06okt2021
 

Een bloeiend verenigingsleven is afhankelijk van de inzet van velen, en helpende handen zijn het hele jaar onmisbaar. Om onze vrijwilligersinzet beter te coördineren gaan we gebruikmaken van Taakie, een slimme, snelle en leuke online tool. Maar hoe werkt Taakie dan?

Het maken van je vrijwilligersprofiel
Taakie begint met het sturen van een introductiemail. Door het beantwoorden van slechts een paar vragen krijgen zie je zelf waar je talent ten aanzien van de club ligt en krijgt Taba een goed beeld van hoe onze leden ons zouden kunnen helpen.

Gerichte benadering voor hulp
Op basis van de opgebouwde vrijwilligersprofielen kan Taba vervolgens vanuit Taakie gemakkelijk en gericht ‘scouten’ wanneer een helpende hand nodig is. Dit kunnen eenmalige klussen zijn, maar ook langdurige functies als commissielid. Dankzij Taakie benaderen we je alleen als je een goede match bent.

Hoe benadert Taakie je?
Taakie benadert je met een bericht via WhatsApp. Met één druk op de knop kun je een Taakie’ accepteren, maar ook afwijzen. Op basis van je acceptatie of afwijzing leert Taakie je steeds beter kennen.

Benieuwd naar Taakie?
Neem hier alvast een kijkje!

Doe je ook mee?
Hoe meer mensen de vragenlijst invullen, hoe meer plezier de club ervan beleeft! Heb je onverhoopt nog geen introductiemail ontvangen, maar wil je wel graag meedoen, stuur dan een mail naar en dan starten we je aanmelding op.