Foeke neemt bij volgende ALV afscheid van het bestuur

Foeke heeft gisteren tijdens de bestuursvergadering aangegeven dat zijn bestuurstaken de laatste tijd teveel tijd en energie van hem wegnamen.

Als het gewone leven, hobby's en werk in de verdringing komen, is het tijd om het stokje aan iemand anders over te dragen.

Het zittende bestuur dankt Foeke hartelijk voor zijn enorme inzet voor Taba de afgelopen jaren.

4 maanden geleden

Hevige blessure, de schrik van iedere Tabakker

Zo ook afgelopen zondag ... Hilal Barrak O23-1 raakte geblesseerd aan zijn enkel tijdens een thuiswedstrijd. Volgende week staat de operatie op de agenda. De Seniorencommisie Ricardo Fernandes Nazaré kwam namens Taba langs met een troostboeketje: "Sterkte Hilal!"

Lees verder

9 maanden geleden

Jeff wint de gouden schoen bij Vets Za 45+2!

Het was feest bij de Zat 45+2: Jeff van Schaik, de uitblinker van het (training)jaar, kreeg uit handen van leider Martin Dobbelaar de gouden schoen uitgereikt! Jeff was er heel blij mee en had een kort doch emotioneel commentaar: "Ik heb het verdiend".

Lees verder

6 maanden geleden

TABA na sensationele slotfase tegen DESTO door in districtsbeker

TABA Zondag 1 heeft zaterdag de volgende ronde van het bekertoernooi behaald ten koste van DESTO. Onze jongens moesten tot het uiterste gaan om een 2-4 overwinning uit het vuur te slepen.

Lees verder

5 maanden geleden Zon1

Na knotsgek duel door naar de volgende bekerronde

In een werkelijk knotsgek duel, dat alle kanten op ging, heeft TABA zich weten te verzekeren van de volgende ronde in het KNVB bekertoernooi, ten koste van Forza Almere. Er moesten uiteindelijk penalty’s aan te pas komen om de uiteindelijke winnaar te bepalen.

Lees verder

6 maanden geleden

Taba heeft de eerste 3 punten van het seizoen weten te houden

Na een goede start van Taba in de beker (door naar de knock-out fase) wachtte WVHEDW voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. WV is vorig jaar gepromoveerd naar de derde klasse en staat bekend om hun voetballend vermogen. Deze stadsderby zou dus een mooi duel moeten worden. Op een zonovergoten sportpark Drieburg trapten we om 12:30 af.

Lees verder

6 maanden geleden

Taba pakte door!

Taba kwam als winnaar uit de bus - met een ruime overwinning van 0-5 zijn de 3 punten gepakt! Hoe?

Lees verder

10 maanden geleden

Nieuwe HO Jeugd: Mo EL Abdallaoui

Wij heten Mo El Abdallaoui van harte welkom als nieuwe HO, opvolger van Ferry. Wie hij is? Taba interviewde hem:

Lees verder

6 maanden geleden Zon1

Hees met nipte overwinning op TABA in KNVB districtsbeker

Hees 1 heeft afgelopen weekend een 2-3 overwinning geboekt op TABA 1. De ploeg uit Soest sprong effectief met de kansen om, maar moest op het einde nog vrezen voor een gelijkspel.

Lees verder