14mrt2009
 

14 maart 2009

Net het verslag van DCG F7 tegen Taba F6 geschreven, twee weken na deze wedstrijd. Eerste punt in pocket, fantastische wedstrijd, tegen DCG. En tsja, dat had ik eigenlijk al tegen Jos verwacht. Had dit verslag nog even laten liggen, ik merk dat als ik het niet snel schrijf, dat ‘t er dan ook niet meer van komt… We werden met 0-5 door Jos verslagen, zelfs een goaltje zat er sinds lange tijd niet meer in. Ach, ik had het wedstrijdsecretariaat onder m’n hoede, en gek veel gezien heb ik niet van de wedstrijd. Misschien ook wel goed, want op een korte opleving van zo’n 10 minuutjes na was de wedstrijd volgens mij niet om over naar huis te schrijven. Laat ik ‘t dan ook maar even zo laten. Hieronder dit keer wat foto’s in stilstand.

Dries op goal

In de pauze 1

In de pauze 2

79
79