Zondag 1 wint van FAIR PLAY

Op zondagmiddag 24 maart stond er een mooie wedstrijd op de planning in de 3e klasse C zondag. Taba, de nummer 4, ontving SMVC Fair Play, de nummer 6. In de eerste wedstrijd in Culemborg verloor Taba met 3-2, dus het wilde wat recht zetten.

In de eerste helft begon Taba goed en kwam dan ook verdiend op een 1-0 voorsprong door middenvelder Pelli, na een mooie combinatie met Duko de Vries. Even later stond het echter plots weer 1-1, toen de bal na een schermutseling in het doel achter doelman Jari Bakx belandde. Taba bleef niet lang in de teleurstelling hangen, want aanvaller Ilias Hamdi besloot vanaf 20 meter maar eens te schieten. Met succes, want de bal belandde achter de doelman van Fair Play. Zo gingen beide teams rusten met een 2-1 voorsprong voor Taba.

Na de rust schoot Taba uit de startblokken: met een snelle 3-1 als gevolg. Duko de Vries schoot de bal koelbloedig tegen het net. Fair Play maakte daarna nog de 3-2, met een mooi afstandschot. Lang spannend bleef het niet, want snel hierna nam Teyssir Helmi een afgeslagen bal in 1x uit de lucht, wat leidde tot de 4-2.

Hierna viel ook nog de 4-3, en bleef Fair Play dus nog steeds in de wedstrijd. Toen vervolgens de keeper van Fair Play geblesseerd uitviel, kon Taba uitlopen naar 6-3, door doelpunten van Gilbert van Oord en Danilo Griffioen.

Al met al een leuke wedstrijd in Amsterdam Oost, met 2 teams die er vol op klapten. Taba doet goede zaken in de strijd voor de nacompetitie. De komende 2 weken is de ploeg vrij, waarna het de koploper, Sporting ‘70, op bezoek krijgt in Amsterdam.

1 jaar geleden

Pak deze kans!

Bij de voetbalvereniging AVV SDV te Amsterdam gaat binnenkort een cursus verenigingsscheidsrechter van start. Vanuit de vereniging is aangegeven dat er nog enkele plaatsen vrij zijn om deel te nemen aan deze cursus.

Lees verder

1 jaar geleden

Zaterdag 6 Kampioenen!

Met de winst tegen Jos kon Taba Zaterdag 6 de kurken laten knallen: Terechte kampioenen!

Van harte gefeliciteerd!

Lees verder

8 maanden geleden

Samen Sterk Op én Naast het Veld!

De vrijwilligerscommissie zoekt versterking, want ook naast het veld staan we er samen voor! Veel handen maken licht werk. Kijk wat jij kunt doen. Deze vacature lezen en delen onder bekenden bijvoorbeeld is al een goede start! 

Lees verder

5 maanden geleden

Het bestuur zoekt communicatieve versterking!

Ben jij een enthousiast persoon met paar uurtjes per week tijd voor Taba? En heb je daarnaast enige affiniteit met voetbal maar vooral met communicatie? Een paar taken:

Lees verder

1 jaar geleden

Strijdlustig TABA haalt eerste 3 punten van het seizoen

TABA afc heeft zondagmiddag de eerste overwinning van het seizoen gepakt. In een intens duel werd Alliance ’22 sv. met een 4-1 nederlaag huiswaarts gestuurd.

Lees verder

1 jaar geleden

Contractverlenging Carel van der Velden

Carel van der Velden is ook komend seizoen de trainer van AFC Taba Zondag 1 en streeft samen met zijn hechte technische staf de Zondag 1 te laten groeien tot een stabiele derdeklasser!

Lees verder

7 maanden geleden Zon1

Hees met nipte overwinning op TABA in KNVB districtsbeker

Hees 1 heeft afgelopen weekend een 2-3 overwinning geboekt op TABA 1. De ploeg uit Soest sprong effectief met de kansen om, maar moest op het einde nog vrezen voor een gelijkspel.

Lees verder

11 maanden geleden

Laat de zon, zomer maar komen!

Het Tabaterras is gereed, nog even de bouwmaterialen aan de kant, en genieten maar!

Lees verder