TABA verliest na knotsgekke slotfase

Op Sportpark Drieburg stond op zondagmiddag een Amsterdams onderonsje op het programma. TABA ging op bezoek bij WV-HEDW, wat tegelijkertijd een wedstrijd was tussen de nummers 3 en 4 in de 3e klasse C. 

De wedstrijd begon voor TABA uitstekend, met een snelle openingsgoal. Na een vlotte counter kon Duko de Vries zijn tegenstander uitspelen en de bal breed leggen op Luigi Zottoli, die de 0-1 binnenschoot. Hierna volgde nog een aantal kansen voor TABA, maar deze werden niet tot doelpunt gepromoveerd. Aan de andere kant kon WV-HEDW niet echt een vuist maken. Zodoende gingen beide ploegen aan de thee met een 0-1 ruststand.

Na de rust zagen de toeschouwers dat TABA opnieuw goed uit de startblokken schoot. Dit resulteerde dan ook in de 2-0. Opnieuw was het Duko de Vries die zijn tegenstander uitspeelde en de bal breed kon leggen. Ditmaal was het Danilo Griffioen die de bal kon binnentikken. In het vervolg van de wedstrijd waren er aan beide kanten wat kleine mogelijkheden, maar leek de wedstrijd een beetje dood te bloeden. Tot de 89e minuut. Een voorzet van WV-HEDW werd goed binnen getikt, waardoor het 2-1 werd. Direct vanaf de aftrap veroverde WV-HEDW de bal weer en kreeg een vrije trap mee. Deze vrije trap werd vrij binnen gekopt, waardoor het in de 90e minuut zomaar 2-2 stond. Weer 3 minuten later kon de spits van WV-HEDW zomaar vogelvrij doorlopen op keeper Roel Hoek. De spits faalde niet, waardoor de 3-2 een feit was. In de allerlaatste minuut werd het zelfs nog 4-2 voor WV-HEDW, wat ook meteen het einde was van deze knotsgekke slotfase.

Al met al een wedstrijd waarin geen vuiltje aan de lucht leek voor TABA, totdat in de slotfase opeens alles fout ging. Door deze uitslag loopt WV-HEDW 3 punten in, waardoor de achterstand op nummer 3 TABA nog maar 1 punt bedraagt. Aankomende zondag gaat TABA naar Leusden, waar het inhaalduel met Roda ‘46 gespeeld gaat worden.

4 maanden geleden Zon1

TABA met ruime zege comfortabel langs APWC

Afgelopen zondag heeft Taba voor de de tweede wedstrijd op rij een ruime overwinning geboekt: Uit bij APWC wonnen de Amsterdammers uiteindelijk met 1-5.

Lees verder

2 jaar geleden

Geslaagd oliebollentoernooi!

Helaas door corona niet een zaalvoetbalevenement zoals altijd, maar op deze zachte winterse dag (14 graden) een zeer geslaagd oliebollentoernooi thuis op Tabaveld!

Lees verder

10 maanden geleden

90ste verjaardag van Taba goed gevierd!

wat rest zijn de foto's...
Op naar het volgende jubileum!

Lees verder

7 maanden geleden

Bijeenkomst: Fluitend het weekend in! (dinsdag 5 sept.)

Elke week gonst het door het hoofd van menig teamleider “Help, een scheidsrechter?” Zonder scheidsrechter geen wedstrijd. Wat te doen? Onze verenigingsscheidsrechters zijn er voor je en spijkeren je bij!

Lees verder

2 weken geleden Zon1

Zondag 1 wint van FAIR PLAY

Op zondagmiddag 24 maart stond er een mooie wedstrijd op de planning in de 3e klasse C zondag. Taba, de nummer 4, ontving SMVC Fair Play, de nummer 6. In de eerste wedstrijd in Culemborg verloor Taba met 3-2, dus het wilde wat recht zetten.

Lees verder

1 jaar geleden

Aangeboden: Leuke bijbaan in de voetbalsfeer!

Beste Tabanezen,
Voor onze winkel aan de Middenweg zoeken wij sportieve mensen die in ieder geval op zaterdag ons team willen versterken.

Lees verder

9 maanden geleden

Indeling Zondag 1 & 2 seizoen '23-'24

De indelingen van het nieuwe seizoen zijn bekend.

Zondag 1 is ingedeeld in 3e klasse C
Zondag 2 is ingedeeld in 2e klasse  C

Lees verder

1 jaar geleden

Dank voor zoveel support en steun!

De Taba zondagselectie, de technische staf en alle betrokkenen willen graag van de gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken, die ons de afgelopen twee weken in de nacompetitie zoveel support en steun hebben gegeven.

Lees verder