Help je mee? Taba zoekt een sportverzorger/fysio

Wij hechten veel waarde aan de gezondheid en het welzijn van onze spelers. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste (aankomend) sportverzorger of fysiotherapeut die ons selectieteam wil versterken. Ken of ben jij dé verzorger die wij zoeken?

Bij Taba krijg je de kans om waardevolle praktijkervaring op te doen in een sportieve omgeving. Je zult verantwoordelijk zijn voor het verzorgen en behandelen van onze selectiespelers tijdens trainingen (dinsdag- & donderdagavond) en wedstrijden (zondag).*Twee keer per week behoort ook tot een mogelijkheid.

Denk hierbij aan het verlenen van eerste hulp bij blessures, tapen, massage, etc en daarnaast het geven van advies en het bieden van ondersteuning bij het herstel. 

Wat bieden wij jou?

  • Een gezellige en sociale omgeving waarin je kunt werken met enthousiaste en gemotiveerde voetballers!
  • De mogelijkheid om praktijkervaring op te doen en je vaardigheden als sportverzorger of aankomend fysiotherapeut verder te ontwikkelen, mits nodig.
  • Een vrijwilligersvergoeding als blijk van waardering voor jouw inzet. 

Heb jij een passie voor sport, oog voor blessurepreventie en ben je gemotiveerd om spelers te ondersteunen? Dan willen we graag met jou kennismaken!

Als je geïnteresseerd bent in deze positie, of wil je eerst meer info, bel dan met Ricardo op tel:+31-6-52666121, of stuur hem een e-mail op ricardo@afctaba.nl.

We kijken ernaar uit om van je te horen en jou binnen onze staf en Tabateam te verwelkomen!

1 jaar geleden

Contractverlenging Carel van der Velden

Carel van der Velden is ook komend seizoen de trainer van AFC Taba Zondag 1 en streeft samen met zijn hechte technische staf de Zondag 1 te laten groeien tot een stabiele derdeklasser!

Lees verder

1 jaar geleden

Taba geeft overwinning tegen Zwanenburg uit handen

Op een koude zondagmiddag kwam de nummer 4 Zwanenburg op bezoek bij de nummer 7 AFC Taba. Beide ploegen hoopten hun goede reeks van afgelopen weken voort te kunnen zetten.

Lees verder

5 maanden geleden Zon1

Een rommelig begin, maar .... [wedstrijdverslag Zon1 tegen AFC Quick 1890]

De wedstrijd tussen van de AFC Taba en AFC Quick 1890 werd op een regenachtige zondagmiddag op Sportpark Drieburg gespeeld. Iets over 15:00 trappen we af. Begint rommelig...

Lees verder

11 maanden geleden

Op 31 mei bestaat TABA 90 jaar

... en dat willen we met z’n allen vieren op zaterdag 3 juni. Overdag vindt er een groot jeugdtoernooi plaats op de club. Vervolgens nodigen we ALLE leden van TABA graag uit voor een BBQ, deze start om 17.30 dus zorg dat je op tijd aanwezig bent.

Lees verder

3 jaar geleden

Zakelijke overwinning Taba

Op een verouderd kunstgrasveld moesten de zwartgele leeuwen aantreden tegen een nieuwe tegenstander in de competitie
Ardahanspor. Nieuwsgierig als altijd was ik benieuwd naar de wedstrijd en in het bijzonder naar de TABA jongens.

Lees verder

2 jaar geleden

Tien doelstellingen van het nieuwe TABA-bestuur!

In de ALV van maandag 31 januari jl. heeft de ALV haar goedkeuring uitgesproken over uitbreiding van het bestuur met Marcel de Nes, Sander Kes, Ricardo Fernandes Nazare en Marcus Staphorst

Lees verder

1 jaar geleden

Start Hooghoudtoernooi jeugd, voorafgaand aan elke thuiswedstrijd van Zondag 1

Met veel vreugd kondigen wij in samenwerking met de techniektrainingen van Club de Sport het allereerste Taba X Club de Sport Hooghoudtoernooi aan!

Lees verder

1 jaar geleden

Taba zoekt sponsor

Laat deze unieke kans niet liggen! Word shirtsponsor van onze TABA 1
Neem contact op met het bestuur voor verdere details

Lees verder