Swift 1 - TABA 1 wedstrijdverslag

De 0 -1 valt al na 3 minuten! De eerste echte kans van de wedstrijd, Duko in combinatie met Luc

Duko legt de bal vanaf de achterlijn goed terug op de penaltystip na een goeie actie en de bal wordt laag binnen geschoten door Luc.

Enkele minuten later is het raak voor Swift: Een vrije trap die goed wordt binnengeschoten vanaf de zijkant van de zestien. De eerste 15 minuten zijn van beide partijen redelijk slordig met veel balverlies waarbij Swift meer de bal heeft en Taba snel de ruimte achter de verdediging zoekt.

Een grote kans voor Taba - na 20 minuten heeft Duko weer een goeie actie in huis, hij legt de bal wederom goed terug. Dé kans op de 1-2, maar helaas werd deze gemist.

25 minuten gespeeld en de keeper van Taba heeft een goeie redding in huis na toch een grote mogelijkheid voor de spits van Swift. Na een half uur in de wedstrijd wordt de bal vanaf achteruit over de verdediging van Taba heen gespeeld en lobt de spits van Swift hem behendig over de keeper: 2 -1 voor swift.

Een ingooi die vanaf de rechterzijde diep wordt gegooid, wordt vakkundig afgewerkt door de linksbuiten van Swift waardoor het na 35 minuten 3 -1 staat.

Na een half uur in de tweede helft is het de trainer van Taba die na een tweede gele kaart niet meer op de bank mag zitten wegens aanmerkingen op de scheidsrechter.

Vlak voor tijd komt Taba wat dichterbij, na goed doorkoppen schiet Duko de bal via een stuit over de keeper heen. Taba komt nog met een klein slotakkoord maar verder heeft Swift de meeste kansen gehad om de score uit te breiden in de tweede helft.

Taba ontvangt volgende week Roac en Swift moet dan naar PVC

1 jaar geleden

Pak deze kans!

Bij de voetbalvereniging AVV SDV te Amsterdam gaat binnenkort een cursus verenigingsscheidsrechter van start. Vanuit de vereniging is aangegeven dat er nog enkele plaatsen vrij zijn om deel te nemen aan deze cursus.

Lees verder

1 jaar geleden

TIJD VOOR EEN WK-FEEST!

Op vrijdag 25 november om 17.00 spelen de mannen van Louis van Gaal hun tweede groepswedstrijd van het WK tegen Ecuador. Kom kijken, kantine 'en keuken zijn open!

Lees verder

2 weken geleden

Het bestuur zoekt communicatieve versterking!

Ben jij een enthousiast persoon met paar uurtjes per week tijd voor Taba? En heb je daarnaast enige affiniteit met voetbal maar vooral met communicatie? Een paar taken:

Lees verder

1 jaar geleden

Prachtig zonnig Taba voetbalweekend

De Zondag 1 én vrouwen Zondag 1 hebben beiden de 3 punten gepakt! En de vrouwen 30+...

Lees verder

1 jaar geleden

Taba promoveert naar de derde klasse!

0-1 met rust, 0-3 bij het fluitsignaal... Super voetbal, keihard werken is beloond, en terecht: Voor het eerst in de clubhistorie promotie naar de 3e klasse!
 

Lees verder

6 maanden geleden

Welkom Alex, nieuwe trainer Zondag 2

Mijn naam is Alex Andrews Garin, 31 jaar oud. Woonachtig in Amsterdam zuidoost. Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe stap om als hoofdtrainer te functioneren bij senioren 2. Ik ben nu 7 jaar werkzaam als personal trainer/performance coach.

Lees verder

1 jaar geleden

Welkom Ferry, Hoofd Opleiding Jeugd

We zijn verheugd te melden dat we per 1 juli voor de jeugd en de ouders een nieuwe Hoofd Opleiding verwelkomen.

Ferry van der Meulen
gedreven, perfectionistische, zelfkritisch, 32 jaar en trotse vader van bonusdochtertje

Lees verder

1 jaar geleden

Gezocht: Hoofd Opleidingen

Ben of ken jij dé Hoofd Opleidingen die ons technisch jeugdbeleidsplan wil helpen uitvoeren?
De belangrijkste taak voor de HO is om het niveau van het trainen en coachen in de jeugd te verhogen.

Lees verder