ma 3 okt: Keepers Clinic voor 6 tm 12 jaar

Op maandag 3 oktober om 18.00 uur verzorgt voetbalschool Raysem Soccer Academy een gratis clinic voor de jonge keepers van TABA, van 6 t/m 12 jaar.

 

Het doel is een kennismaking met een aantal oefenvormen waarmee de keepers een goede ontwikkeling kunnen krijgen. Ons streven is om iedere keeper betere keepers vaardigheden te leren ongeacht zijn niveau.

De training wordt verzorgd door Gilbert Eijken, gediplomeerd keeperstrainer en zeer ervaren met training aan alle leeftijden en bij vele clubs in Amsterdam.

Geef uw kind op via app naar 06-24202477 of een mail naar home@raysemsoccer.nl.
Vermeld hierbij de naam en de geboortedatum.
Dan kunnen we vantevoren een goede indeling en voorbereiding maken.

Mocht je kind na de clinic geinteresseerd zijn in meer keeperstrainingen. Dan is het mogelijk om hem/haar voor eigen kosten op te geven voor een wekelijkse training op de zondag bij CTO 70, Biesbosch 39 in Duivendrecht, aanvang om 09.30 uur. Hier wordt de keepers via 6 wekelijkse thema's steeds een ander onderdeel van het keepersvak aangeleerd.

1 maand geleden Zon1

Zondag 1 wint van FAIR PLAY

Op zondagmiddag 24 maart stond er een mooie wedstrijd op de planning in de 3e klasse C zondag. Taba, de nummer 4, ontving SMVC Fair Play, de nummer 6. In de eerste wedstrijd in Culemborg verloor Taba met 3-2, dus het wilde wat recht zetten.

Lees verder

1 jaar geleden

Dank voor zoveel support en steun!

De Taba zondagselectie, de technische staf en alle betrokkenen willen graag van de gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken, die ons de afgelopen twee weken in de nacompetitie zoveel support en steun hebben gegeven.

Lees verder

5 maanden geleden Zon1

Herfstachtige wedstrijd Zondag 1 uit tegen Fair Play

Op de winderige zondagmiddag 5 november reisde AFC Taba af naar Culemborg voor de wedstrijd tegen SMVC Fair Play.

Lees verder

1 jaar geleden

Dames 1 (35+) zoekt met spoed keepster!

3 maanden geleden

TABA JO 14-1 plaatst zich voor NK!

TABA JO14-1 heeft zich op zondag 14 januari geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap op zaterdag 1 juni in Boxtel.

Lees verder

1 jaar geleden

Hoofdtrainer gevonden! Welkom Carel van der Velden

Allereerst willen we Ferry van der Meulen (onze HO) hartelijk danken voor de afgelopen periode als trainer van onze Zondag 1, en Hans Bergsma sterkte wensen in zijn herstel. Tot het eind van dit seizoen verwelkomen we Carel van der Velden! Wie hij is?

Lees verder

6 maanden geleden

Interessante avond voor ouders jongste Tabajeugd

10 maanden geleden

Jeff wint de gouden schoen bij Vets Za 45+2!

Het was feest bij de Zat 45+2: Jeff van Schaik, de uitblinker van het (training)jaar, kreeg uit handen van leider Martin Dobbelaar de gouden schoen uitgereikt! Jeff was er heel blij mee en had een kort doch emotioneel commentaar: "Ik heb het verdiend".

Lees verder