In memoriam Hans Bakker

Vorige week is tragisch, bij een verkeersongeluk, omgekomen Hans Bakker, op 67 jarige leeftijd.

Hans was in de late zeventiger jaren tot en met de vroege negentiger jaren lid van Taba geweest. Hij was actief met name op ons Anne Tuintjer toernooi, roemrucht en welbekend. Organisatie en sponsoring was onder andere zijn aandeel in die tijd.

Veel te vroeg in pensionering is hij weggerukt uit het leven.

Louise, Jasmin, Nienke en Jesse is hun man en vader ontnomen.
Sterkte toegewenst!

Aad, namens het bestuur

10 maanden geleden

Welkom Alex, nieuwe trainer Zondag 2

Mijn naam is Alex Andrews Garin, 31 jaar oud. Woonachtig in Amsterdam zuidoost. Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe stap om als hoofdtrainer te functioneren bij senioren 2. Ik ben nu 7 jaar werkzaam als personal trainer/performance coach.

Lees verder

1 maand geleden Zon1

TABA met ruime cijfers langs KDO

TABA Zondag 1 is de tweede seizoenshelft goed begonnen met een ruime overwinning op KDO sv. Op sportpark Drieburg wonnen we met 5-0.

Lees verder

2 maanden geleden

De poedersuiker is opgetrokken...

Vorige week werd er traditiegetrouw gestreden om de oliebol én de beker(s) op het oliebollenzaalvoetbaltoernooi voor de jeugd. Hier de statistieken én beeld:

Lees verder

1 jaar geleden

Aad in het zonnetje na heftige operatie

Het gaat elke dag iets beter met clubman Aad. We verwachten hem snel weer bij Taba te zien. Ricardo bracht hem namens het bestuur een passend presentje.

Lees verder

10 maanden geleden

Voetballers gezocht!

De jeugdafdeling van TABA is springlevend en erg populair. De meeste leeftijdsgroepen zitten vol, maar ben jij geboren in 2015 of 2006/07 en wil je voetballen bij de leukste club van Amsterdam?

Lees verder

1 jaar geleden

Pak deze kans!

Bij de voetbalvereniging AVV SDV te Amsterdam gaat binnenkort een cursus verenigingsscheidsrechter van start. Vanuit de vereniging is aangegeven dat er nog enkele plaatsen vrij zijn om deel te nemen aan deze cursus.

Lees verder

1 jaar geleden

Zaterdag 6 Kampioenen!

Met de winst tegen Jos kon Taba Zaterdag 6 de kurken laten knallen: Terechte kampioenen!

Van harte gefeliciteerd!

Lees verder

6 maanden geleden

Taba is weer bijgespijkerd, gezond en weet te handelen in nood!

De AED cursus is weer met vlag en wimpel afgerond door Tabakkers René, Lux, Katinka en Dirk! Laten we hopen dat het bij de cursus blijft en dat de Taba harten blijven kloppen, ook al is de strijd op het veld soms adembenemend spannend.

Lees verder