Nieuwe wedstrijdsecretaris!

VACATURE INGEVULD:

Welkom Fatih Kurnaz!
bereikbaar op wedstrijdsecretaris@afctaba.nl

———————————–

Dit was de vacature:

Heb jij een uurtje per week over? Ben je flexibel, actiegericht en bezit je goede communicatieve en administratieve vaardigheden? Word dan wedstrijdsecretaris.

Geen voetbalkennis? Geen punt!
Dit is een functie waarvoor niet per se voetbalkennis nodig is en daarmee ook geschikt voor niet-voetballers, zoals ouders en/of opa's/oma's.

De functie van wedstrijdsecretaris is daarnaast uiterst geschikt voor 2 personen. Het onderling schakelen en het samen dragen van deze functie maakt het een erg leuke taak. Het is vooral belangrijk dat je bereid bent om vrijwel dagelijks je mail te checken, zodat je direct kunt reageren als er een beroep op je wordt gedaan.

Wat doe je als wedstrijdsecretaris? 

Als wedstrijdsecretaris zorg je voor de planning van alle oefen-, beker- en competitiewedstrijden bij Taba en voor de communicatie over wedstrijdzaken naar alle betrokkenen partijen. De KNVB maakt dit eenvoudig met de applicatie Sportlink, het huidig bestuur leidt je hierin graag rond.
 
Je maakt een wekelijkse indeling van velden en kleedkamers. Aan seniorenwedstrijden wijs je zo nodig een scheidsrechter toe. Je informeert diverse betrokkenen via de website van de club en als er iets verandert ook per mail, in samenwerking met de secretaris van het bestuur.
 
Teamleiders en coaches kunnen je benaderen met verzoeken om een oefenwedstrijd in te plannen. Soms is er overleg nodig met andere clubs op Drieburg als Taba voor een wedstrijd een extra veld nodig heeft.
 
Ten slotte heb je contact met de KNVB als er bijvoorbeeld een wedstrijd verzet moet worden.
 

Klinkt goed, hoe verder?
Kom jij vanuit je eigen werkplek, op je eigen tijdstip digitaal en telefonisch in actie voor Taba?
Of ken jij iemand die dit op het lijf geschreven is?

Neem dan contact op met ondergetekende of een van de andere leden van het bestuur.

Vriendelijke groet,

Sander Kes
Secretaris

3 maanden geleden

Welkom Ilias, Maxim, Niels, John, Danillo, Milan: Versterking voor de Zondag 1

Onze selectie gaat sterk het nieuwe seizoen in. Na Gilbert Oort en Anders Hoek, sluiten aan:

Lees verder

10 maanden geleden

Strijdlustig TABA haalt eerste 3 punten van het seizoen

TABA afc heeft zondagmiddag de eerste overwinning van het seizoen gepakt. In een intens duel werd Alliance ’22 sv. met een 4-1 nederlaag huiswaarts gestuurd.

Lees verder

5 maanden geleden

Contractverlenging Carel van der Velden

Carel van der Velden is ook komend seizoen de trainer van AFC Taba Zondag 1 en streeft samen met zijn hechte technische staf de Zondag 1 te laten groeien tot een stabiele derdeklasser!

Lees verder

5 dagen geleden

TABA na sensationele slotfase tegen DESTO door in districtsbeker

TABA Zondag 1 heeft zaterdag de volgende ronde van het bekertoernooi behaald ten koste van DESTO. Onze jongens moesten tot het uiterste gaan om een 2-4 overwinning uit het vuur te slepen.

Lees verder

10 maanden geleden

Winnen of verliezen...

We kunnen winnen of verliezen maar een mooiere club dan deze is er niet!
 

Lees verder

3 jaar geleden

Op bezoek bij de clubheld Tabakker Wessel Moerkamp

De voetbalkantines mogen weer open! Hoewel het uitsluitend onder strikte maatregelen is toegestaan, biedt het voetbalclubs de mogelijkheid om het verenigingsleven weer enigszins op te starten. In de rubriek Op bezoek bij de clubheld gaan wij langs bij enkele drijvende krachten van voetbalverenigingen.

Lees verder

4 maanden geleden

Laat de zon, zomer maar komen!

Het Tabaterras is gereed, nog even de bouwmaterialen aan de kant, en genieten maar!

Lees verder

5 maanden geleden

Gilbert Oort is de eerste nieuwe aanwinst: Welkom!

Gilbert is een linker centrale verdediger die kopsterk is en sterk in de duels is en daarnaast over een geweldige trap beschikt.

Lees verder