29mrt2009
 

21 maart 2009

Hi guys, really a perfect game. Almost never have seen such a great match. It much have been a horrible experience for our opponent. Although, I have to admit they did very well too, and got the game with 6-3. Very good and fair players, those NFC kids. Great parents too. Uch, sorry, denk nog wat in het Engels. Want ja ja, we hebben weer een interland achter de rug! Wat een leuke ploeg om tegen te oefenen. En wat waren jullie na zo’n 10 minuutjes weer lekker op dreef zeg. Het was voor mij heerlijk om te coachen moet ik zeggen. Jullie luisterden perfect, al moest ik soms wat hard schreeuwen, ha ha.

We hadden woensdag op de training al een mooie ervaring achter de rug. In twee potjes de nul achter gehouden. Ook tegen de F5, tegen wie we eerder al twee keer behoorlijk verloren hadden. Jip scoorde z’n eerste goal, en Iza voetbalde als een speer en scoorde ook. Echt heerlijk voetbal gezien. Maar ja, soms wil het dan opeens op zaterdag wel eens tegenvallen…

Niets, niets van dat alles. Jip (eerste echte wedstrijdgoal), Piet (fantastisch in de spits, bijna gescoord), Maas (blijft een heerlijke voetballer), Rafi (wat een krachtpatser), Sem (vanaf het middenveld twee keer scorend), Iza (perfect op goal) en Timo (de schellen vielen van m’n ogen): fantastisch gespeeld. Eerste helft 4-1 verloren, tweede helft 2-2 gelijk gespeeld. Enige dat nog niet helemaal goed ging was heel soms het gemopper op elkaar, helemaal niet nodig. Mag gewoon niet meer in zo’n leuke vriendenploeg, zeker niet als iedereen z’n best doet.

Guys, volgende week weer zo’n pot, en de winst laat niet lang meer op zich wachten! Ach ja, en toen… Nou, zie zelf maar hieronder…

Begon weerlijk heerlijk rustig, fijn, echt. Ook al ging de poedersuiker weer tegen het plafond.

Gatverdarrie. Iza was er bij! En Jip wilde echt dit keer geen pannekoek op z’n gezicht…

Maar ja, als ‘ie d’r dan toch al ligt.

Effies warmspelen voor de middag. Alleen nog geen snoep aanwezig.

Want daar moet een quiz-speurtocht voor worden gedaan. Dit keer 15 Euro voor snoep te verdienen. Eerst vragen konden binnen worden afgewerkt.
Lees hier maar eens na.

Eerste buitenvraag. Foutje van Remco.

Banden tellen. Makkie voor onze intellectuelen.

Nou ja, dit was dus best moeilijk. Drie keer (voor drie Euro) een andere boom raken.

En dit was helemaal niet te doen. Vooral omdat ik met een verkeerde bal had getest.

Fantastische groep kinderen zijn jullie. Veel gegamed, veel gesnoept, maar ook gelukkig nog wat buiten geweest.

120
120