Welkom Alex, nieuwe trainer Zondag 2

Mijn naam is Alex Andrews Garin, 31 jaar oud. Woonachtig in Amsterdam zuidoost. Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe stap om als hoofdtrainer te functioneren bij senioren 2. Ik ben nu 7 jaar werkzaam als personal trainer/performance coach.

Afgelopen jaar was ik verantwoordelijk voor extra trainingen voor de jeugdteams van ASV de Dijk.
Ik heb ontzettend veel geleerd daar en zie deze nieuwe stap als een stap hogerop, om dichterbij mijn ambities te komen.

Ik werk namens de KNVB, waar het concept Kicksfit wordt genoemd: Een mix van CrossFit training en voetbal. Ik begeleid opkomende talenten die bij BVO's voetballen om betere voetballers te zijn.

Daarnaast heb ik hoog gevoetbald, in Amerika. Spelend voor de jeugd team van Columbus Crew. Spelend in de hoogste divisie in Amerika.

Ik denk dat ik de groep zeker wat moois kan aanbieden met mijn ervaring en inzicht als trainer. Ik hoop samen met de club en staff een mooie samenwerking te hebben.

7 maanden geleden

TIJD VOOR EEN WK-FEEST!

Op vrijdag 25 november om 17.00 spelen de mannen van Louis van Gaal hun tweede groepswedstrijd van het WK tegen Ecuador. Kom kijken, kantine 'en keuken zijn open!

Lees verder

1 jaar geleden

Nieuwsbrief: Agenda ALV, aanvullende bestuursleden, corona-update

11 maanden geleden

Zondag 1 pakt 2e periode en gaat voor promotie naar 3e klasse

5 maanden geleden

Kunstgras is coming!

Het ziet er naar uit dat Taba een tweede kunstgrasveld krijgt. Als alles goed gaat zal op 1 juni de eerste schop de grond in gaan en is veld 1 op 31 augustus ook een kunstgrasveld.

Lees verder

3 maanden geleden

Noteer in je agenda & schrijf je in: Taba Jeugdtoernooi weekend van 3 & 4 juni

Tijdens dit jubileumweekend van Taba (90 jaar!) strijdt de jongste jeugd (JO7 t/m JO12) op zaterdag 3 juni om de roem, de felbegeerde beker en/of het lintje. De oudere jeugd (JO13 t/m JO18) doet dat op zondag 4 juni. Schrijf je in via dit formulier.

Lees verder

4 maanden geleden

Taba Disco 14 januari 20:23u!

1 maand geleden

Agenda ALV

De ALV vindt plaats op maandag 5 juni om 20:00u in de Taba kantine. De volgende punten zullen aan bod komen:  

Lees verder

4 weken geleden

Voetballers gezocht!

De jeugdafdeling van TABA is springlevend en erg populair. De meeste leeftijdsgroepen zitten vol, maar ben jij geboren in 2015 of 2006/07 en wil je voetballen bij de leukste club van Amsterdam?

Lees verder