Swift 1 - TABA 1 wedstrijdverslag

De 0 -1 valt al na 3 minuten! De eerste echte kans van de wedstrijd, Duko in combinatie met Luc

Duko legt de bal vanaf de achterlijn goed terug op de penaltystip na een goeie actie en de bal wordt laag binnen geschoten door Luc.

Enkele minuten later is het raak voor Swift: Een vrije trap die goed wordt binnengeschoten vanaf de zijkant van de zestien. De eerste 15 minuten zijn van beide partijen redelijk slordig met veel balverlies waarbij Swift meer de bal heeft en Taba snel de ruimte achter de verdediging zoekt.

Een grote kans voor Taba - na 20 minuten heeft Duko weer een goeie actie in huis, hij legt de bal wederom goed terug. Dé kans op de 1-2, maar helaas werd deze gemist.

25 minuten gespeeld en de keeper van Taba heeft een goeie redding in huis na toch een grote mogelijkheid voor de spits van Swift. Na een half uur in de wedstrijd wordt de bal vanaf achteruit over de verdediging van Taba heen gespeeld en lobt de spits van Swift hem behendig over de keeper: 2 -1 voor swift.

Een ingooi die vanaf de rechterzijde diep wordt gegooid, wordt vakkundig afgewerkt door de linksbuiten van Swift waardoor het na 35 minuten 3 -1 staat.

Na een half uur in de tweede helft is het de trainer van Taba die na een tweede gele kaart niet meer op de bank mag zitten wegens aanmerkingen op de scheidsrechter.

Vlak voor tijd komt Taba wat dichterbij, na goed doorkoppen schiet Duko de bal via een stuit over de keeper heen. Taba komt nog met een klein slotakkoord maar verder heeft Swift de meeste kansen gehad om de score uit te breiden in de tweede helft.

Taba ontvangt volgende week Roac en Swift moet dan naar PVC

5 maanden geleden

Hevige blessure, de schrik van iedere Tabakker

Zo ook afgelopen zondag ... Hilal Barrak O23-1 raakte geblesseerd aan zijn enkel tijdens een thuiswedstrijd. Volgende week staat de operatie op de agenda. De Seniorencommisie Ricardo Fernandes Nazaré kwam namens Taba langs met een troostboeketje: "Sterkte Hilal!"

Lees verder

10 maanden geleden

Welkom Ilias, Maxim, Niels, John, Danillo, Milan: Versterking voor de Zondag 1

Onze selectie gaat sterk het nieuwe seizoen in. Na Gilbert Oort en Anders Hoek, sluiten aan:

Lees verder

1 jaar geleden

Foeke neemt bij volgende ALV afscheid van het bestuur

Foeke heeft gisteren tijdens de bestuursvergadering aangegeven dat zijn bestuurstaken de laatste tijd teveel tijd en energie van hem wegnamen.

Lees verder

11 maanden geleden

Nieuwe HO Jeugd: Mo EL Abdallaoui

Wij heten Mo El Abdallaoui van harte welkom als nieuwe HO, opvolger van Ferry. Wie hij is? Taba interviewde hem:

Lees verder

7 maanden geleden Zon1

Hees met nipte overwinning op TABA in KNVB districtsbeker

Hees 1 heeft afgelopen weekend een 2-3 overwinning geboekt op TABA 1. De ploeg uit Soest sprong effectief met de kansen om, maar moest op het einde nog vrezen voor een gelijkspel.

Lees verder

1 maand geleden Zon1

Zondag 1 wint van FAIR PLAY

Op zondagmiddag 24 maart stond er een mooie wedstrijd op de planning in de 3e klasse C zondag. Taba, de nummer 4, ontving SMVC Fair Play, de nummer 6. In de eerste wedstrijd in Culemborg verloor Taba met 3-2, dus het wilde wat recht zetten.

Lees verder

2 jaar geleden

Nieuwsbrief: Agenda ALV, aanvullende bestuursleden, corona-update

4 maanden geleden Zon1

TABA wint verdiend, maar moeizaam

In een lastige wedstrijd is Taba er in geslaagd om 3 punten mee te nemen naar Amsterdam. Op sportpark Marco van Basten werd PVC, de huidige nummer 9 van de 3e klasse C, met 0-2 verslagen.