TABA verliest na knotsgekke slotfase

Op Sportpark Drieburg stond op zondagmiddag een Amsterdams onderonsje op het programma. TABA ging op bezoek bij WV-HEDW, wat tegelijkertijd een wedstrijd was tussen de nummers 3 en 4 in de 3e klasse C.

De wedstrijd begon voor TABA uitstekend, met een snelle openingsgoal. Na een vlotte counter kon Duko de Vries zijn tegenstander uitspelen en de bal breed leggen op Luigi Zottoli, die de 0-1 binnenschoot. Hierna volgde nog een aantal kansen voor TABA, maar deze werden niet tot doelpunt gepromoveerd. Aan de andere kant kon WV-HEDW niet echt een vuist maken. Zodoende gingen beide ploegen aan de thee met een 0-1 ruststand.

Na de rust zagen de toeschouwers dat TABA opnieuw goed uit de startblokken schoot. Dit resulteerde dan ook in de 2-0. Opnieuw was het Duko de Vries die zijn tegenstander uitspeelde en de bal breed kon leggen. Ditmaal was het Danilo Griffioen die de bal kon binnentikken. In het vervolg van de wedstrijd waren er aan beide kanten wat kleine mogelijkheden, maar leek de wedstrijd een beetje dood te bloeden. Tot de 89e minuut. Een voorzet van WV-HEDW werd goed binnen getikt, waardoor het 2-1 werd. Direct vanaf de aftrap veroverde WV-HEDW de bal weer en kreeg een vrije trap mee. Deze vrije trap werd vrij binnen gekopt, waardoor het in de 90e minuut zomaar 2-2 stond. Weer 3 minuten later kon de spits van WV-HEDW zomaar vogelvrij doorlopen op keeper Roel Hoek. De spits faalde niet, waardoor de 3-2 een feit was. In de allerlaatste minuut werd het zelfs nog 4-2 voor WV-HEDW, wat ook meteen het einde was van deze knotsgekke slotfase.

Al met al een wedstrijd waarin geen vuiltje aan de lucht leek voor TABA, totdat in de slotfase opeens alles fout ging. Door deze uitslag loopt WV-HEDW 3 punten in, waardoor de achterstand op nummer 3 TABA nog maar 1 punt bedraagt. Aankomende zondag gaat TABA naar Leusden, waar het inhaalduel met Roda ‘46 gespeeld gaat worden.

2 jaar geleden

Samen in actie, de JO14-2 is al begonnen

Maak jouw team aan, scoor doelpunten.
Alle kleine beetjes helpen!

Lees verder

Contracten voor volgend seizoen liggen klaar

Terwijl Taba Zondag 1, onder bezielende leiding van René van Vark, in de laatste wedstrijden als vechtersbazen gaan voor het kampioenschap, heeft het bestuur en de seniorencommissie onder leiding van Ricardo Fernandes Nazaré de contracten voor komend jaar klaar om ondertekend te worden.

Lees verder

7 maanden geleden Zon1

Hees met nipte overwinning op TABA in KNVB districtsbeker

Hees 1 heeft afgelopen weekend een 2-3 overwinning geboekt op TABA 1. De ploeg uit Soest sprong effectief met de kansen om, maar moest op het einde nog vrezen voor een gelijkspel.

Lees verder

11 maanden geleden

Welkom Alex, nieuwe trainer Zondag 2

Mijn naam is Alex Andrews Garin, 31 jaar oud. Woonachtig in Amsterdam zuidoost. Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe stap om als hoofdtrainer te functioneren bij senioren 2. Ik ben nu 7 jaar werkzaam als personal trainer/performance coach.

Lees verder

Taba op vakantie

Vanaf vrijdag 30 juni is Taba gesloten. Wij gaan weer open op maandag 28 augustus. Dat betekent dat ...

Swift 1 - TABA 1 wedstrijdverslag

De 0 -1 valt al na 3 minuten! De eerste echte kans van de wedstrijd, Duko in combinatie met Luc

Lees verder

1 jaar geleden

Help Turkije en Syriƫ: Taba zamelt spullen in (!) Tot zondag 12 febr. 16:00u

Na het schokkende nieuws en op verzoek van onze wedstrijdsecretaris Fatih Kurnaz, wiens familie gelukkig veilig is, gaat ook Taba graag in actie met deze oproep: Spullen zijn hard nodig!