Contributie komend seizoen

Begin september gaat de factuur voor de contributie van het seizoen 2022-2023 de deur uit. Net als vorig seizoen maken we hiervoor gebruik van ClubCollect.

Dit betekent dat je vanuit ClubCollect een betaalverzoek per mail of SMS ontvangt. Je kunt dan aangeven hoe je het liefst wilt betalen: in een keer of in termijnen (tegen een kleine vergoeding).

Door de hoge inflatie zijn de vaste lasten over de gehele linie gestegen en de verwachting is dat de kosten de komende maanden verder zullen stijgen. Om dit (gedeeltelijk) op te vangen is de contributie voor het komende seizoen verhoogd met gemiddeld 4,3%.

Informatie over de bedragen per team vind je hier.

In het najaar wordt de ALV gehouden. Tijdens de ALV worden de resultaten over het afgelopen seizoen evenals alle aspecten van de begroting voor 2023 toegelicht.

1 maand geleden

Dames 1 (35+) zoekt met spoed keepster!

7 maanden geleden

De techniektrainingen voor jeugd (JO8 t/m JO15) gaan weer van start!

Vanaf vrijdag 8 april verzorgen wij in samenwerking met V-Sport en Begeleiding weer wekelijkse techniektrainingen voor de jeugd.

Lees verder

7 maanden geleden

Terugblik ALV 31 januari 2022 en vooruitzichten

Zo druk bezocht als de ALV van 1 november 2021 was, zo rustig was het bij de ALV van 31 januari jongstleden. Het draaide bij deze vergadering met name om de uitbreiding van het bestuur met vier personen.

Lees verder

1 seconde geleden

ma 3 okt: Keepers Clinic voor 6 tm 12 jaar

Op maandag 3 oktober om 18.00 uur verzorgt voetbalschool Raysem Soccer Academy een gratis clinic voor de jonge keepers van TABA, van 6 t/m 12 jaar.

 

Lees verder

10 maanden geleden

Nieuwsbrief: Agenda ALV, aanvullende bestuursleden, corona-update

2 weken geleden

Strijdlustig TABA haalt eerste 3 punten van het seizoen

TABA afc heeft zondagmiddag de eerste overwinning van het seizoen gepakt. In een intens duel werd Alliance ’22 sv. met een 4-1 nederlaag huiswaarts gestuurd.

Lees verder

1 maand geleden

Winnen of verliezen...

We kunnen winnen of verliezen maar een mooiere club dan deze is er niet!
 

Lees verder

1 maand geleden

Agenda ALV

Wees welkom op de ALV van 7 november 2022, vanaf 20:00u in de Taba kantine.

Lees verder