Hoofdtrainer gevonden! Welkom Carel van der Velden

Allereerst willen we Ferry van der Meulen (onze HO) hartelijk danken voor de afgelopen periode als trainer van onze Zondag 1, en Hans Bergsma sterkte wensen in zijn herstel. Tot het eind van dit seizoen verwelkomen we Carel van der Velden! Wie hij is?

“Mijn naam is Carel van der Velden. Ik ben verheugd om te mogen melden dat ik tot het einde van het seizoen de nieuwe hoofdtrainer ben geworden van deze bruisende club.

Ik ben nu alweer 9 jaar bezig als trainer en heb in vele keukens mogen mee kijken waardoor ik al veel ervaring heb opgedaan bij de amateur la en in het profvoetbal.

Daarnaast heb ik zelf op niveau mogen voetballen. Ik ben oorspronkelijk afkomstig uit Arnhem, maar woon alweer 22 jaar in Utrecht. Na een aantal goede gesprekken met de super enthousiaste Ricardo hebben we besloten om met elkaar in zee te gaan.

Na de promotie van vorig jaar staat het 1e elftal er goed voor en hopelijk gaan we daar met zijn allen een goed vervolg aan geven. Ik ben een trainer die van aanvallend voetbal houdt met veel positie wisselingen en dominantie. Ik hoop zsm de groep en de stafleden goed te leren kennen en er iets moois van te maken.”


 

7 maanden geleden

Dames 1 (35+) zoekt met spoed keepster!

2 maanden geleden

Ferry van der Meulen, onze Hoofd Opleidingen Jeugd gaat Taba verlaten.

Zijn besluit was een moeilijke afweging, zegt hij zelf, waarbij de doorslag heeft gegeven dat hij vaker bij zijn gezin in Zwaag wil zijn. Bij Taba gaan we hem natuurlijk ontzettend missen. Het bestuur gaat met de Technische Commissie op zoek naar een geschikte opvolger.

Lees verder

1 jaar geleden

Samen in actie, de JO14-2 is al begonnen

Maak jouw team aan, scoor doelpunten.
Alle kleine beetjes helpen!
www.inactievoorgiro555.nl

Lees verder

2 jaar geleden

AFC TABA – CTO: 3e overwinning een feit!

Na twee overwinningen ging TABA opzoek naar de derde competitie overwinning oprij. Kon TABA de goede vorm doortrekken naar deze wedstrijd? Helaas moesten de mannen deze wedstrijd de trouwe en fanatieke aanhang missen, want het was de eerste officiële wedstrijd zonder publiek.

Lees verder

8 maanden geleden

Bijeenkomst: Fluiten is leuk! (donderdag 15 sept.)

Elke week gonst het door het hoofd van menig teamleider “Help, een scheidsrechter?” Zonder scheidsrechter geen wedstrijd. Wat te doen?

Lees verder

4 maanden geleden

Taba Disco 14 januari 20:23u!

2 jaar geleden

Zakelijke overwinning Taba

Op een verouderd kunstgrasveld moesten de zwartgele leeuwen aantreden tegen een nieuwe tegenstander in de competitie
Ardahanspor. Nieuwsgierig als altijd was ik benieuwd naar de wedstrijd en in het bijzonder naar de TABA jongens.

Lees verder

4 maanden geleden

Oliebollentoernooi geslaagd!

Het  nieuwe jaar is voor de Taba Jeugd afgelopen weekend gezellig gestart met het Oliebollentoernooi! Meer foto's zien?

Lees verder