Ouder, Taba junior of senior? Word trainer!

Voor komende seizoen zoeken we weer nieuwe ouders die zich willen ontwikkelen als trainer. Én *nieuw* daarnaast bieden we nu ook junioren de mogelijkheid om trainersvaardigheden op te doen.

Trainers uit eigen geleding.

Naast vele ouders die een taak oppakken, zijn er ook steeds meer spelers uit de junioren en senioren die zich inzetten als jeugdtrainer/coach. Deze groep is dit seizoen gegroeid naar ruim twintig, een geweldige ontwikkeling.

Ook voor komende seizoen zoeken we uiteraard weer nieuwe ouders die zich willen ontwikkelen als trainer!

Ouders die interesse hebben om training te geven zijn zeer welkom. We bieden begeleiding en voor de meest enthousiaste ouders biedt de club een trainerscursus aan. 

Maar daarnaast bieden we nu ook junioren de mogelijkheid om trainersvaardigheden op te doen.

Jij als junior speler (vanaf JO13) kan natuurlijk zelf voetballen en je hebt al veel geleerd van gediplomeerde trainers of gemotiveerde ouders en je wedstrijdervaringen. Dat is een goed uitgangspunt om trainer te worden! Je weet bovendien wat het betekent om in een voetbalteam te zitten. Trainen is een teamactiviteit: je komt op tijd, je zegt niet zomaar af en je traint met volle inzet. Pupillen en jonge junioren vinden het vaak erg motiverend om door een jonge trainer getraind te worden: ze zien je dan ook als rolmodel!

What's in it for me?

  • Begeleiding en oefenstof via Mo El Abdallaoui, Hoofd Opleiding
  • Werken met een groep enthousiaste jonge kinderen is een hele leuke en leerzame ervaring
  • Training geven is goed voor je eigen ontwikkeling als voetballer
  • Je krijgt de mogelijkheid om een KNVB-trainersdiploma te halen (op kosten van TABA)
  • Maar vooral: lekker ballen, lekker buiten, bv. in aansluiting op je eigen training

Geinteresseerd? Meld je aan bij Mo El Abdallaoui of Arwolt van Mameren

1 jaar geleden

ma 3 okt: Keepers Clinic voor 6 tm 12 jaar

Op maandag 3 oktober om 18.00 uur verzorgt voetbalschool Raysem Soccer Academy een gratis clinic voor de jonge keepers van TABA, van 6 t/m 12 jaar.

 

Lees verder

8 maanden geleden

Interessante avond voor ouders jongste Tabajeugd

1 maand geleden

Top scheidsrechters van Taba schitteren in promotie film ARAG en KNVB

De ARAG en de KNVB kwamen bij Taba op bezoek om hun promo film te schieten van het nieuwe scheidsrechterstenue voor seizoen 2024/2025.

Lees verder

1 jaar geleden

Tot 31 maart kun je je kind inschrijven voor Tabakamp!

16, 17 & 18 juni is het zover: Taba kamp in de bossen van Austerlitz voor de JO8 t/m JO12. En dat is sneller dan je denkt. Hier vind je de inschrijfformulieren voor kind & ouder!

Lees verder

2 weken geleden

Werkzaamheden gestart - de consequenties:

De verbouwingen zijn gestart, in een stroomversnelling, de noodbrug ligt al! Wat gaat er allemaal gebeuren, wat zijn de gevolgen en wat is er nodig? klik door...

Lees verder

4 maanden geleden Zon1

TABA met ruime cijfers langs KDO

TABA Zondag 1 is de tweede seizoenshelft goed begonnen met een ruime overwinning op KDO sv. Op sportpark Drieburg wonnen we met 5-0.

Lees verder

2 jaar geleden

Contracten voor volgend seizoen liggen klaar

Terwijl Taba Zondag 1, onder bezielende leiding van René van Vark, in de laatste wedstrijden als vechtersbazen gaan voor het kampioenschap, heeft het bestuur en de seniorencommissie onder leiding van Ricardo Fernandes Nazaré de contracten voor komend jaar klaar om ondertekend te worden.

Lees verder

8 maanden geleden

TABA na sensationele slotfase tegen DESTO door in districtsbeker

TABA Zondag 1 heeft zaterdag de volgende ronde van het bekertoernooi behaald ten koste van DESTO. Onze jongens moesten tot het uiterste gaan om een 2-4 overwinning uit het vuur te slepen.

Lees verder