Onze geliefde Tabar

Jullie hebben het vast al gemerkt, er borrelt van alles rondom onze geliefde Tabar.

Na een geleidelijke introductie vorig jaar, wordt de ClubApp vanaf november vol ingezet om bardiensten te registreren op basis van een centraal teamrooster. Ook de nieuwtjes van de Tabawebsite kun je gemakkelijk lezen in deze App.

Senioren zijn inmiddels ook achter de tap gekropen, de ouders komen weer vol terug in de ochtenden, en met ingang van januari zullen ook de jongens van de JO17 t/m JO19 zelf diensten gaan draaien.

Belangrijk verschil met vroeger is dat bardiensten een verplichtend karakter hebben gekregen, en dat er een duidelijke lijst uitzonderingen is – stel je daarom goed op de hoogte van de nieuwe regels via je teamleider. Deze hebben de afgelopen weken bijeenkomsten gehad op de Club om de veranderingen in detail door te nemen. Voor de jeugdafdeling is er een uitgebreide werkwijze beschikbaar. Vanaf januari zal het basisrooster ook zoveel mogelijk worden gebaseerd op thuisspeeldagen.

Maar niet alleen aan de barbezetting wordt gewerkt. Het bestuur heeft John Schoonderwoert, die van clubs op de rit helpen zijn beroep heeft gemaakt, gevraagd de komende tijd ook andere zaken in de kantine in orde te maken.

Allereerst de hygiëne (er is inmiddels een nieuw schoonmaakbedrijf). Maar ook assortiment & voorraadbeheer, en een heldere barinstructie voor vrijwilligers, zijn speerpunten. We verwachten de verbeteringen snel te merken!

Het bestuur is daarnaast bezig met het voorbereiden van een verbouwing van de kantine met de geweldige professionele hulp van architect en Taba-lid Rickerd van der Plas. Doel is de ruimte beter te benutten en waar nodig dingen te vernieuwen. Vooral achterin bij de toiletten en keuken is het te smal en verouderd, en het vergaderhok is benauwd, krap en gehorig en wordt doorgaans als stortplaats voor alles wat nergens anders terecht kan gebruikt.

Verheug je nog niet al te snel, want de ontwerpen zijn nog niet klaar en daarna volgt nog een heel traject van offertes, onvermijdelijke aanpassingen en vergunningen….

Natuurlijk houden we bij alle veranderingen het karakter van Taba sterk in de gaten!

 

Extra info

Kantinediensten voor de jeugd (ook in het Engels beschikbaar via je teamleider)

Kantinerooster

 

1 jaar geleden

Nieuwe wedstrijdsecretaris!

VACATURE INGEVULD:

Welkom Fatih Kurnaz!
bereikbaar op wedstrijdsecretaris@afctaba.nl

Lees verder

11 maanden geleden

Nog meer kunstgras nieuws!

In januari gaat de gemeente een intrapveldje aanleggen. Snoeiwerk begint deze week al!

Lees verder

7 maanden geleden

Agenda ALV

De ALV vindt plaats op maandag 5 juni om 20:00u in de Taba kantine. De volgende punten zullen aan bod komen:  

Lees verder

1 jaar geleden

Tien doelstellingen van het nieuwe TABA-bestuur!

In de ALV van maandag 31 januari jl. heeft de ALV haar goedkeuring uitgesproken over uitbreiding van het bestuur met Marcel de Nes, Sander Kes, Ricardo Fernandes Nazare en Marcus Staphorst

Lees verder

3 maanden geleden

Bijeenkomst: Fluitend het weekend in! (dinsdag 5 sept.)

Elke week gonst het door het hoofd van menig teamleider “Help, een scheidsrechter?” Zonder scheidsrechter geen wedstrijd. Wat te doen? Onze verenigingsscheidsrechters zijn er voor je en spijkeren je bij!

Lees verder

3 jaar geleden

Op bezoek bij de clubheld Tabakker Wessel Moerkamp

De voetbalkantines mogen weer open! Hoewel het uitsluitend onder strikte maatregelen is toegestaan, biedt het voetbalclubs de mogelijkheid om het verenigingsleven weer enigszins op te starten. In de rubriek Op bezoek bij de clubheld gaan wij langs bij enkele drijvende krachten van voetbalverenigingen.

Lees verder

1 jaar geleden

Fluiten is leuk: meer info over scheidsrechter & grensrechter

De informatie avond 'Fluiten is leuk' was goed bezocht. Wij hopen dat de aanwezigen een stuk wijzer zijn geworden en met veel vertrouwen, maar vooral, veel plezier het veld in kunnen stappen.

Lees verder

1 jaar geleden

Aad in het zonnetje na heftige operatie

Het gaat elke dag iets beter met clubman Aad. We verwachten hem snel weer bij Taba te zien. Ricardo bracht hem namens het bestuur een passend presentje.

Lees verder