01mrt2012
 
[maart 2012 ?]

Afgelopen zaterdag was het zover, Taba F4 speelt uit tegen HBOK F2 … altijd lastig.

Vroeg verzamelde de F4, in de polder onder de rook van Amsterdam. Spelers klaagde over de lucht van koeienmest, een lucht die onze spelers geheel vreemd was. Het was onderdeel van het strijdplan van HBOK F2. Dit mocht allemaal niet baten, Taba F4 was erg wakker, de accu was tijdens de winterstop geheel opgeladen. Voortvarend gingen ze van start. Joshua, Milo en IJs waren in de verdediging meedogenloos en weergaloos. Bij iedere aanval van de tegenpartij haalden zij hun handen uit de zakken (want het was waterkoud) , pegelden de bal over lange afstand naar voren en brachten Quinn, Jona of Wout in scoringspositie. Over de linkerflank gaf ook Iain de nodige assists. Arik scoorde met zijn linkerbeen en Johannes hielt zijn doel schoon … eind eerste helft 4-0 voorsprong voor Taba … de basis was gelegd. En dan te bedenken dat Jimmy er vandaag niet eens bij was.

Ook de HBOK reus die in de 2e helft werd ingezet kon het verschil niet goed maken. We hebben ze voor de vorm maar een paar keer laten scoren anders hadden die jongens geen leuke ochtend. Zelf moesten er natuurlijk nog een paar in worden geschoten en zo geschiedde:

HBOK F2 – Taba F4 ; 3 – 6 … op naar de 2e ronde van de beker !!

John

47
47