districtsbeker.

Laatste speelronde bekertoernooi:
16 september
DESTO 1 - TABA 1

1 jaar geleden

Mee op kamp? Laatste kans: deadline = donderdag 2 juni 23:59u

Vrijdag 17 juni - zondag 19 juni juni is het zover. Dit wil je niet missen. Lees verder voor het aanmeldformulier.
 

Lees verder

5 maanden geleden Zon1

Na knotsgek duel door naar de volgende bekerronde

In een werkelijk knotsgek duel, dat alle kanten op ging, heeft TABA zich weten te verzekeren van de volgende ronde in het KNVB bekertoernooi, ten koste van Forza Almere. Er moesten uiteindelijk penalty’s aan te pas komen om de uiteindelijke winnaar te bepalen.

Lees verder

11 maanden geleden

Gilbert Oort is de eerste nieuwe aanwinst: Welkom!

Gilbert is een linker centrale verdediger die kopsterk is en sterk in de duels is en daarnaast over een geweldige trap beschikt.

Lees verder

7 maanden geleden

Samen Sterk Op én Naast het Veld, ook in de kantine!

Veel handen maken licht werk en iedereen wil toch een kopje koffie in de ochtend, een derde helft in de middag, en gastvrij zijn voor onze gastclubs?!

Dat kan niet zonder jou als vrijwilliger!

Lees verder

10 maanden geleden

Welkom Alex, nieuwe trainer Zondag 2

Mijn naam is Alex Andrews Garin, 31 jaar oud. Woonachtig in Amsterdam zuidoost. Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe stap om als hoofdtrainer te functioneren bij senioren 2. Ik ben nu 7 jaar werkzaam als personal trainer/performance coach.

Lees verder

11 maanden geleden

Oproep Technische Commissie Jeugd: Doe jij volgend seizoen weer mee?

Wij hopen van wel! Niet meer voetballen bij Taba?
Dat vinden we jammer. Zeg je lidmaatschap op via het opzegformulier vóór 1 mei aanstaande. We willen namelijk zo snel mogelijk met de nieuwe teamindelingen aan de slag.

Lees verder

1 jaar geleden

Taba zoekt sponsor

Laat deze unieke kans niet liggen! Word shirtsponsor van onze TABA 1
Neem contact op met het bestuur voor verdere details

Lees verder

1 jaar geleden

Het eerste Tabarbeque Toernooi komt eraan!

Houd 18 juni vrij in je agenda!

Lees verder