20mei2014
 

Op 7 september 2013 begon het seizoen van TABA Veteranen 3 met een 2-0 nederlaag in de traditionele oefenwedstrijd tegen de Veteranen 1. Nu 8 maanden later is het natuurlijk een meesterlijke zet geweest, door ze daar zand in de ogen te strooien!

Afgelopen zaterdag beleefden TABA Veteranen 3, of in ieder geval de aanwezigen, een zonovergoten Ossie Fa Waka toernooi. De enige wedstrijd die er toe deed, was natuurlijk de pot tegen de Veteranen 1. De Veteranen 1 had een zeer uitgebreide selectie op de been gebracht, met volgens mij zelfs nog 1 of 2 spelers die recent voor een TABA-1 elftal uitkwamen. Maar ondanks een 1-0 (fout aanvoerder) achterstand kwamen we zeer sterk terug. Een scherp indraaiende vrije trap van Ewout werd door Anton, voorzitter en HET boegbeeld van de Veteranen 1 en meestal actief als een soort ‘keeper’ net voor of naast de echte keeper Martin, tot in het doel verlengd. En even later begon PB aan een werkelijk Maradona-achtige solo, verschillende tegenstanders in het droge stof van veld 1 achterlatend, die hij waarlijk prachtig met links in de kruising afrondde. Een schitterende 2-1 overwinning, TABA Veteranen 1 was weer eens de mond gesnoerd!

O ja, we speelden natuurlijk ook nog 3 andere potjes. TABA VE2 werd voor de 3e keer dit seizoen verslagen, een degelijke 2-1. Een ‘samenraapsel’ van (jeugd)trainers/leiders werd met 6 (of 7)-0 terug de cursusbanken ingestuurd. Deze wedstrijden vonden voor ‘de clash’ plaats, daarna troffen we nog titelverdediger Geuzen/Middenmeer. Die moesten winnen van ons om de titel te kunnen prolongeren, maar helaas voor hen konden ze kansloos met 2-0 naar Voorland afdruipen. TABA Veteranen 3 winnaar van Ossie Fa Waka 2014!

Met dank aan de toernooileiding (?), de scheidsrechters en zeer zeker de bar/keuken- medewerkers, alle gezellige mensen en het prachtige weer!

Tot volgend jaar!

137