Hoofdtrainer gevonden! Welkom Carel van der Velden

Allereerst willen we Ferry van der Meulen (onze HO) hartelijk danken voor de afgelopen periode als trainer van onze Zondag 1, en Hans Bergsma sterkte wensen in zijn herstel. Tot het eind van dit seizoen verwelkomen we Carel van der Velden! Wie hij is?

“Mijn naam is Carel van der Velden. Ik ben verheugd om te mogen melden dat ik tot het einde van het seizoen de nieuwe hoofdtrainer ben geworden van deze bruisende club.

Ik ben nu alweer 9 jaar bezig als trainer en heb in vele keukens mogen mee kijken waardoor ik al veel ervaring heb opgedaan bij de amateur la en in het profvoetbal.

Daarnaast heb ik zelf op niveau mogen voetballen. Ik ben oorspronkelijk afkomstig uit Arnhem, maar woon alweer 22 jaar in Utrecht. Na een aantal goede gesprekken met de super enthousiaste Ricardo hebben we besloten om met elkaar in zee te gaan.

Na de promotie van vorig jaar staat het 1e elftal er goed voor en hopelijk gaan we daar met zijn allen een goed vervolg aan geven. Ik ben een trainer die van aanvallend voetbal houdt met veel positie wisselingen en dominantie. Ik hoop zsm de groep en de stafleden goed te leren kennen en er iets moois van te maken.”


 

3 jaar geleden

Zakelijke overwinning Taba

Op een verouderd kunstgrasveld moesten de zwartgele leeuwen aantreden tegen een nieuwe tegenstander in de competitie
Ardahanspor. Nieuwsgierig als altijd was ik benieuwd naar de wedstrijd en in het bijzonder naar de TABA jongens.

Lees verder

1 jaar geleden

Dank voor zoveel support en steun!

De Taba zondagselectie, de technische staf en alle betrokkenen willen graag van de gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken, die ons de afgelopen twee weken in de nacompetitie zoveel support en steun hebben gegeven.

Lees verder

3 jaar geleden

AFC Taba 35+2 – AFC Ajax 35+1

Een echte bekerwedstrijd tegen Ajax wil je wel een keer in je leven spelen, ook al weet je op voorhand waar de winst naartoe gaat. De veteranen van Taba 35+2 kregen dit genoegen in de schoot geworpen na vorig jaar een zeldzaam zeer goed seizoen in de derde klasse te hebben gedraaid, maar o.a. mede door Corona geen kampioen zijn geworden.

Lees verder

2 weken geleden

Lancering nieuw ARAG-scheidsrechters Tenue met fotoshoot

Kijk niet gek op als je zaterdag aanstaande (6 april) een flim/fotoploeg bij Taba ziet. Tijdens een aantal Taba wedstrijden worden diverse foto’s geschoten van onze scheidsrechter(s), die zijn gekleed in het nieuwe scheidsrechters tenue van ARAG en de KNVB.

Lees verder

5 maanden geleden Zon1

Herfstachtige wedstrijd Zondag 1 uit tegen Fair Play

Op de winderige zondagmiddag 5 november reisde AFC Taba af naar Culemborg voor de wedstrijd tegen SMVC Fair Play.

Lees verder

2 jaar geleden

Samen in actie, de JO14-2 is al begonnen

Maak jouw team aan, scoor doelpunten.
Alle kleine beetjes helpen!
www.inactievoorgiro555.nl

Lees verder

1 jaar geleden

Start Hooghoudtoernooi jeugd, voorafgaand aan elke thuiswedstrijd van Zondag 1

Met veel vreugd kondigen wij in samenwerking met de techniektrainingen van Club de Sport het allereerste Taba X Club de Sport Hooghoudtoernooi aan!

Lees verder

1 jaar geleden

Kunstgras is coming!

Het ziet er naar uit dat Taba een tweede kunstgrasveld krijgt. Als alles goed gaat zal op 1 juni de eerste schop de grond in gaan en is veld 1 op 31 augustus ook een kunstgrasveld.

Lees verder