Nieuwe wedstrijdsecretaris!

VACATURE INGEVULD:

Welkom Fatih Kurnaz!
bereikbaar op wedstrijdsecretaris@afctaba.nl

———————————–

Dit was de vacature:

Heb jij een uurtje per week over? Ben je flexibel, actiegericht en bezit je goede communicatieve en administratieve vaardigheden? Word dan wedstrijdsecretaris.

Geen voetbalkennis? Geen punt!
Dit is een functie waarvoor niet per se voetbalkennis nodig is en daarmee ook geschikt voor niet-voetballers, zoals ouders en/of opa's/oma's.

De functie van wedstrijdsecretaris is daarnaast uiterst geschikt voor 2 personen. Het onderling schakelen en het samen dragen van deze functie maakt het een erg leuke taak. Het is vooral belangrijk dat je bereid bent om vrijwel dagelijks je mail te checken, zodat je direct kunt reageren als er een beroep op je wordt gedaan.

Wat doe je als wedstrijdsecretaris? 

Als wedstrijdsecretaris zorg je voor de planning van alle oefen-, beker- en competitiewedstrijden bij Taba en voor de communicatie over wedstrijdzaken naar alle betrokkenen partijen. De KNVB maakt dit eenvoudig met de applicatie Sportlink, het huidig bestuur leidt je hierin graag rond.
 
Je maakt een wekelijkse indeling van velden en kleedkamers. Aan seniorenwedstrijden wijs je zo nodig een scheidsrechter toe. Je informeert diverse betrokkenen via de website van de club en als er iets verandert ook per mail, in samenwerking met de secretaris van het bestuur.
 
Teamleiders en coaches kunnen je benaderen met verzoeken om een oefenwedstrijd in te plannen. Soms is er overleg nodig met andere clubs op Drieburg als Taba voor een wedstrijd een extra veld nodig heeft.
 
Ten slotte heb je contact met de KNVB als er bijvoorbeeld een wedstrijd verzet moet worden.
 

Klinkt goed, hoe verder?
Kom jij vanuit je eigen werkplek, op je eigen tijdstip digitaal en telefonisch in actie voor Taba?
Of ken jij iemand die dit op het lijf geschreven is?

Neem dan contact op met ondergetekende of een van de andere leden van het bestuur.

Vriendelijke groet,

Sander Kes
Secretaris

1 jaar geleden

In memoriam: Richard van Os

Op 13 april bereikte ons het trieste bericht dat Richard van Os, speler en betrokken vader bij onze club is overleden.

Lees verder

11 maanden geleden

90ste verjaardag van Taba goed gevierd!

wat rest zijn de foto's...
Op naar het volgende jubileum!

Lees verder

2 jaar geleden

Contracten voor volgend seizoen liggen klaar

Terwijl Taba Zondag 1, onder bezielende leiding van René van Vark, in de laatste wedstrijden als vechtersbazen gaan voor het kampioenschap, heeft het bestuur en de seniorencommissie onder leiding van Ricardo Fernandes Nazaré de contracten voor komend jaar klaar om ondertekend te worden.

Lees verder

3 maanden geleden Zon1

Taba verliest opnieuw punten in slotfase

Op zondagmiddag 25 februari stond de wedstrijd tussen TABA en Swift op de planning. Beide teams doen het goed in de competitie, dus het beloofde een mooie wedstrijd te worden...

Lees verder

5 maanden geleden

Taba Jeugdkamp vacature + save the date

 Zet het vast in de agenda en kom helpen vanaf februari, vooral ouders van de JO8, JO9 en JO10 roepen we op voor continuiteit en gezelligheid! Lees hier hoeveel [hoe weinig] tijd het kost...

Lees verder

2 jaar geleden

In memoriam Hans Bakker

Vorige week is tragisch, bij een verkeersongeluk, omgekomen Hans Bakker, op 67 jarige leeftijd.

Lees verder

1 jaar geleden

Ferry van der Meulen, onze Hoofd Opleidingen Jeugd gaat Taba verlaten.

Zijn besluit was een moeilijke afweging, zegt hij zelf, waarbij de doorslag heeft gegeven dat hij vaker bij zijn gezin in Zwaag wil zijn. Bij Taba gaan we hem natuurlijk ontzettend missen. Het bestuur gaat met de Technische Commissie op zoek naar een geschikte opvolger.

Lees verder

1 jaar geleden

Zondag 1 pakt 2e periode en gaat voor promotie naar 3e klasse