18jun2016
 

Beste allen,

Het is voor de Technische Commissie weer een enorme klus geweest om de teams samen te stellen, er waren afmeldingen van spelers en trainers die hun heil elders gingen zoeken en en we konden weer nieuwe leden begroeten. Oefentrainingen werden gehouden en spelers bekeken en gewogen. Ook de nieuwe aanduiding van de competities door de KNVB maakte het er niet gemakkelijker op zie:

https://www.knvb.nl/nieuws/districtsnieuws/18082/nieuwe-aanduidingen-in-het-jeugdvoetbal

De lijst is samengesteld door de technische commissie (TC), en beoordeeld door de jeugdcommissie (JC). De TC kijkt vooral naar voetbaltechnische kwaliteiten, de jeugdcommissie vooral naar sociale aspecten. De indeling staat niet meer ter discussie.

Indeling geschiedt op allereerst leeftijd, vervolgens voetbalkwaliteiten en als laatste vriendschap, maar bij Taba zijn we allemaal vrienden van elkaar. Maar bovenal moet de indeling zijn gebaseerd op de richtlijnen in ons technisch jeugdbeleidsplan (zie site).

Dit is de teamindeling tm JO19 2016-2017*

*De indeling van de jongsten onder 9 (eerstejaars F-jes) is nog niet gereed en verschijnt binnenkort op de site.

Vragen over de teamindelingen kunnen worden gesteld aan Joost de Wijer (voorzitter TC)

Elk jaar wijzigen teams, en elk jaar leidt dat tot teleurstellingen. Elk jaar zien we achteraf dat veel keuzes goed waren, maar sommige ook niet.

Het belangrijkste is dat er komend jaar weer volop en met veel inzet en plezier van ouders en kinderen bij Taba kan worden gevoetbald.

Groeten,

Joost de Wijer, voorzitter technische commissie

1.145