12jun2018
 

Nana Yaw Sarpong
9 september 1982 – 10 juni 2018

Afgelopen zondag is oud TABA zaterdag 1 speler Nana Sarpong op 35 jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding. Zijn dochtertje Sunny en zijn omgeving zullen zonder hem verder moeten, dat is moeilijk te bevatten.

Nana speelde drie seizoenen in het geel-zwart en maakte deel uit van de ploeg die in 2014 het kampioenschap in de 4e klasse binnensleepte. Naast zijn werk en voetballer van TABA was Nana ook cabaretier en acteur. Met zijn geheel eigen, poëtische schrijfstijl wist hij zijn ploeggenoten altijd te motiveren en wanneer geblesseerd, stond hij te filmen langs de kant. Binnen TABA stond Nana bekend om zijn humor en zijn enorm positieve spirit.

Wij wensen zijn nabestaanden heel veel sterkte om dit verlies een plek te geven.

Peace & Love,
je broeders van TABA

Op dinsdag 19 juni wordt van 12:30 – 13:15 uur afscheid genomen van Nana aan de Zaaiersweg 180 (hoek Gooise Weg) te Amsterdam. Rond 15:30 uur wordt Nana naar zijn laatste rustplaats begeleid.

697