Fluiten is leuk: meer info over scheidsrechter & grensrechter

De informatie avond 'Fluiten is leuk' was goed bezocht. Wij hopen dat de aanwezigen een stuk wijzer zijn geworden en met veel vertrouwen, maar vooral, veel plezier het veld in kunnen stappen.

Voor diegene die er niet bij kon zijn, publiceren we hier de informatie sheets van de bijeenkomst. Daarbij toegevoegd ook infographics van verschillende speelvormen. Een houvast voor iedereen en met namen voor scheids- en grensrechters over welke regels er van toepassing zijn en waar het accent ligt. En niet onbelangrijk extra tips over de rol van coaches, ouders, publiek etc.

NB. Aangaande de 11 tegen 11 (JO13 catergorie) maak ik jullie erop attent dat er voor deze teams een pilot loopt die jullie kunnen terugvinden in de bijgaande pdf.

Dit geldt voor alle JO13 teams muv de JO13-1 die hoofdklasse (Cat A) speelt. Die volgen de spelregels zoals vermeld in de infographic 11 tegen 11.

Indien je een scheidsrechterscursus wilt volgen, laat het ons weten. Wij zijn er voor jullie om dit te organiseren. Maar ook vooral, als jullie andere enthousiaste ouders spreken die meer willen weten, breng ze met ons in contact

Wij wensen jullie veel fluit plezier toe en tot op het veld

Groetjes,

Richard Egelie                         Jaap van den Berg

 

0630289771                              0624233719

3 weken geleden

Lancering nieuw ARAG-scheidsrechters Tenue met fotoshoot

Kijk niet gek op als je zaterdag aanstaande (6 april) een flim/fotoploeg bij Taba ziet. Tijdens een aantal Taba wedstrijden worden diverse foto’s geschoten van onze scheidsrechter(s), die zijn gekleed in het nieuwe scheidsrechters tenue van ARAG en de KNVB.

Lees verder

1 jaar geleden

TIJD VOOR EEN WK-FEEST!

Op vrijdag 25 november om 17.00 spelen de mannen van Louis van Gaal hun tweede groepswedstrijd van het WK tegen Ecuador. Kom kijken, kantine 'en keuken zijn open!

Lees verder

1 jaar geleden

Beterschap Hans!

Afgelopen maandag ging Hans voor controle naar het AMC. De controle werd helaas een blijvend bezoek. Binnen 14 dagen wacht hem een bypass operatie.

Lees verder

1 jaar geleden

Techniektraining voor de jeugd t/m O14 begint weer!

Vrijdag 10 maart beginnen de techniektrainingen van Club de Sport weer. De trainingen zijn ontworpen om spelers van alle niveaus te helpen bij het verbeteren van hun techniek en het opbouwen van hun vertrouwen op het veld.

Lees verder

7 maanden geleden

Taba heeft de eerste 3 punten van het seizoen weten te houden

Na een goede start van Taba in de beker (door naar de knock-out fase) wachtte WVHEDW voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. WV is vorig jaar gepromoveerd naar de derde klasse en staat bekend om hun voetballend vermogen. Deze stadsderby zou dus een mooi duel moeten worden. Op een zonovergoten sportpark Drieburg trapten we om 12:30 af.

Lees verder

1 jaar geleden

Emotioneel afscheid van de Zaterdag 2

Na 14 jaar, 283 wedstrijden, 970 goals en 3 kampioenschappen was gisteren op het Tabarbeque toernooi de laatste actie van de zaterdag 2. Een geweldig team met echte Tabakkers. De club is trots op jullie. Dank jullie wel!

Lees verder

2 jaar geleden

Gezocht: Hoofd Opleidingen

Ben of ken jij dé Hoofd Opleidingen die ons technisch jeugdbeleidsplan wil helpen uitvoeren?
De belangrijkste taak voor de HO is om het niveau van het trainen en coachen in de jeugd te verhogen.

Lees verder

1 jaar geleden

Tot 31 maart kun je je kind inschrijven voor Tabakamp!

16, 17 & 18 juni is het zover: Taba kamp in de bossen van Austerlitz voor de JO8 t/m JO12. En dat is sneller dan je denkt. Hier vind je de inschrijfformulieren voor kind & ouder!

Lees verder