Zondag 1 wint van FAIR PLAY

Op zondagmiddag 24 maart stond er een mooie wedstrijd op de planning in de 3e klasse C zondag. Taba, de nummer 4, ontving SMVC Fair Play, de nummer 6. In de eerste wedstrijd in Culemborg verloor Taba met 3-2, dus het wilde wat recht zetten.

In de eerste helft begon Taba goed en kwam dan ook verdiend op een 1-0 voorsprong door middenvelder Pelli, na een mooie combinatie met Duko de Vries. Even later stond het echter plots weer 1-1, toen de bal na een schermutseling in het doel achter doelman Jari Bakx belandde. Taba bleef niet lang in de teleurstelling hangen, want aanvaller Ilias Hamdi besloot vanaf 20 meter maar eens te schieten. Met succes, want de bal belandde achter de doelman van Fair Play. Zo gingen beide teams rusten met een 2-1 voorsprong voor Taba.

Na de rust schoot Taba uit de startblokken: met een snelle 3-1 als gevolg. Duko de Vries schoot de bal koelbloedig tegen het net. Fair Play maakte daarna nog de 3-2, met een mooi afstandschot. Lang spannend bleef het niet, want snel hierna nam Teyssir Helmi een afgeslagen bal in 1x uit de lucht, wat leidde tot de 4-2.

Hierna viel ook nog de 4-3, en bleef Fair Play dus nog steeds in de wedstrijd. Toen vervolgens de keeper van Fair Play geblesseerd uitviel, kon Taba uitlopen naar 6-3, door doelpunten van Gilbert van Oord en Danilo Griffioen.

Al met al een leuke wedstrijd in Amsterdam Oost, met 2 teams die er vol op klapten. Taba doet goede zaken in de strijd voor de nacompetitie. De komende 2 weken is de ploeg vrij, waarna het de koploper, Sporting ‘70, op bezoek krijgt in Amsterdam.

1 jaar geleden

Strijdlustig TABA haalt eerste 3 punten van het seizoen

TABA afc heeft zondagmiddag de eerste overwinning van het seizoen gepakt. In een intens duel werd Alliance ’22 sv. met een 4-1 nederlaag huiswaarts gestuurd.

Lees verder

1 jaar geleden

Kom Taba 1 supporten. Draag je gele Tabashirt al in de TABABUS

Zondag 19 juni: Wees op tijd als je met de bus mee wilt.
Verzamelen: kantine 12:30u
Vertrek: stipt om 13:00u

Eigen vervoer: Sportpark Schuilhoeve, Badhoevedorp (Pancratius)

Lees verder

1 jaar geleden

Techniektrainingen voor jeugd ook in mei en juni

We zijn alweer in de laatste week aangekomen van de eerste cyclus van de techniektrainingen. V-Sport en Begeleiding en Taba zijn verheugd over de opkomst en de positieve feedback van zowel de spelers als alle ouders.

Lees verder

1 jaar geleden

Systeemstoring bij afkeuring velden Drieburg

Helaas, vanochtend (zaterdag 26 nov) was een tegenvaller voor velen die thuis speelden op veld 1. Mooi weer, op vrijdag nauwelijks regen gevallen, lekker voetballen op zaterdag.

Lees verder

5 maanden geleden Zon1

Zondag ontving AFC Taba FC Aalsmeer

Wat op papier een makkelijke wedstrijd moest lijken voor AFC Taba, bleek toch niet zo makkelijk te gaan.

Lees verder

2 jaar geleden

Geslaagd oliebollentoernooi!

Helaas door corona niet een zaalvoetbalevenement zoals altijd, maar op deze zachte winterse dag (14 graden) een zeer geslaagd oliebollentoernooi thuis op Tabaveld!

Lees verder

1 jaar geleden

Taba geeft overwinning tegen Zwanenburg uit handen

Op een koude zondagmiddag kwam de nummer 4 Zwanenburg op bezoek bij de nummer 7 AFC Taba. Beide ploegen hoopten hun goede reeks van afgelopen weken voort te kunnen zetten.

Lees verder

1 jaar geleden

Het WK bij TABA: Jeugd na training voor de TV met pizza!

De eerste wedstrijd van het WK, uitgezonden na de training van de jeugd op maandagmiddag.Dat werd een volle kantine: 100 kids en even zoveel pizza's.

Lees verder