Fluiten is leuk: meer info over scheidsrechter & grensrechter

De informatie avond 'Fluiten is leuk' was goed bezocht. Wij hopen dat de aanwezigen een stuk wijzer zijn geworden en met veel vertrouwen, maar vooral, veel plezier het veld in kunnen stappen.

Voor diegene die er niet bij kon zijn, publiceren we hier de informatie sheets van de bijeenkomst. Daarbij toegevoegd ook infographics van verschillende speelvormen. Een houvast voor iedereen en met namen voor scheids- en grensrechters over welke regels er van toepassing zijn en waar het accent ligt. En niet onbelangrijk extra tips over de rol van coaches, ouders, publiek etc.

NB. Aangaande de 11 tegen 11 (JO13 catergorie) maak ik jullie erop attent dat er voor deze teams een pilot loopt die jullie kunnen terugvinden in de bijgaande pdf.

Dit geldt voor alle JO13 teams muv de JO13-1 die hoofdklasse (Cat A) speelt. Die volgen de spelregels zoals vermeld in de infographic 11 tegen 11.

Indien je een scheidsrechterscursus wilt volgen, laat het ons weten. Wij zijn er voor jullie om dit te organiseren. Maar ook vooral, als jullie andere enthousiaste ouders spreken die meer willen weten, breng ze met ons in contact

Wij wensen jullie veel fluit plezier toe en tot op het veld

Groetjes,

Richard Egelie                         Jaap van den Berg

 

0630289771                              0624233719

4 maanden geleden

Indeling Zondag 1 & 2 seizoen '23-'24

De indelingen van het nieuwe seizoen zijn bekend.

Zondag 1 is ingedeeld in 3e klasse C
Zondag 2 is ingedeeld in 2e klasse  C

Lees verder

1 jaar geleden

Zondag 1 pakt 2e periode en gaat voor promotie naar 3e klasse

11 maanden geleden

Taba geeft overwinning tegen Zwanenburg uit handen

Op een koude zondagmiddag kwam de nummer 4 Zwanenburg op bezoek bij de nummer 7 AFC Taba. Beide ploegen hoopten hun goede reeks van afgelopen weken voort te kunnen zetten.

Lees verder

1 jaar geleden

Het WK bij TABA: Jeugd na training voor de TV met pizza!

De eerste wedstrijd van het WK, uitgezonden na de training van de jeugd op maandagmiddag.Dat werd een volle kantine: 100 kids en even zoveel pizza's.

Lees verder

7 maanden geleden

Gilbert Oort is de eerste nieuwe aanwinst: Welkom!

Gilbert is een linker centrale verdediger die kopsterk is en sterk in de duels is en daarnaast over een geweldige trap beschikt.

Lees verder

2 maanden geleden

Samen Sterk Op én Naast het Veld, ook in de kantine!

Veel handen maken licht werk en iedereen wil toch een kopje koffie in de ochtend, een derde helft in de middag, en gastvrij zijn voor onze gastclubs?!

Dat kan niet zonder jou als vrijwilliger!

Lees verder

10 maanden geleden

Hoofdtrainer gevonden! Welkom Carel van der Velden

Allereerst willen we Ferry van der Meulen (onze HO) hartelijk danken voor de afgelopen periode als trainer van onze Zondag 1, en Hans Bergsma sterkte wensen in zijn herstel. Tot het eind van dit seizoen verwelkomen we Carel van der Velden! Wie hij is?

Lees verder

9 maanden geleden

Techniektraining voor de jeugd t/m O14 begint weer!

Vrijdag 10 maart beginnen de techniektrainingen van Club de Sport weer. De trainingen zijn ontworpen om spelers van alle niveaus te helpen bij het verbeteren van hun techniek en het opbouwen van hun vertrouwen op het veld.

Lees verder