Onze geliefde Tabar

Jullie hebben het vast al gemerkt, er borrelt van alles rondom onze geliefde Tabar.

Na een geleidelijke introductie vorig jaar, wordt de ClubApp vanaf november vol ingezet om bardiensten te registreren op basis van een centraal teamrooster. Ook de nieuwtjes van de Tabawebsite kun je gemakkelijk lezen in deze App.

Senioren zijn inmiddels ook achter de tap gekropen, de ouders komen weer vol terug in de ochtenden, en met ingang van januari zullen ook de jongens van de JO17 t/m JO19 zelf diensten gaan draaien.

Belangrijk verschil met vroeger is dat bardiensten een verplichtend karakter hebben gekregen, en dat er een duidelijke lijst uitzonderingen is – stel je daarom goed op de hoogte van de nieuwe regels via je teamleider. Deze hebben de afgelopen weken bijeenkomsten gehad op de Club om de veranderingen in detail door te nemen. Voor de jeugdafdeling is er een uitgebreide werkwijze beschikbaar. Vanaf januari zal het basisrooster ook zoveel mogelijk worden gebaseerd op thuisspeeldagen.

Maar niet alleen aan de barbezetting wordt gewerkt. Het bestuur heeft John Schoonderwoert, die van clubs op de rit helpen zijn beroep heeft gemaakt, gevraagd de komende tijd ook andere zaken in de kantine in orde te maken.

Allereerst de hygiëne (er is inmiddels een nieuw schoonmaakbedrijf). Maar ook assortiment & voorraadbeheer, en een heldere barinstructie voor vrijwilligers, zijn speerpunten. We verwachten de verbeteringen snel te merken!

Het bestuur is daarnaast bezig met het voorbereiden van een verbouwing van de kantine met de geweldige professionele hulp van architect en Taba-lid Rickerd van der Plas. Doel is de ruimte beter te benutten en waar nodig dingen te vernieuwen. Vooral achterin bij de toiletten en keuken is het te smal en verouderd, en het vergaderhok is benauwd, krap en gehorig en wordt doorgaans als stortplaats voor alles wat nergens anders terecht kan gebruikt.

Verheug je nog niet al te snel, want de ontwerpen zijn nog niet klaar en daarna volgt nog een heel traject van offertes, onvermijdelijke aanpassingen en vergunningen….

Natuurlijk houden we bij alle veranderingen het karakter van Taba sterk in de gaten!

 

Extra info

Kantinediensten voor de jeugd (ook in het Engels beschikbaar via je teamleider)

Kantinerooster

 

1 jaar geleden

Tot 31 maart kun je je kind inschrijven voor Tabakamp!

16, 17 & 18 juni is het zover: Taba kamp in de bossen van Austerlitz voor de JO8 t/m JO12. En dat is sneller dan je denkt. Hier vind je de inschrijfformulieren voor kind & ouder!

Lees verder

1 jaar geleden

Contributie komend seizoen

Begin september gaat de factuur voor de contributie van het seizoen 2022-2023 de deur uit. Net als vorig seizoen maken we hiervoor gebruik van ClubCollect.

Lees verder

3 jaar geleden

Nog meer sfeer op Taba’s uniek kleedgebouw

9 maanden geleden

Indeling Zondag 1 & 2 seizoen '23-'24

De indelingen van het nieuwe seizoen zijn bekend.

Zondag 1 is ingedeeld in 3e klasse C
Zondag 2 is ingedeeld in 2e klasse  C

Lees verder

1 jaar geleden

Nog meer kunstgras nieuws!

In januari gaat de gemeente een intrapveldje aanleggen. Snoeiwerk begint deze week al!

Lees verder

1 jaar geleden

Zondag 1 pakt 2e periode en gaat voor promotie naar 3e klasse

1 jaar geleden

Systeemstoring bij afkeuring velden Drieburg

Helaas, vanochtend (zaterdag 26 nov) was een tegenvaller voor velen die thuis speelden op veld 1. Mooi weer, op vrijdag nauwelijks regen gevallen, lekker voetballen op zaterdag.

Lees verder

10 maanden geleden

Welkom Ilias, Maxim, Niels, John, Danillo, Milan: Versterking voor de Zondag 1

Onze selectie gaat sterk het nieuwe seizoen in. Na Gilbert Oort en Anders Hoek, sluiten aan:

Lees verder