05okt2013
 

Het leven van een Trena (surinaams) kan soms erg zuur zijn! Na je team te hebben voorbereid op een te kloppen tegenstander, in de wetenschap dat Geinburgia vorige week verloor bij Zuidoost, wordt je binnen een minuut met je neus op de feiten gedrukt.

Het team warmde ongeconcentreerd op, je roept ze 2 keer bij je om dit te benadrukken tussen de oefeningen in en na een minuut in de wedstrijd verliest Sjoerd een duel aan de zijlijn! en vergeet de bal langs de lijn te trappen of hard uit. De aanvaller loopt naar het doel en scoort … 1-0 Geinburgia.

Vanaf dat moment hebben we aanval na aanval geprobeerd gelijk te maken of zelfs verdiend te winnen. Maar de wetten van het voetbal leren dat de beesten goede wedstrijd die Sjoerd daarna speelt, het aanvalspel over de flanken beter wordt, we steeds beter spelen tegen fysiek sterkere tegenstanders, de corners steeds gevaarlijker worden, … gewoonweg niet gold vandaag. Zuur…

Harvey Rijkaard, trainer E3

NB 2 weken geen officiele competitiewedstrijd, dat ook nog…

130