De techniektrainingen voor jeugd (JO8 t/m JO15) gaan weer van start!

Vanaf vrijdag 8 april verzorgen wij in samenwerking met V-Sport en Begeleiding weer wekelijkse techniektrainingen voor de jeugd.

Deelnemen?
Via de site van V-Sport en Begeleiding kunnen pakketten gekocht worden van 4-techniektrainingen voor €30,- (mits het kind lid is van AFC Taba). De techniektrainingen zullen gegeven worden aan kinderen van 7 tot en met 14 jaar in verschillende leeftijdsgroepen. Voor elk tijdslot is ruimte voor 16 spelers.
 
Wanneer?
Elke vrijdag, vanaf 8 april
Duur: 45  minuten
 
Wie zijn de trainers?
Rhett Vonk en Niels Visbeen verzorgen de training. Zij zijn al lang betrokken bij Taba als spelers van de zondag selectie en trainers van respectievelijk de JO14-1 en JO11-1.
 
Waar vind ik de verschillende pakketten en tijden?
 
Vanaf nu staan de inschrijvingen open: Wees er snel bij!
1 jaar geleden

19 september: World Cleanup Day … ook rondom Taba

Graag je aandacht voor een leuk buurtinitiatief

Samen geven we de wereld op deze dag de grootste schoonmaakbeurt ooit. Wij beginnen in Amsteldorp.

Het doel?
Opruimen van zoveel mogelijk zwerfvuil!

Lees verder

2 weken geleden

Het eerste Tabarbeque Toernooi komt eraan!

Houd 18 juni vrij in je agenda!

Lees verder

2 maanden geleden

Tien doelstellingen van het nieuwe TABA-bestuur!

In de ALV van maandag 31 januari jl. heeft de ALV haar goedkeuring uitgesproken over uitbreiding van het bestuur met Marcel de Nes, Sander Kes, Ricardo Fernandes Nazare en Marcus Staphorst

Lees verder

4 maanden geleden

Geslaagd oliebollentoernooi!

Helaas door corona niet een zaalvoetbalevenement zoals altijd, maar op deze zachte winterse dag (14 graden) een zeer geslaagd oliebollentoernooi thuis op Tabaveld!

Lees verder

1 jaar geleden

AFC Taba 35+2 – AFC Ajax 35+1

Een echte bekerwedstrijd tegen Ajax wil je wel een keer in je leven spelen, ook al weet je op voorhand waar de winst naartoe gaat. De veteranen van Taba 35+2 kregen dit genoegen in de schoot geworpen na vorig jaar een zeldzaam zeer goed seizoen in de derde klasse te hebben gedraaid, maar o.a. mede door Corona geen kampioen zijn geworden.

Lees verder

1 jaar geleden

Nog meer sfeer op Taba’s uniek kleedgebouw

1 week geleden

In memoriam Jerry van Beers

Gisterenavond bereikte Taba het bijzonder verdrietige bericht dat Jerry Beers na een kort ziekbed geheel onverwacht is overleden.

Lees verder

2 weken geleden

Techniektrainingen voor jeugd ook in mei en juni

We zijn alweer in de laatste week aangekomen van de eerste cyclus van de techniektrainingen. V-Sport en Begeleiding en Taba zijn verheugd over de opkomst en de positieve feedback van zowel de spelers als alle ouders.

Lees verder