Nog meer kunstgras nieuws!

In januari gaat de gemeente een intrapveldje aanleggen. Snoeiwerk begint deze week al!

In januari gaat de gemeente een intrapveldje aanleggen. Dit komt tussen ons bestaande kunstgrasveld en de sloot voor de achterste kleedkamers. Met nog een klein voorbehoud kunnen we alvast het volgende bekend maken:

Het wordt een nieuw innovatief kunstgrasveldje van ongeveer 11 meter breed, 30 meter lang, niet met kurk ingestrooid maar met zand. Er komt een hek omheen van 1 meter hoog aan de kant van het looppad en twee meter hoog aan de andere drie zijden.

Het kan gebruikt worden om in te lopen voor de wedstrijden, zodat de voorgaande wedstrijd geen
last meer heeft van spelers die langs de kant hun warming up doen. En wellicht kunnen de jongste
spelertjes er trainen.

Het snoeien van de struiken gaat volgende week al plaats vinden. De bomen blijven allemaal staan.
Het echte aanleggen zal eind januari plaats vinden. Dan gaat ook het speeltuintje verdwijnen en de
bestrating van ons terras zal worden vernieuwd.

1 jaar geleden

Noteer in je agenda & schrijf je in: Taba Jeugdtoernooi weekend van 3 & 4 juni

Tijdens dit jubileumweekend van Taba (90 jaar!) strijdt de jongste jeugd (JO7 t/m JO12) op zaterdag 3 juni om de roem, de felbegeerde beker en/of het lintje. De oudere jeugd (JO13 t/m JO18) doet dat op zondag 4 juni. Schrijf je in via dit formulier.

Lees verder

2 jaar geleden

Zondag vrouwen 1 zoekt versterking!

Goed nieuws: We krijgen weer een vrouwenteam!

Lees verder

3 jaar geleden

Nieuw seizoen net even anders dan anders

Beste leden,

Een hittegolf, een tweede golf… we beginnen dit seizoen in ieder geval volop in beweging. Het kleedkamergebouw achter is in de zomer voorzien van een prachtige muurschildering.
Er kan in deze bijzondere periode gelukkig worden getraind en ook de bekerwedstrijden zijn door de KNVB ingeroosterd. Om te kunnen blijven sporten, zullen we voorzichtig moeten blijven en de richtlijnen van de overheid blijven opvolgen. We kijken uit naar veel voetbalplezier en hopen op het uitblijven van verdere beperkende maatregelen.

Lees verder

1 jaar geleden

Help Turkije en Syriƫ: Taba zamelt spullen in (!) Tot zondag 12 febr. 16:00u

Na het schokkende nieuws en op verzoek van onze wedstrijdsecretaris Fatih Kurnaz, wiens familie gelukkig veilig is, gaat ook Taba graag in actie met deze oproep: Spullen zijn hard nodig!

Lees verder

1 jaar geleden

Taba promoveert naar de derde klasse!

0-1 met rust, 0-3 bij het fluitsignaal... Super voetbal, keihard werken is beloond, en terecht: Voor het eerst in de clubhistorie promotie naar de 3e klasse!
 

Lees verder

1 jaar geleden

Strijdlustig TABA haalt eerste 3 punten van het seizoen

TABA afc heeft zondagmiddag de eerste overwinning van het seizoen gepakt. In een intens duel werd Alliance ’22 sv. met een 4-1 nederlaag huiswaarts gestuurd.

Lees verder

10 maanden geleden

Welkom Oliver

Hi, I’m Oliver. I’m 26. I am in my final year studying physiotherapy. I will be AFC Taba’s new physiotherapist. I’m looking forward to getting to work and getting the team ready for the season.

Lees verder

1 jaar geleden

Dank voor zoveel support en steun!

De Taba zondagselectie, de technische staf en alle betrokkenen willen graag van de gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken, die ons de afgelopen twee weken in de nacompetitie zoveel support en steun hebben gegeven.

Lees verder