04apr2009
 

4 april 2009

Mmm. Gekke wedstrijd. Verloren met 6-0, tegen een beregoeie tegenstander. Kun je over naar huis schrijven. En toch, toch miste ik iets. Gek. Ik zat zelf in het wedstrijdhok en zag maar een paar stukjes van de wedstrijd. Jullie ouders vonden dat jullie goed gespeeld hadden en tsja, die zijn natuurlijk ook niet op hun achterhoofd gevallen. Ligt het aan mij, dat ik niet helemaal tevreden was? Denk ‘t. Ach, en ik zal jullie bekennen dat ik dit verslag een beetje plichtmatig schrijf: heb ‘t veel te lang laten liggen.

Wat ik gezien heb, en dan moet jullie weten dat ik dit schrijf na het DSOV toernooi en de wedstrijd tegen DWV (fantastische potten voetbal), was niet super de super. Veel stilstaan, onnodige foutjes, slecht positiespel. Ach, laat ik gewoon ophouden: schrijf nooit iets over dingen die je niet gezien hebt. Jongens, ik heb dingen in m’n hoofd met jullie… zie jullie dan vliegen over het veld, tegen onverslaanbare tegenstanders scoren, storen, buffelen, zweten, 2 x 20 minuten exploderen, zie de pollen gras over het dak vliegen en de laatste melktanden tussen de veters van de bal klemmen. Ik zie mezelf dan in de rust een stuk rauw vlees op de middenstip gooien waar jullie als hongerige roofdieren op af stuiven, grommend en al (soms nog met een tegenstander tussen de kaken).

Ach, ik ben de 40 gepasseerd en kan niet meer over eigen acties dromen. Let maar niet te veel op jullie knorrige leider, het komt wel weer goed met ‘m.

Oh, toch iets waar ik heel blij van werd. Jaap!
Piet’s vader was grandioos als scheidsrechter.

Natuurlijk, altijd zijn er fijne acties.

117
117