Dank voor zoveel support en steun!

De Taba zondagselectie, de technische staf en alle betrokkenen willen graag van de gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken, die ons de afgelopen twee weken in de nacompetitie zoveel support en steun hebben gegeven.

Het was hartverwarmend en zeer ontroerend om te zien dat uit alle leeftijdgroepen binnen Taba en zelfs heel veel oudleden de moeite hebben genomen om de zondag 1 naar de 3e klasse te juichen.

Dit wordt heel erg gewaardeerd en oprechte dank is hier op zijn plaats. Ook de bemoeienis van de seniorencommissie (Ricardo) en de ruimte die het bestuur heeft gegeven in de vorm van het regelen van een bus en een fantastisch feest na afloop, blijft voor altijd verbonden aan deze historische prestatie van TABA.

Met sportieve groet,
 De selectie

1 jaar geleden

Systeemstoring bij afkeuring velden Drieburg

Helaas, vanochtend (zaterdag 26 nov) was een tegenvaller voor velen die thuis speelden op veld 1. Mooi weer, op vrijdag nauwelijks regen gevallen, lekker voetballen op zaterdag.

Lees verder

6 maanden geleden

Taba is weer bijgespijkerd, gezond en weet te handelen in nood!

De AED cursus is weer met vlag en wimpel afgerond door Tabakkers René, Lux, Katinka en Dirk! Laten we hopen dat het bij de cursus blijft en dat de Taba harten blijven kloppen, ook al is de strijd op het veld soms adembenemend spannend.

Lees verder

1 jaar geleden

Start Hooghoudtoernooi jeugd, voorafgaand aan elke thuiswedstrijd van Zondag 1

Met veel vreugd kondigen wij in samenwerking met de techniektrainingen van Club de Sport het allereerste Taba X Club de Sport Hooghoudtoernooi aan!

Lees verder

1 jaar geleden

Gezocht: Hoofd Opleidingen

Ben of ken jij dé Hoofd Opleidingen die ons technisch jeugdbeleidsplan wil helpen uitvoeren?
De belangrijkste taak voor de HO is om het niveau van het trainen en coachen in de jeugd te verhogen.

Lees verder

1 jaar geleden

Kunstgras is coming!

Het ziet er naar uit dat Taba een tweede kunstgrasveld krijgt. Als alles goed gaat zal op 1 juni de eerste schop de grond in gaan en is veld 1 op 31 augustus ook een kunstgrasveld.

Lees verder

4 maanden geleden Zon1

Zondag ontving AFC Taba FC Aalsmeer

Wat op papier een makkelijke wedstrijd moest lijken voor AFC Taba, bleek toch niet zo makkelijk te gaan.

Lees verder

1 jaar geleden

Taba op weg naar promotie

Winst na strafschoppen: check de compilatievideo

Lees verder

3 maanden geleden Zon1

TABA met ruime zege comfortabel langs APWC

Afgelopen zondag heeft Taba voor de de tweede wedstrijd op rij een ruime overwinning geboekt: Uit bij APWC wonnen de Amsterdammers uiteindelijk met 1-5.

Lees verder