22apr2009
 

22 april 2009

Ongelooflijke kanjers, ik heb een probleem, echt. Al m’n superlatieven (zeg maar, een beetje “grote” woorden) zijn op. En wat moet je dan als je een wedstrijd als vanmiddag hebt gezien? Dan kun je dus niet meer echt zeggen wat je er van vond. Als je zegt “rete-rete-rete-echt-rete-goed”, dan zeggen jullie: “Tsss, en verder?”. Sommige verslagschrijvers gaan in hoofdletters schrijven, anderen geven de letters een kleurtje, en weer anderen doen het allebei tegelijk. Er is zelfs een krant die dan chocolade-letters gebruikt, over de hele voorpagina!

Spelers, ik ga even helemaal niks meer zeggen, heb zelfs niets te mopperen. Alleen dat jullie vandaag 3-1 verloren hebben. Maar dan wel van de nummer 1 (!!!) in onze competitie, waar we vorige keer in eigenlijk een verdraaid goeie wedstrijd toch 10-1 van verloren. Beregoed, ik wil wel, maar kan er niks groters van maken.

Gelukkig was Lia er die eindelijk eens een goeie camera mee had, kan ik in ieder geval weer een beetje fatsoenlijke foto’s laten zien. Sem en ik gaan op vakantie, een heleboel van jullie ook. Wat een heerlijk gevoel met zo’n wereldpot op zak! Maak ontzettend veel plezier en tot over twee weken.

Van te voren de tactiek doorspreken. Nou ja, vooral maar zeggen dat het één van de zwaarste potten ooit wordt…

Maar wat gebeurt hier! Fantastisch gegroepeerd voetbal! Flint en Piet geven het voorbeeld

Maas geeft één van z’n loepzuivere passes

Jip jaagt werkelijk iedereen op, en tegenwoordig aanvallend uitmuntend

Dries, één brok dynamiet.

Wie wil dit trio niet in z’n team: Maas, Thomas en Rafi

Mint, in één van onze zwaarste wedstrijden fier overeind, en meer dan dat

Flint passt op Maas, waarna we weer een aanval op kunnen zetten

Iza ongelooflijk goed op goal tweede helft, eerste helft als vanouds sterk op het middenveld

Sem, goed voor een goal, en snelle acties

Rafi ijzersterk

Zonder twijfel man of the match: Flint!

102
102