Help je mee? Taba zoekt een sportverzorger/fysio

Wij hechten veel waarde aan de gezondheid en het welzijn van onze spelers. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste (aankomend) sportverzorger of fysiotherapeut die ons selectieteam wil versterken. Ken of ben jij dé verzorger die wij zoeken?

Bij Taba krijg je de kans om waardevolle praktijkervaring op te doen in een sportieve omgeving. Je zult verantwoordelijk zijn voor het verzorgen en behandelen van onze selectiespelers tijdens trainingen (dinsdag- & donderdagavond) en wedstrijden (zondag).*Twee keer per week behoort ook tot een mogelijkheid.

Denk hierbij aan het verlenen van eerste hulp bij blessures, tapen, massage, etc en daarnaast het geven van advies en het bieden van ondersteuning bij het herstel. 

Wat bieden wij jou?

  • Een gezellige en sociale omgeving waarin je kunt werken met enthousiaste en gemotiveerde voetballers!
  • De mogelijkheid om praktijkervaring op te doen en je vaardigheden als sportverzorger of aankomend fysiotherapeut verder te ontwikkelen, mits nodig.
  • Een vrijwilligersvergoeding als blijk van waardering voor jouw inzet. 

Heb jij een passie voor sport, oog voor blessurepreventie en ben je gemotiveerd om spelers te ondersteunen? Dan willen we graag met jou kennismaken!

Als je geïnteresseerd bent in deze positie, of wil je eerst meer info, bel dan met Ricardo op tel:+31-6-52666121, of stuur hem een e-mail op ricardo@afctaba.nl.

We kijken ernaar uit om van je te horen en jou binnen onze staf en Tabateam te verwelkomen!

11 maanden geleden

Ferry van der Meulen, onze Hoofd Opleidingen Jeugd gaat Taba verlaten.

Zijn besluit was een moeilijke afweging, zegt hij zelf, waarbij de doorslag heeft gegeven dat hij vaker bij zijn gezin in Zwaag wil zijn. Bij Taba gaan we hem natuurlijk ontzettend missen. Het bestuur gaat met de Technische Commissie op zoek naar een geschikte opvolger.

Lees verder

1 jaar geleden

1e Tabarbeque Toernooi zeer geslaagd!

10 teams, twee poules... 3 bekers, een troostprijs en voor iedereen een heerlijke Tabarbeque!

Lees verder

1 jaar geleden

JO10-1 pakt cup in de duinen!

Zondag 12 juni deed de JO10-1 mee aan het Duinpiepers toernooi in Zantvoort. Check de winnaars op video

Lees verder

4 maanden geleden

Taba heeft de eerste 3 punten van het seizoen weten te houden

Na een goede start van Taba in de beker (door naar de knock-out fase) wachtte WVHEDW voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. WV is vorig jaar gepromoveerd naar de derde klasse en staat bekend om hun voetballend vermogen. Deze stadsderby zou dus een mooi duel moeten worden. Op een zonovergoten sportpark Drieburg trapten we om 12:30 af.

Lees verder

1 jaar geleden

Systeemstoring bij afkeuring velden Drieburg

Helaas, vanochtend (zaterdag 26 nov) was een tegenvaller voor velen die thuis speelden op veld 1. Mooi weer, op vrijdag nauwelijks regen gevallen, lekker voetballen op zaterdag.

Lees verder

8 maanden geleden

Welkom Ilias, Maxim, Niels, John, Danillo, Milan: Versterking voor de Zondag 1

Onze selectie gaat sterk het nieuwe seizoen in. Na Gilbert Oort en Anders Hoek, sluiten aan:

Lees verder

1 jaar geleden

Hoofdtrainer gevonden! Welkom Carel van der Velden

Allereerst willen we Ferry van der Meulen (onze HO) hartelijk danken voor de afgelopen periode als trainer van onze Zondag 1, en Hans Bergsma sterkte wensen in zijn herstel. Tot het eind van dit seizoen verwelkomen we Carel van der Velden! Wie hij is?

Lees verder

4 maanden geleden

Barmedewerkers van de maand