Kunstgras is coming!

Het ziet er naar uit dat Taba een tweede kunstgrasveld krijgt. Als alles goed gaat zal op 1 juni de eerste schop de grond in gaan en is veld 1 op 31 augustus ook een kunstgrasveld.

Ons eerste veld ligt dan ook weer voor onze kantine!

Dit zal Taba een enorme boost geven: Geen afgelastingen meer en bijna iedereen zal kunnen trainen op onze eigen twee velden. Ook doordeweeks zal Taba nog veel meer gaan leven dan het nu al doet. Er komt natuurlijk ook licht en dat betekent dat we meer wedstrijden kunnen inplannen. Dat betekent dat Taba nog iets meer leden en seniorenteams kan verwelkomen. Taba kan een nog gezondere club worden dan het al is.

Er is afgelopen week een bijeenkomst geweest met de gemeente, het projectbureau dat het moet gaan uitvoeren en de kunstgrascommissie van Taba. Daar is nog eens goed bekeken wat de situatie bij Taba is en wat onze wensen als club zijn. Ergens volgende week komt daar een eerste ontwerp uit. We zetten bijvoorbeeld in op extra vaste, uitklapbare doelen, dug outs, omheining, verlichting en nog meer.

Een belangrijke motivatie van de gemeente is dat er meer ruimte moet komen voor sporters op sportpark Drieburg. Wij zijn het dichtstbij gelegen sportpark bij de nieuwe woonwijk Overamstel, waar 10 duizend nieuwe woningen komen. Dat betekent maar liefst 30.000 nieuwe mensen, voor wie sportpark Drieburg en Taba de meest logisch locatie is om te gaan sporten

Wel belangrijk is om te beseffen dat er nog van alles mis kan gaan. Denk aan problemen met vergunningen, stikstof, aanbestedingen etc. Maar het ziet er heel goed uit.

Kortom: Taba staat er goed voor en de toekomst kunnen we met zeer veel vertrouwen tegemoet zien!

2 maanden geleden Zon1

TABA met ruime cijfers langs KDO

TABA Zondag 1 is de tweede seizoenshelft goed begonnen met een ruime overwinning op KDO sv. Op sportpark Drieburg wonnen we met 5-0.

Lees verder

1 jaar geleden

TABA zet de lijn naar boven door en neemt 3 punten mee uit de Wormer

Na iets moois komt iets simpel is een wijs voetbal gezegde. Nadat TABA vorige week de eerste 3 “mooie” punten van het seizoen had behaald was het de vraag hoe het team “simpel” 3 punten uit de Wormer kon meenemen. 

Lees verder

2 jaar geleden

Nieuwsbrief: Agenda ALV, aanvullende bestuursleden, corona-update

1 jaar geleden

Welkom Ferry, Hoofd Opleiding Jeugd

We zijn verheugd te melden dat we per 1 juli voor de jeugd en de ouders een nieuwe Hoofd Opleiding verwelkomen.

Ferry van der Meulen
gedreven, perfectionistische, zelfkritisch, 32 jaar en trotse vader van bonusdochtertje

Lees verder

1 maand geleden Zon1

Zondag 1 wint van FAIR PLAY

Op zondagmiddag 24 maart stond er een mooie wedstrijd op de planning in de 3e klasse C zondag. Taba, de nummer 4, ontving SMVC Fair Play, de nummer 6. In de eerste wedstrijd in Culemborg verloor Taba met 3-2, dus het wilde wat recht zetten.

Lees verder

2 jaar geleden

Nieuwe wedstrijdsecretaris!

VACATURE INGEVULD:

Welkom Fatih Kurnaz!
bereikbaar op wedstrijdsecretaris@afctaba.nl

Lees verder

1 jaar geleden

Taba op weg naar promotie

Winst na strafschoppen: check de compilatievideo

Lees verder

5 maanden geleden Zon1

Zondag ontving AFC Taba FC Aalsmeer

Wat op papier een makkelijke wedstrijd moest lijken voor AFC Taba, bleek toch niet zo makkelijk te gaan.

Lees verder