Taba op weg naar promotie

Winst na strafschoppen: check de compilatievideo

1 jaar geleden

Start Hooghoudtoernooi jeugd, voorafgaand aan elke thuiswedstrijd van Zondag 1

Met veel vreugd kondigen wij in samenwerking met de techniektrainingen van Club de Sport het allereerste Taba X Club de Sport Hooghoudtoernooi aan!

Lees verder

1 jaar geleden

Verslag Zon 1 'De ene helft is zeker de andere niet'

De gure december zondag begon voor interim coach Ferry van der Meulen met wat ziekmeldingen. Dus moesten er vervangers worden opgetrommeld. Deze kwamen uit de O19.

Lees verder

1 jaar geleden

Contracten voor volgend seizoen liggen klaar

Terwijl Taba Zondag 1, onder bezielende leiding van René van Vark, in de laatste wedstrijden als vechtersbazen gaan voor het kampioenschap, heeft het bestuur en de seniorencommissie onder leiding van Ricardo Fernandes Nazaré de contracten voor komend jaar klaar om ondertekend te worden.

Lees verder

3 maanden geleden Zon1

TABA met ruime zege comfortabel langs APWC

Afgelopen zondag heeft Taba voor de de tweede wedstrijd op rij een ruime overwinning geboekt: Uit bij APWC wonnen de Amsterdammers uiteindelijk met 1-5.

Lees verder

1 jaar geleden

Winnen of verliezen...

We kunnen winnen of verliezen maar een mooiere club dan deze is er niet!
 

Lees verder

10 maanden geleden

Op 31 mei bestaat TABA 90 jaar

... en dat willen we met z’n allen vieren op zaterdag 3 juni. Overdag vindt er een groot jeugdtoernooi plaats op de club. Vervolgens nodigen we ALLE leden van TABA graag uit voor een BBQ, deze start om 17.30 dus zorg dat je op tijd aanwezig bent.

Lees verder

5 maanden geleden

Barmedewerkers van de maand

3 jaar geleden

AFC TABA – CTO: 3e overwinning een feit!

Na twee overwinningen ging TABA opzoek naar de derde competitie overwinning oprij. Kon TABA de goede vorm doortrekken naar deze wedstrijd? Helaas moesten de mannen deze wedstrijd de trouwe en fanatieke aanhang missen, want het was de eerste officiële wedstrijd zonder publiek.

Lees verder