Kunstgras is coming!

Het ziet er naar uit dat Taba een tweede kunstgrasveld krijgt. Als alles goed gaat zal op 1 juni de eerste schop de grond in gaan en is veld 1 op 31 augustus ook een kunstgrasveld.

Ons eerste veld ligt dan ook weer voor onze kantine!

Dit zal Taba een enorme boost geven: Geen afgelastingen meer en bijna iedereen zal kunnen trainen op onze eigen twee velden. Ook doordeweeks zal Taba nog veel meer gaan leven dan het nu al doet. Er komt natuurlijk ook licht en dat betekent dat we meer wedstrijden kunnen inplannen. Dat betekent dat Taba nog iets meer leden en seniorenteams kan verwelkomen. Taba kan een nog gezondere club worden dan het al is.

Er is afgelopen week een bijeenkomst geweest met de gemeente, het projectbureau dat het moet gaan uitvoeren en de kunstgrascommissie van Taba. Daar is nog eens goed bekeken wat de situatie bij Taba is en wat onze wensen als club zijn. Ergens volgende week komt daar een eerste ontwerp uit. We zetten bijvoorbeeld in op extra vaste, uitklapbare doelen, dug outs, omheining, verlichting en nog meer.

Een belangrijke motivatie van de gemeente is dat er meer ruimte moet komen voor sporters op sportpark Drieburg. Wij zijn het dichtstbij gelegen sportpark bij de nieuwe woonwijk Overamstel, waar 10 duizend nieuwe woningen komen. Dat betekent maar liefst 30.000 nieuwe mensen, voor wie sportpark Drieburg en Taba de meest logisch locatie is om te gaan sporten

Wel belangrijk is om te beseffen dat er nog van alles mis kan gaan. Denk aan problemen met vergunningen, stikstof, aanbestedingen etc. Maar het ziet er heel goed uit.

Kortom: Taba staat er goed voor en de toekomst kunnen we met zeer veel vertrouwen tegemoet zien!

1 jaar geleden

Nieuwe wedstrijdsecretaris!

VACATURE INGEVULD:

Welkom Fatih Kurnaz!
bereikbaar op wedstrijdsecretaris@afctaba.nl

Lees verder

11 maanden geleden

ALV 7 november 2022

Update: verslag / notulen van de ALV op 7 november 2022 vind je hier

Lees verder

2 weken geleden

Samen Sterk Op én Naast het Veld, ook in de kantine!

Veel handen maken licht werk en iedereen wil toch een kopje koffie in de ochtend, een derde helft in de middag, en gastvrij zijn voor onze gastclubs?!

Dat kan niet zonder jou als vrijwilliger!

Lees verder

4 maanden geleden

Op 31 mei bestaat TABA 90 jaar

... en dat willen we met z’n allen vieren op zaterdag 3 juni. Overdag vindt er een groot jeugdtoernooi plaats op de club. Vervolgens nodigen we ALLE leden van TABA graag uit voor een BBQ, deze start om 17.30 dus zorg dat je op tijd aanwezig bent.

Lees verder

4 maanden geleden

Voetballers gezocht!

De jeugdafdeling van TABA is springlevend en erg populair. De meeste leeftijdsgroepen zitten vol, maar ben jij geboren in 2015 of 2006/07 en wil je voetballen bij de leukste club van Amsterdam?

Lees verder

1 jaar geleden

Aad in het zonnetje na heftige operatie

Het gaat elke dag iets beter met clubman Aad. We verwachten hem snel weer bij Taba te zien. Ricardo bracht hem namens het bestuur een passend presentje.

Lees verder

1 jaar geleden

Contracten voor volgend seizoen liggen klaar

Terwijl Taba Zondag 1, onder bezielende leiding van René van Vark, in de laatste wedstrijden als vechtersbazen gaan voor het kampioenschap, heeft het bestuur en de seniorencommissie onder leiding van Ricardo Fernandes Nazaré de contracten voor komend jaar klaar om ondertekend te worden.

Lees verder

1 jaar geleden

Het eerste Tabarbeque Toernooi komt eraan!

Houd 18 juni vrij in je agenda!

Lees verder